Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 314.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Co za inwigilacja... Gdzie Rodo?! Czyli mamy 9783 wolne miejsca na pozycjach 4-12, pomijając nawet 1-3 i 13-15. Więc aktualnie - przynajmniej dla mnie - temat "braku miejsca" jest bezprzedmiotowy. Wiem, że g9 nie jest tak ekscytująca jak g1, ale cóż. Co innego - i tu słusznie, nie brałem tego pod uwagę - przy kolejnym łączeniu.
-
Fedain [COMA] & rollo [COMA] vs. kojot [TEMPLARS] (A: 410.000.000, O: 15.043.060.000) 12212.5%
@Piciu - - Starcia U68
PostImponujące stadka gęsi, obrońcy szo
-
Punkty: 3.671.594 (Miejsce 1.556 z 2.999) infuza.com/pl/ogame.pl/Universe68/Players/10331321 Temat pośrednio mnie dotyczy (gram od zera od stycznia tego roku) to się wypowiem: nie ma litości i być nie może. I ja to rozumiem, godzę się na to grając na takim starym uniwersum. To automatycznie narzuca styl gry w początkowej fazie - bunkrowanie kolonii do pewnego poziomu, w którym wloty stają się nieopłacalne i regularne zwożenie towaru. Nie ma się też co oszukiwać, że na dłuższą metę można grać bez…
-
Zliczanie punktów
PostTrochę tam obrony... Dzięki za wyjaśnienie
-
Zliczanie punktów
PostNie wiem czy coś przegapiłem, bardzo możliwe, ale szukałem odpowiedzi na to pytanie i nie znalazłem więc zakładam temacik według statystyk konto ma: Liczba punktów ogółem: 2.028.080 Wychodziłem z założenia, że na tą liczbę składają się punkty z Ekonomii, Badań i Wojska, ale: według statystyk konto ma: Ekonomia: 1.468.998 Badania: 339.756 Wojsko: 624.171 a więc sumarycznie: 2.432.925 Co mi umyka?
-
To pewnie suma wszystkich kont jakie się przez grę przewinęły. Trochę jakby liczyć populację Ziemi wliczając tych, którzy już umarli.
-
Wartość floty
PostCałkiem spoko, w jedną tabelę wrzucam flotę i wylicza mi wartość. Potem tę samą wartość wrzucam w drugą tabelę i liczy mi stateczki. Tego szukałem, dzięki!
-
Wartość floty
PostGeneralnie chodzi o bardziej złożone przeliczenia, niż te podane w OP. np: 1000 DT, 20000 MT, 3726 CM 222222 LM 1182 KR 37 GS ile za to wybuduje owiec? Były kiedyś takie symulatorki @ciap - wybaczę
-
Wartość floty
PostCześć, szukam jakiegoś programu, który pomoże mi przeliczyć wartość jednej floty na drugą. Przykładowo ile zbuduje OW za surowce wydane na 1000 pancy Z góry dzięki