Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Kalafiorek Kalarepka Zapraszam do Krakowa lub Zakopanego Dziekuje:P kiedys napewno skorzystam z zaproszenia i sie wybiore Cóż kryję się pod tym słowem "cywilizowany"? Czy darcie (za przeproszeniem) ryja to cywilizowany sposób? nie cywilizowany powinien byc jak dla mnie synonimem slowa kulturalny a "darcie ryja" nie jest Akurat ostatnio na wykładzie z architektury (jeden z ciekawszych przedmiotów) wykładowca nam opowiadał o piramidach I podał wiele wg mnie trafnych argumentów, że …
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostElokwencja:* 1. Jak myslisz czy kryptozoologowie maja racje w poszukiwaniu zwierzat,ktore kiedys mogly(ale nie musialy) istniec i popierasz ich proby udowodnienia ze faktycznie nie znamy wszystkich zwierzat na naszej planecie i moze nas ona jeszcze nie raz zaskoczyc ? 2. Dlaczego twierdzisz ze piramidy sa bezsensowne? czy ich ksztalt jest dla ciebie nietypowy czy preferujesz innego typu ksztalty? 3. Starodawne budownictwo w stylu pruskim czy nowoczesne wiezowce? gdzie wolalbys mieszkac i dlaczeg…
-
marcik - - Archiwum CT
Post02BAF01.gif Cytat od Mati: „A! A! Cytat od marcik: „Umiem zrobić z warg zęby wampira Pokazesz mi ? ” /me pokazuje nie widze musisz na zywo Jak scharakteryzowałabyś kibica? Jako osobe ,ktora w cywylizowany sposob kibicuje swojej ulubionej druzynie Jeśli miałabyś możliwość na jeden dzień przenieść się w przeszłość, jaki dzień byś wybrała? Chcialabym zobaczyc jak budowali piramidy dzien obojetny W jaką pułapkę Cię najłatwiej złapać? sneaky.gif Nie znam sie na zartach wiec tutaj mozna mnie zlapac a…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostWielkanoc 03BDF61-1.gif Co bedziesz porabial w swieta oprocz objadania sie i odsypiania ? Co najmilej wspomniasz ze Swiat Wielkanocnych ? Jak wygladaly u Ciebie Swieta Wielkanocne kiedy byles malycm chlopcem a jak wygladaja teraz? Pozdro od zubrzyka co fajeczke pyka
-
Hej Supcioszku02DE131.gif Co porabiasz leniuszku jeden ? Masz pokoik wysprzatany na blysk? Kiedy moge wpasc (pozdro dla Yodka) na kontrole ? Co dobrego bedziesz mial na swieta ? Przychodzi do Ciebie jeszcze zajaczek? Jak spedzasz lany poniedzialek ? /me pisankuje Supcia mocno i marmurkuje tez nablyszczajac masa perlowa
-
B.H. 23 a.k.a Żubrzyk :))
marcik - - Archiwum CT
PostHej Jak radzisz sobie z problemami ? Czym jest dla Ciebie prawda? Uwazasz, ze jestes niezawodny ? Dlaczego ?Cytat od Mati: „-czy to prawda, że Żubery rozmnażają się przez pączkowanie?” marciki rozmnazaja sie przez paczkowanie i to tylko w tlusty czwartek
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Heloł! olleH Cytat od marcik: „Umiesz swoim ciałem wyczynić jakąś fajną sztuczkę (dotknąć językiem nosa, poruszać uszami w takt hymnu Niemiec)? nie a Ty umiesz ?” Umiem zrobić z warg zęby wampira Pokazesz mi ? Ile czasu bez przerwy najdłużej spałaś? Kiedys od 23;00 - 14;00 ale nie wiem czy to bylo najdluzej Jeśli dziś miałabyś pisać maturę, jakie przedmioty wybrałabyś? polski, wos i angielski Dlaczego uważasz się za osobę odpowiedzialną? Bo mysle :uhuh: Piwo! !owiP ” Cytat od Dra…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostRusalka Szybko sie zloscisz ? Jesli ktos sie z Toba nie zgadza to zaczynasz sie z ta osoba sprzeczac? Robisz komus czasami na zlosc ? Zdarza Ci sie byc opryskliwym ? Pozdro od zubrzyka co na drzewo zmyka
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od emek^^: „Cześć marciku ;** Hej Emus lubisz ser? lubie z dziurami w przyszłym tyg idziemy na kręle? sneaky.gif oki ale kiedy dokladnie ? ” Cytat od Superman: „Sobotka Martuś :* Koniec srodeczki :fkiss: Że marcik to facet i ma na imię Marcin Oj tam oj tam Oswojona już ze zmianami czasu? tak Przy jakiej zmianie czasu cięzko jest człowiekowi się przystosować? jak spi sie krocej czyli z zimowej na letnia jaka jest ta początkowa granica? tzn ? Gdzie się podziało słoneczko? zasypal go snieg i …
-
/me tuli mocno Supcia Co wspominasz najlepiej z dotychczasowego , swojego zycia ? Jaki przedzial wiekowy, okres w swoim zyciu wydaje Ci sie ze byl najszczesliwszy ? Jakie zdarzenie ze swojego zycia zapamietales i myslisz, ze raczej szybko nie zapomnisz ? /me okrywa sie Supciowymi klaczkami i idzie spac ...dobranoc
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostNormalnosc Cytat od Mati: „Z 7 kwietnia No to ja rozpalałem w nocy z 6/7 Grill od 23:30-2:30, piękna sprawa dlugo jakos szlo Ci to rozpalanie Co ja w czwartek w sklepie kupiłem... Bułki... No... Chyba coś do bułki, musztardę... I paluszki słone! poprosze paluszki slone =) Ja prezenty na spontanie wybieram Idę, patrzę - fajne będzie - kupuje np. co by to moglo byc ? Śmieszna... A Supcio się nie liczy? Supcio nie jest rzecza Wizyta w Katowicach w klapeczkach i krótkich spodenkach z flaszką w ręku …
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Shax: „Strasznie dokładna i precyzyjna odpowiedź Nie mierzylam nigdy nikomu bicepsow Lubisz makijaż ? tylko taki w rozsądnych ilościach tak Ulubiony dzień tygodnia i dlaczego ? czwartek wieczorem A najgorszy ? poniedzialek Dobranoc Dobranoc ” Cytat od Satanie(L): „Hej marcikoczek O hej ho Wiesz co? Ty mowisz zebym sie nie uczyl. Ja mam w tym miesiacu z 20 sprawdzianow obczajasz to? oszalales ? co to za szkole masz PS nigdy nie mowilam ze masz sie nie uczyc Mozna zalamke dostac ale co ta…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostProkrastynacja Rozpalilam grilla a Ciebie jak nie widac tak nie widac Co kupiles mi dzis w sklepie ? Co kupilbys mi w prezencie urodzinowym ? Jaka smieszna rzecz do mnie pasuje ? A do Ciebie ? /me kicra i taM i tu tez
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Shax: „marciczku Shaxiczku Cóż się zepsuło w aucie ? :o pasek klinowy trzeba bylo wymienic i filtr oleju Ulubiona liczba ? 11 Wolałabyś hodować rybki czy łapać je nad jeziorkiem ? hodowac Ile powinien mieć w bajcepsie Twój chłopak/mąż ? Tyle co Supcio on ma tak akurat A w klacie ile ? Tez tyle Odpowiedz i bez lania wody A moge porzucac kostkami lodu ? ” Cytat od Włosiu: „Cytat od Shax: „Ile powinien mieć w bajcepsie Twój chłopak/mąż ? A w klacie ile ? ” Tutaj by wystarczyło jakby marcik…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostitaM Jak tam oscypki ? Zaczeli juz produkowac? Jak przyrzadza sie je na grillu ? Co polecasz jeszcze do tego ? Mam juz rozpalac grilla czy zrobisz to sam ? /me czochra Mati pierwsza
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od buleon: „/me tuli marcik mocno mocno i ukochuje ją też serdecznie :*:fkiss: /me tuli buleonka sciska i caluje :****** Rewolucje, spiski, elektrownie atomowe... Czy ten temat nie stał się zbyt niebezpieczny?^^ kazdy temat uzywany w nadmiarze moze stac sie niebezpieczny Dlaczego lubisz dział Handel? pewnie dlatego, ze tam nie wchodze ? Kiedy zrobisz mi obiecaną sygnaturę?^^ uuuu juz niedlugo Dlaczego FA dali tak mało znaków w sygnaturze? bardzo malo ale nie wiem dlaczego Mati to by tylko …
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Wiosen Sloncen Włosy i nogi a napis marcik ? :lol: Jak wyglądałby Twój wymarzony domek? Duzy , przestronny a jednoczesnie mily i przytulny z basenem i duzym ogrodem Umiesz dobrze udawać? nie , z reguly emocje mam wypisane na twarzy Masz w domu jakiś "genialny" patent? nie sneaky.gif Ciepełeczko! Supereczko =) ” Cytat od sisko: „Cytat od Dragon 220: „Marcin żyjesz?” Zbudowałem sobie teorię spiskową. Jaka ? Marcik już mnie nie przekona, ze białe jest białe. Nie? Niemozliwe ” Cytat …
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostParalela Cieszy Cie towarzystwo innych ludzi ? Dlaczego ? Jaka praca by Cie usatysfakcjonowala ? Na co kladziesz najwiekszy nacisk w stosunkach miedzyludzkich? Jaki najwiekszy blad popelniles w zyciu ? Pozdro od bociana co lata do rana
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od buleon: „Gdy tylko zobaczyłem nowego avka, od razu pomyślałem, że muszę się wpisać i pochwalić, bo jest dużo bardziej marcikowo uroczy niż poprzedni Alez dziekuje bardzo Cytat: „nie ma powod do obaw jakoby nastapila podobna katastrofa termojadrowa jak w Czarnobylu” O Fukushimie słyszałaś? Wykrakałaś troszkę:( Ej tego sie chyba nikt nie spodziewal nawet w najczarniejszym scenariuszu :-/ Cytat: „i pytanie o moje wiesz co :fgrin:” No właśnie o co? :fkiss::* Powiem Ci na uszko Cytat: „Żono …
-
/me gilga Supcia tu i tam Masz czasami takie wrazenie ze zycie Cie nudzi ? Kiedy tak sie czujesz ? Co dla Ciebie jest idiotyzmem ? Czym jest dla ciebie wolnosc ? Pustym slowem czy moze jednak da sie ja sprecyzowac i odczuc? Jakie jest twoje zdanie na temat rozwijania przez nasze panstwo zakazow i nakazow ingerujacych coraz bardziej w nasze zycie mimo ze nie kazdy tego chce? /me zyczy Supciowi samych teczowych senkow o smaku truskawkowym