Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 314.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pisał już o tym Webber. Pewnie coś się zmieni w działaniu falangi. Trudniej będzie kontrować na młodych U

• Fajne te bany, takie niezbyt skuteczne

• Poza tym jak się samemu tyle razy łamie regulamin, ląduje na banie i de facto jeszcze się z tym obnosi na forum to potem taki płacz i odwoływanie się do innych graczy śmiesznie wygląda. Jak te typy co krzyczą HWDP a jak dostaną od kogoś w ryło to lecą na komendę. Nawet jeżeli Cie teraz skrzywdzili (w co wątpię, ale byłoby to przewrotne) to dobrze się stało. Poczuj to, rozkoszuj się tym bo sam robisz dokładnie to samo na innej płaszczyźnie. Może przyjdzie jakaś refleksja.

• @Art czy dla Generała można dodać bonus do szybkości sond? Skanowanie to jedna z najbardziej uciążliwych aktywności, zwłaszcza na speedach x1

• Wersja 7.x - dyskusja

@Piciu - - Porozmawiajmy o OGame

Jakaś lama się pod Webbera podszywa

• Ja cię rozumiem, ale się nie zgadzam. Miłego weekendu

• Cytat od Elmo[Wieiworak]: „Ciap skoro lubisz tabelki to zrob prowannie aktywnych graczy powiedzmy powyzej 15 Rw albo powyzej 10k% i porownaj wartosci tych flot uwzgledniajac GSy oraz flote mobilna powiedz ile % ze wszystkich Rw zrobily GSy a ile flota moblina porownaj te rozbieznosc do rozbieznosci wartosci tych flot bardzo mnie ciekawi czy bedzie wartosc w % podobna do wartosci z wartosci floty w sensie floty mobline maja wartosc 1.5kkk Gsy 300kk wiec waertosc Rw powinna byc w stosunku 5:1 jesl…

• Wersja 7.x - dyskusja

Nie ukrywam, że taki model wprowadzania zmian jest strasznie wkur.... Ja już np. zacząłem się zbroić w prąd na te tysiące pełzaczy, a teraz się okazuje, że niepotrzebnie. Na początku tego wątku pisałem, że osoba, która projektuje te zmiany sama nie wie co chce zrobić i kolejny raz mam tego potwierdzenie.

• Wersja 7.x - dyskusja

To im wyższe eco tym większy boost? Tak średnio bym powiedział, czołówka górników odskoczy reszcie górników jeszcze dalej. Ale poczekam z hejtowaniem aż ktoś to dobrze policzy bo ja nie łapie tych wzorów niestety, a widzę, że i wyżej nie ma zgody co do kierunku zmiany.

• Wersja 7.x - dyskusja

Nie no, kasowanie planet bo mogą być większe to nieporozumienie Zwłaszcza na rozwiniętych kontach. To równie dobrze, można sobie flotę wyzłomować i przebudować. Jeżeli kiedyś będzie problem zabudowanie planet 250 pól (bo gra się rozwinie do punktu, którego nie przewidywano przy jej projektowaniu) to będzie jakieś systemowe (darmowe) rozwiązanie i tyle.

• Cytat od skar: „temat mial dotyczyc ludzi z kalyke zeby sie poznac troche lepiej ale madra moderatorka przeniosla i teraz spamia jakies randomy z innych uni haha dobra robota ” Nie zauważyłem Ale nie ma problemu, założy się na szybko konto na Kalyke

• Liczenie zysku do S&D skutkować będzie tym, że przez kilka miesięcy przed S&D pushówki będą latać napompowane surowcami jak kleszcze a potem zaczną masować spadać. Znajdą się z pewnością desperaci, którzy sami je dopchają swoim surowcem, który potem odzyskają w ataku. Także chyba nie. Większy próg ma ten sens, że ludzie przestaną się rozbijać. Co innego stracić trochę LM, żeby dobić do 250% a co innego do 1000%

• Ja to chyba grałem na każdym od u24 Mistrz pierwszego tygodnia Trochę dłużej na u42, a teraz na 68 to przechodzę samego siebie - 2 lata

• Ludzki pan z tego Poziomki. Wszystkie konta rozdał, a sam musi biedok skanować. Graty, obrońcy szo

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Starrk: „Nie jest to "zmieniacz gry", bo wbrew pozorom nawet te ekstra 5lvli dla kr nie robi tak dużej różnicy w czasie lotu jak mogłoby się wydawać Wciąż nie rozumiem, dlaczego GS jest z tego wykluczone... ” Może gość testujący zmiany w GF nie ma jeszcze na swoim koncie GS i nie rozumie, że to niewiele zmieni

• Taka sytuacja zniechęca do gry. Ktoś tam robi jakiś magiel i ląduje za to tylko na kilkudniowym banie. To powoduje zniechęcenie u całej reszty. Nie dziwię się, że ludzie przestają grać. Przecież oni się jeszcze tym chełpią na forum. Muszą wrócić permy i tyle bo robi się z tego wszystkiego kabaret. Osobiście mam to w pompce, że jakaś lama się tam pushuje czy gra na piętnastu kontach, żeby dostać jedno badanie czy inny badziew. Gram tutaj na luzie na koncie, które od dwóch lat sobie pykam od zera.…

• Fajne to S&D. Takie niezbyt uczciwe. W przyszłej edycji możecie dorzucić dwie nowe kategorie: Paladyn - dla uczestnika z najmniejszą ilością banów w danej edycji. Mistrz Pręgierza - dla uczestnika z największa ilością banów w danej edycji. W pierwszej tylko trzeba dać do pieca z nagrodami bo inaczej może być niewielu chętnych.

• Cytat od Starrk: „@Munio_Uni 1 w opisanym przeez Ciebie przypadku to owi dwaj gracze chcący sprzedać booster za 1mln mety byliby zablokowani. No i oczywiście nikt nie da 20kk deu za booster 30% Mając jeszcze swego czasu topowe wydobycie dexu na OGame world, granica opłacalności dla boostera 30% to dla mnie ‭13 740 048‬ jednostek deuteru. Wszystko powyżej tej sumy to dokładanie z własnego wydobycia, czyli generalnie bez sensu No i patrząc po licytacjach, to mało kto ma pojęcie o tej grze i o real…

• W dniu startu powinny być ustalone ceny przez administratora i założenie, że można wystawiać (wystawiać, a nie sprzedawać) np. 10% poniżej lub powyżej tej ceny. Więc w dniu startu "konsensus rynkowy" będzie 100 jednostek (ustalony przez administratora). W związku z tym ktoś będzie mógł wystawić za 90 lub 110. Jak pójdzie za 90 to konsensus się zmieni na 90 i kolejni wystawią za 81 (-10%) lub 99 (+10%). Po jakimś czasie (po iluś tam transakcjach) dojdziemy do pewnego optimum ceny. Może być oczywi…

• Doklep na szybko z 10k GS bo widać, że Ci brakuje, a poza tym to 20k już się opatrzyło Obrońcy Szo