Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 314.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od Little Giant: „Moze tym razem tak dla odmiany jakies uni ze zwykla predkoscia? Wrocilby czlowiek do gry ale predkosci x5 odstraszaja ” Uni 68 ma x1 flote. Tylko eko zmienione na x5. Moim zdaniem lepsze takie uni niz nowo otwarte gdzie kazdy siedzi do pierwszego zloma. ” I liczba graczy jest stabilna
-
wojtekreal, CRACOVIA KRAKOW, Mili [3 X] & ARO & Gorillaz [CShopSc] vs Maciek2 [P N] - 201 190.06%
@Piciu - - Hall of Fame
PostMasakra... A Maciek chyba nie chciał iść na u68, co? Wielkie graty dla agresorów. Napiszcie coś proszę o akcji dla ludzi spoza u68. Maćkowi SzO
-
Gigantyczny procent, który robi wrażenie. No i jak ktoś wyżej napisał - top 1 pewnie na dłuższy czas. Szkoda, że na sojuszniku, ale tak bywa. Marcinowi szybkiej odbudowy, a agresorom gratulacje.
-
AntiGameReborn
PostCytat od Munio_Uni 1: „Fajnie ułatwia opcja przytrzymania na klawiaturze Ctrl + kliknięcie myszką na literce A w tabeli raportów. Mam 20 raportów idlerów do sfarmienia - klikam po kolei 20 razy na literce A z wciśniętym Ctrl i otwiera mi się 20 zakładek w chrome. Teraz tylko klikać enter kilka razy na każdej zakładce i wszystko wysłane :)” Minus jest tylko taki, że wysyłane jest tylko tyle MT/DT ile jest potrzebne do zrabowania tego co widać na skanie. Nie uwzględnia się rabunku tego co się wydo…
-
AntiGameReborn
PostCytat od Munio_Uni 1: „Hej chciałem pofarmić i widzę zmiany. Mega super opcja że można w tej tabeli sortować raporty (np wg obrony, floty czy ilości surki która zostanie zrabowana). Jedyny mega minus (chyba że nie umiem) - jak klikam A czyli atakuj to przechodzi do zakładki wysyłania floty - ale nie wiem ile MT jest potrzebne Jak to ogarnąć ? Super wysyła się ataki prosto z tej tabeli ale ta opcja automatycznego uzupełnienia MT jest potrzeba. Jakieś rady ?” We "Flota" w części "Atak" zaznacz "Wy…
-
Cytat od ciap: „Cytat od Gully: „@Art, czekamy zatem na sprostowanie. Czy będą darmowe relokacje, tak jak bywało to w poprzednich UF?” Czemu miało by nie być? W FAQ łączenia jest o darmowych więc raczej musiałby napisać że nie ma niż że są.” Jest też o wyborze uniwersum docelowego, co w tym przypadku nie będzie miało miejsca (jest przymus). Więc to FAQ pasuje do obecnego UF jak pięść do nosa i pytanie Gully jest zasadne.
-
Jak nie masz dziewczyny przez długi czas i ci z tym źle, narzekasz na ten stan, to rozumiem, że potem rzucasz się na pierwszą lepszą bez jedynek i z przetłuszczonymi włosami? Nikt tutaj nie jest przeciwny UF, tylko proces jego przeprowadzania jest niepoważny i podyktowany jakimiś dziwnymi względami wymuszającymi pośpiech i brak optymalnych rozwiązań (np. nowych serwerów, poczyszczenia idlaków). Pierwszy przykład z brzegu: nie zrobią nowego serwa, nie poczyszczą starych kont na u1 więc żeby gdzie…
-
Sporo hipokryzji się tutaj wylewa z postów tłustych schabów, upasionych na różnych speeduni, z gigantycznymi flotami, którzy po prostu nie mogą się doczekać jak im powrzucają kilka razy słabsze konta, na które będzie można polować Oczywiście stosuje się dwa bardzo brzydkie argumenty: 1. no nie bądź lama, jak masz skilla to nic ci nie zrobię, jesteś lama? 2. przecież chodzi tylko o dobrą zabawę - im więcej nas tym lepiej xD pamiętaj, już nigdy nie będzie UF. To weź skasuj konto, które tam masz na…
-
To jest śmieszne, że tak ważny proces jest robiony na szybcika, bez głębszej analizy, bo "zmiany systemowe" rzekomo go zablokują. TERAZ ALBO NIGDY! No ja [ciach] I co tam będą robić, że nie może poczekać to tydzień, żeby UF zrobić porządnie i z głową? Windowsa 10 instalować? Kilka osób coś sobie uradziło i szybko, nie ma czasu na pytania bierzecie co macie pod ręką i opuszczać domostwo (jak za okupacji). A widać, że w kilka godzin pojawiło się postów z POWAŻNYMI uwagami na kilka stron. No ale co…
-
AntiGameReborn
PostNa segregacje raportów (największa ilość surowców) nadal nic nie wymyślono?
-
Cytat od Supek: „@Piciu - to Ty jeszcze w to grasz?? pamiętasz stare czasy ~ 2008-9r? Webber założyłes tutaj konto czy tylko spamujesz na boardzie? Ojj widzę że niezła ekipa się zebrała - trzeba chyba założyć konto Pozdrawiam wszystkich, którzy mnie pamiętają i życzę powodzenia.” Siemasz, pamiętam Coś pogram, zobaczymy
-
Cytat od Almera: „Masz rację - konfiguracja bardzo przyjemna. Taki kompromis pomiędzy umileniem życia flociarzom a ekonomom. Dziwi tylko ta liczba kont: 2865. Część z nich to oczywiście multi. Ilu zatem graczy się tu zarejestrowało? Może jakieś 1500. To chyba już schyłek OGame.” Ferie + sesja. Pewnie sporo osób jeszcze dobije. No ale fakt, to już nie to co kiedyś, że kilka godzin po starcie było 12k osób...
-
Wydaje mi się, że nieco za bardzo uwypuklasz "krzywdę" jaka spotyka osoby krytykowane za zakup AM. Ja tam nikogo nie oceniam jako CZŁOWIEKA po fakcie ile kasy pakuje w tą grę. Może być świetnym człowiekiem. Ale mam o nim jak najgorsze zdanie jako GRACZU, który psuje rozgrywkę mieszając do niej "osiągnięcia" z rl, od którego przecież staramy się uciec grając w grę o planetach, statkach kosmicznych itd
-
Cytat od ciosnozem: „Witam Wszystkich serdecznie Nawiążę do kolejnej "burzy mózgów" odnośnie AM. Nikomu nie przyszło na myśl, że są ludzie którzy mają po prostu taki kaprys by wydać 200, 300, 1000 zł na AM? Nie każdy jest magazynierem z kredytem typu "chwilówka" czy panią sprzątaczką na 1/2 etatu i mężem alkoholikiem... To tak jakby krytykować osobę w fajnym aucie sportowym... Przecież zawsze można kupić daewoo tico za 500 zł a też jezdzi... a na bank rozwali się na pierwszym lepszym zakręcie. N…