Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 314.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od zefir: „Cytat od KissOfTheDragoon: „pokaz mi zysk... te kilka k? zapewne byl to jeszcze maly event. przy srednim i duzym flo w drzazgi i gruby minus ” Piraci: images91.fotosik.pl/293/b2d4a631abc70d0b.png Obcy: images91.fotosik.pl/293/faa20ae3f8732c67.png ” I co, od razu zbierają czy trzeba wysłać oddzielnie?
-
Wygląd
PostZ innych kwestii: w trakcie przeglądania Galaktyki najechanie kursorem na cokolwiek powoduje rozwinięcie się paska podpowiedzi. Bardzo przeszkadza w szybkim skanowaniu.
-
Nie no ludzie, nie róbcie jaj, że na ekspach są jakieś mega zyski po 10 baniek na lot. Latam od wczoraj, latam też dzisiaj. Uniwersum 68. Wszystko wrzucam w topraidera Dzisiaj: 30 ekspów Metal: 26.129.000 Kryszatał: 52.558.000 Deuter: 7.579.000 Suma: 86.170.000 Średnio na lot: 2.872.333. To jest suma zrabowanych surowców + przeliczona flota na surowce. Wczoraj: Liczba RW 39 Metal 42.233.000 Kryształ 75.068.000 Deuter 26.412.000 Suma: 143.713.000 Średnio na lot: 3.684.948 I to jest fajne, efektyw…
-
Zbieracz + pionier: Twoja ekspedycja natknęła się na twierdzę starożytnego imperatora opuszczoną wiele lat temu. W jej hangarach znaleziono statki, które technicy usiłują ponownie uruchomić. Następujące statki dołączyły do floty: Sonda szpiegowska: 7599 Krążownik: 201 Pionier: 4 Lekki myśliwiec: 1 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: to cudowne uczucie być pierwszymi, którzy podróżują przez ten niezbadany sektor. Skład floty: 15k mt, 50 pionkow 1 s
-
AntiGameReborn
PostJuż działa, jest aktualizacja. addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/antigamereborn/
-
1. Ekspedycja donosi o znalezieniu ogromnego wraku obcego statku kosmicznego. Nie udało się poznać ich technologii ale zdołano podzielić statek na podstawowe elementy i odzyskać z nich surowce. Zrabowano: 38.850.000 Kryształ. Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: to cudowne uczucie być pierwszymi, którzy podróżują przez ten niezbadany sektor. 2. Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się ak…
-
Cytat od justvroum: „na u68 top1 flot właśnie sprzedał 11.5k cm za 117kk deuteru, bardzo dobrze działają te przeliczniki @Art jestem z ciebie prawdziwie dumny ze walczyles niczym lew za graczy ” Dla jasności dodajmy, że 11500 cm = 34,5kk metalu i 11,5kk kryształu. Za 117kk deuteru kupi sobie u handlarza około 150kk mety i 134kk kryształu (50kk deu x 3 = 150, 67kk deu x 2 = 134kk). Wszystko legalnie, poza faktem, że konto z którego poszedł deu nie jest najprawdopodobniej kontem realnego gracza. I…
-
Cytat od Muniek: „da sie cos zrobić zeby fsrmic idlaki normalnie czy trzeba czekac na aktualke ? ” Nadal na szybko można odpalić ileś kart dla danej planety, ale niestety AGR już nie ustawia domyślnie MT i ataku. Ja to rozwiązałem tak, że porobiłem formacje po 200 i 300 MT i puszczam ręcznie. Uciążliwe, ale co robić. Mam nadzieję, że się chłopaki szybko uwiną z tym. btW. odpaliłem testowo odkrywcę jednak. Tak jak normalnie farmiłem idlery na 24 stlotach, tak teraz tylko na 17 bo 7 pracuje na eks…
-
Cytat od arts: „proszę o wyjaśnienie na czym polega handel. Chciałem spróbować. Kliknalem 1kk dexu za 1.7 krysza. I od razu wystartował dex do mnie. A czy kryształ mam odesłać sam czy może jakos automatycznie wystartuje? I czy można jakoś cofnąć zakup ? @ciap wiesz? Może.mi ktoś pomóc? I dlaczego niektóre znaczki przy handlu są zielone A niektóre szare? Ja klikalem w szary znaczek ” leci juz do kupującego, ale nie widzisz u siebie tego
-
Wydaje mi sie ze jednym z możliwych rozwiazan eliminujacych push na rynku bedziwme jakis rodzaj przedsionka, w którym oferta bedzie wisiala np 2h zanim wskoczy na wlasciwy rynek i w tym przedsionku juz bedzie widoczna dla wszystkich. Ale to proteza a nie rozwiazanie systemowe. Sztywniejsze przeliczniki sa chyba najlepszym rozwiazaniem. Najbardziej mnie wk... to ze zmiany i tak beda, ale iles tam osob sie upasie wcześniej.
-
Równowaga klas
PostPotestować można, pewnie sporo osób to zrobi. Ekspy są proste w obsłudze. 500k antymaterii to też nie jakiś majątek. Natomiast od pewnego poziomu eko Zbieracz i tak dostanie więcej surowca niż wylatasz na ekspach i to nawet latając 24/7. To czysta matematyka. Potrzebujesz tylko wystarczająco wysokie eko. Jak masz wydobycie na poziomie 500kk dziennie to 25% od tego to jest 100kk. Nie robiąc absolutnie nic. Nic. Postawisz parę tych stateczków do eko i masz 40% = 200kk. Wybór jest więc prosty w pew…
-
Cytat od dexPL: „Push konta, które jeszcze niedawno były złomowane na deuter u handlarza, teraz obrócą się w najaktywniejszych handlarzy na rynku. I będą sprzedawać gsy po 8k metalu, lmy po 3k metalu, a czasem nawet dopałkę 30% deuteru za 200k metalu. Taki instynkt handlarza. Ja tylko zastanawiam się kiedy @Art zarządzi Handlową Niedzielę v 2.0. Myślicie, że jeszcze w tym roku kalendarzowym? Czy jednak ludzie nie będą tak bezczelnie wykorzystywać pięknego narzędzia do legalnego pushu, jakim jest…
-
Równowaga klas
PostCytat od Muniek: „Ja mimo gry na starym koncie Quantum rozważam klasę Odkrywcy ale tylko z 2 powodów: - mógłbym znaleźć na każdą moją planetę przedmioty +15 pól na planetę...jezeli da sie +15 znalezc i zakładając że inna klasa tego NIE może znaleźć, to poważny powód bo te itemy są drogie. Po znalezieniu kilkunastu zmiana na Zbieracza - 75% idlaków (duuuuzo farmie)....ale z drugiej strony na odkrywcy sporo slotów marnowałbym na expy (przedmioty) więc finalnie farmingu byłoby mniej ” Też sporo lat…
-
Cytat od wampek: „Cytat od Muniek: „Cytat od wampek: „@Muniek zrozum proszę... nam nie chodzi (a przynajmniej mnie) o dobicie do konkretnego poziomu, ale głównie o to, że naszym zdaniem ten bonus jest po prostu za niski i nie przyniesie realnej zmiany... równie dobrze mogłoby go nie być. Masz swoje zdanie, rozumiemy je, ale nie zmienimy naszego bo masz inny punkt widzenia. Zwłaszcza, że nie zauważyłem byś podał jakieś konkretne argumenty przemawiające za swoją wersją. ” To mogę zrozumieć że ktoś…