Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 618.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Harry Potter
PostByl Zydem? Nie rozumiem
-
Harry Potter
PostCzyli co? Mam szukac dalej? To jest w ksiazkach, czy znowu cos mnie ominelo?
-
Harry Potter
PostQuirrel - czosnek - Wampiry? Co do mnie: Dumbledore - 4 czesc - Rita Skeeter - ?
-
Harry Potter
PostO dwojce nie pomyslalem. Fakt! Z czwarta czescia laczy sie Dumbledore... Probujesz czy zadajesz? Twoj wybor
-
Harry Potter
PostPierwszy punkcik na Twoim koncie? To moze jeszcze raz? Pierwsze ma miejsce w 3 drugie w 4 czesci.
-
Harry Potter
PostZlapalem. Pytania mi sie koncza. No wlasnie, to moze... kiedy kto i jak magicznie oddzialywal na czajniki? Ja mam w glowie 3 sytuacje ale moze co tam jeszcze innego bylo.
-
Real Madryt
PostAle ze Barcelonie dzis az tak nie pojdzie, to bym jednak nie powiedzial... Chyba kibice ze smiechu
-
Harry Potter
PostAch ta inteligencja Hermiony...
-
Real Madryt
PostNie zdazylem niestety na mecz ale 5:2 mnie dosc satysfakcjonuje. No ciekawy jest ten zakaz i moze nawet sluszny, tego nie wiem, bo nie bylo m i dane ogladac dowodow w sprawie, ale nie rozumiem jak moga tam figurowac synowie Zidane'a. Podoba mi sie ten nowy, strzelajacy Modric. To moze byc naprawde ciekawy sezon
-
Harry Potter
PostDokladnie tych ludzi i ewentualnie ducha plus kota bym tam wyslal. Teraz Ty!
-
Harry Potter
PostPani Pomfrey znana byla ze swoich umiejetnosci uzdrowicielskich, ale pare razy sytuacja byla bardziej powazna i musiala odsylac pacjentow do szpitala sw Munga. Ktorych bohaterow nie wyslano do szpitala sw Munga chociaz byloby to wskazane? Pytanie dosc ogolne, ale mysle ze sobie poradzicie
-
Harry Potter
PostChodzi o jezyk trollow?
-
Harry Potter
PostFakt Nymphadora ma w sobie cos szlachetnego. Toadiemu raczej o Teda Tonksa nie chodzilo wiec baw sie dobrze ukladajac pytanie. Swoja droga, wcale tak latwo pytan to juz mi sie nie wymysla. Tez macie ten problem?
-
Harry Potter
PostKto slynal z tego ze nie lubi wlasnego imienia?
-
Harry Potter
PostLavender Brown? W ogole to pamietam, ze w mojej ksiazce na poczatku byl Ten Lavander Brown, no ale potem ktos to w koncu poprawil
-
Harry Potter
PostTak bylo! a wiec zadaj cos ciekawego!
-
Harry Potter
PostNamieszalem koledzy, wybaczcie Chodzilo o wydarzenie wczesniej, nie jak napisalem - pozniej. Harry mial wtedy okazje dokladnie dowiedziec sie jak brzmi nie tylko glos Crabba ale i Goyle'a. Jak mowilem, mea Culpa, a i pytanie nie nalezy do najlepszych wiec w razie czego biore to na klate i zmieniam
-
Harry Potter
PostChodzilo mi o pewne wydarzenie znacznie pozniej, ale jesli wskazecie mi dokladne zdanie to nie ma sprawy. Co by nie bylo ze jestem leniwy to wlasnie przegladam ten rozdzial i nic nie widze
-
Harry Potter
PostNie za bardzo kojarze ten przebieg wydarzen... Cos mnie ominelo?
-
Harry Potter
PostA co to za brak odpowiedzi? Odpowiadaliscie juz na trudniejsze pytania