Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 49.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od wampek: „Taki jak Twoja przeglądarka... obsługa portów leży w strefie zainteresowania konkretnego komputera, a nie dostawcy internetowego. Spróbuj wyłączyć zaporę internetową ” Sorry, ale to jest mega bazdura z technicznego punktu widzenia. Nie ma czego takiego jak "port twojej przegladarki". Defaultowy port stron w protokole www to jest 80. Gdyby bylo inaczej to port bylby podany dwukropku, po adresie, np. superstrony:8099/ . Oznaczaloby to, ze superstrony sa dostepne po porcie 8099. O…

• OKA: Dzień 11

Arsey - - Pytania

2:453 - 2:146

• OKA: Dzień 10

Arsey - - Pytania

49

• OKA: Dzień 9

Arsey - - Pytania

2008

• OKA: Dzień 8

Arsey - - Pytania

Sirius

• OKA: Dzień 7

Arsey - - Pytania

Pancernik

• OKA: Dzień 6

Arsey - - Pytania

1091

• OKA: Dzień 4

Arsey - - Pytania

50

• OKA: Dzień 3

Arsey - - Pytania

Obecnie są to planety na pozycji nr 8

• OKA: Dzień 2

Arsey - - Pytania

Moderator na forum ogame.pl (Pierwsza Pomoc, FAQ)

• OKA: Dzień 1

Arsey - - Pytania

3 Października 2002

• Różne wydobycie

Arsey - - Zadawanie pytań

Była informacja o aktualizacji Wersja 7.5.0 beta 3 w tym m.in: Bonus metalu - Pozycje 6-10 otrzymają dodatkowy bonus do produkcji metalu (podobny do bonusu kryształu dla pozycji początkowych) - Bonus oznacza zwiększoną produkcję podstawową metalu, tak długo jak planeta znajduje się na preferencyjnych pozycjach: - Poz. 6 oraz 10 - bonus 17% - Poz. 7 oraz 9 - bonus 23% - Poz. 8 - bonus 35%

• Hej, W zwiazku ze zmianą bonusu metalu na pozycji 8 aż do 35% to po wstępnych obliczeniach wydaje się, że daje ona lepszy bilans surowców niż pozycja 15. Mam jakies własne kalkulatory potworzone w excelu, ale chciałem Was zapytać czy w waszych również tak wychodzi (biorąc pod uwagę oczywiście najnowsze zmiany)?

• Próby Moonowe

Arsey - - DiD Rosalind

Hej, Jeżeli ktoś byłby zainteresowany wymianą prób moonowych badź chciałby się wymienić "rozwaleniem sond" w celu przemiału na kryształ to napiszcie proszę. nick w grze: Revolte

• Cytat od ciap: „Cytat od Arsey: „Czesc, Przepraszam z góry, jeżeli to pytanie już tutaj było, ale przeszukiwałem wątek i nie znalazłem odpowiedzi. Czy zmienił się wzór na wydobycie deuteru na wersji 7.x ? Mam takie samo wydobycie deuteru na planecie z temperaturą: 1°C jak i z -9°C. Wyglada tak jakby teraz byly jakies "zakresy" temperatur, a nie konkretna wartość, ponieważ na innych planetach gdzie mam 15, 16 oraz 21 stopni wydobycie jest mniejsze niz na tych planetach z 1 oraz -9, jednakże ciągl…

• Czesc, Przepraszam z góry, jeżeli to pytanie już tutaj było, ale przeszukiwałem wątek i nie znalazłem odpowiedzi. Czy zmienił się wzór na wydobycie deuteru na wersji 7.x ? Mam takie samo wydobycie deuteru na planecie z temperaturą: 1°C jak i z -9°C. Wyglada tak jakby teraz byly jakies "zakresy" temperatur, a nie konkretna wartość, ponieważ na innych planetach gdzie mam 15, 16 oraz 21 stopni wydobycie jest mniejsze niz na tych planetach z 1 oraz -9, jednakże ciągle jest takie same pomiędzy tymi p…

• Cierpliwosc poplaca, Gratulacje! Pieknie wykrecony procent. Przetapiaj na zabawki

• Ale ja nie pytam o losowe przydzielenie w przypadku niewybrania. Ja sie pytam o wybranie, czy kazde konto przeniesc sie na kazde mozliwe docelowe uni?

• Cytat od Art: „Konta, które nie wybiorą serwera docelowego w fazie wyboru, zostaną automatycznie przeniesione na losowy serwer docelowy (w zależności od zapełnienia serwerów) ” To czy np. Konto z Nusakana moze sobie wybrac, ze chce sie przeniesc do Yildun?

• Jak czytac zamieszczoną tabelkę?