Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 49.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od wampek: „Taki jak Twoja przeglądarka... obsługa portów leży w strefie zainteresowania konkretnego komputera, a nie dostawcy internetowego. Spróbuj wyłączyć zaporę internetową ” Sorry, ale to jest mega bazdura z technicznego punktu widzenia. Nie ma czego takiego jak "port twojej przegladarki". Defaultowy port stron w protokole www to jest 80. Gdyby bylo inaczej to port bylby podany dwukropku, po adresie, np. superstrony:8099/ . Oznaczaloby to, ze superstrony sa dostepne po porcie 8099. O…
-
OKA: Dzień 11
Post2:453 - 2:146
-
OKA: Dzień 10
Post49
-
OKA: Dzień 9
Post2008
-
OKA: Dzień 8
PostSirius
-
OKA: Dzień 7
PostPancernik
-
OKA: Dzień 6
Post1091
-
OKA: Dzień 4
Post50
-
OKA: Dzień 3
PostObecnie są to planety na pozycji nr 8
-
OKA: Dzień 2
PostModerator na forum ogame.pl (Pierwsza Pomoc, FAQ)
-
OKA: Dzień 1
Post3 Października 2002
-
Różne wydobycie
Arsey - - Zadawanie pytań
PostByła informacja o aktualizacji Wersja 7.5.0 beta 3 w tym m.in: Bonus metalu - Pozycje 6-10 otrzymają dodatkowy bonus do produkcji metalu (podobny do bonusu kryształu dla pozycji początkowych) - Bonus oznacza zwiększoną produkcję podstawową metalu, tak długo jak planeta znajduje się na preferencyjnych pozycjach: - Poz. 6 oraz 10 - bonus 17% - Poz. 7 oraz 9 - bonus 23% - Poz. 8 - bonus 35%
-
Hej, W zwiazku ze zmianą bonusu metalu na pozycji 8 aż do 35% to po wstępnych obliczeniach wydaje się, że daje ona lepszy bilans surowców niż pozycja 15. Mam jakies własne kalkulatory potworzone w excelu, ale chciałem Was zapytać czy w waszych również tak wychodzi (biorąc pod uwagę oczywiście najnowsze zmiany)?
-
Próby Moonowe
Arsey - - DiD Rosalind
PostHej, Jeżeli ktoś byłby zainteresowany wymianą prób moonowych badź chciałby się wymienić "rozwaleniem sond" w celu przemiału na kryształ to napiszcie proszę. nick w grze: Revolte
-
Cytat od ciap: „Cytat od Arsey: „Czesc, Przepraszam z góry, jeżeli to pytanie już tutaj było, ale przeszukiwałem wątek i nie znalazłem odpowiedzi. Czy zmienił się wzór na wydobycie deuteru na wersji 7.x ? Mam takie samo wydobycie deuteru na planecie z temperaturą: 1°C jak i z -9°C. Wyglada tak jakby teraz byly jakies "zakresy" temperatur, a nie konkretna wartość, ponieważ na innych planetach gdzie mam 15, 16 oraz 21 stopni wydobycie jest mniejsze niz na tych planetach z 1 oraz -9, jednakże ciągl…
-
Czesc, Przepraszam z góry, jeżeli to pytanie już tutaj było, ale przeszukiwałem wątek i nie znalazłem odpowiedzi. Czy zmienił się wzór na wydobycie deuteru na wersji 7.x ? Mam takie samo wydobycie deuteru na planecie z temperaturą: 1°C jak i z -9°C. Wyglada tak jakby teraz byly jakies "zakresy" temperatur, a nie konkretna wartość, ponieważ na innych planetach gdzie mam 15, 16 oraz 21 stopni wydobycie jest mniejsze niz na tych planetach z 1 oraz -9, jednakże ciągle jest takie same pomiędzy tymi p…