Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jeśli mogę chciałbym zgłosić kandydaturę kilku graczy i niech reszta uni zadecyduje Edola nie wliczam w to ponieważ już oficjalnie go z nami nie ma A więc: -Ecco za liczne ST szczególnie za ubicie niedawnego top1 flot pomimo jego obecności na koncie i aroganckiego PW w ulu sojuszu dominującego, za wsparcie mentalne całego sojuszu opozycyjnego i za żydowskie przeliczniki Dla mnie pozycja nr 1 na tym uni -Webber swoje na tym uni zrobił także ubił top 1 flot. Lekki minus za pychę -Uszat Lewa półkul…
-
Gratulacje Lord Raven ładnie to ubliście choć ponownie szkoda że akurat na terapii. Dobrze że noc się kończy a nowych rw nie ma Ostatnio aktywni jesteście w opór i to przynosi efekty. Czekam aż moi ruszą 4 litery Terapia SZo!!
-
Także dla mnie Gracz :Pawelos Uzasadnienie : Liczne ST , liczne rw nie wstawiane na boarda. Umiejętnośc przewidywania zachowań potencjalnych celów. Flota postawiona bez klasy odkrywcy (Top5flot) Uczciwy sumienny zawsze skory do pomocy i wymiany pogladów. Top3 złomowań ostatniego SD plus top1 aktywisty. Jego rw to efekt ciężkiej pracy a nie milionów wydajen antymateri na przenosiny itd. Poprostu stara szkoła Flociarzy gdzie liczą się umiejętności a nie dopalacze
-
Cytat od pvo: „o widać właśnie podboje naszego Dawidka ale jak widać chłop ma wprawe tu gong tam gong i jeszcze py....e (gada od rzeczy) graty agresorowi uświadomienia obrońcy o jego miejscu w Tym dziale ” Kto Cię wypuścił z Ledy? Lord wie że sie włóczysz ? Co BANaż tak boli że szukasz dziury w ..... ? Ważne że Ciebie uświadomili na Ledzie gdzie Twoje miejsce ( nawet Twoi ) //upominam za offtopic. /kasai
-
Cytat od MTFAN: „a mówiłem Ci paUko że nijak nie pasuje do Ciebie ten tag....idź scieżką sojuszu....daj się zezłomować Oczywiscie bez obrazy....fajne wspomnienia z tym tagiem mam i ja....ale to było wieki temu...i bez śmiesznych cyferek wejdź komuś w tyłek....kup komuś konto w hołdzie...Naucz się na pamięć "Ona jest ze snu"....może Cię do IRY wezmą....albo zioła kup po PACZCE, to Cię inni przygarną. rozpisałem się jakos....samotność w sieci jest frustrująca SzO, przetopu....dystansu i czego tam …
-
Cytat od edes: „W żadnym starciu gsa nie ma, co to speed x1 czy specjalnie je pozabierali żeby strat nie robić ” Dziś posądzono mnie (dokładnie Whisky)o sprzedaż flot za kasę więc chyba sam rozumiesz czemu gsa nie ma ? A tak na poważnie to mało kto lata już Gsami przy tak wielkich flotach Whisky i Pla
-
OOOO na wesoło Masz rację nie ogarniam Jarka bo sie nie interesuje wszystkimi dookoła patrzę swojego podwórka ale dobrze że mamy Ciebie Troszkę sobie w starych latach popykałem ale co Ty możesz wiedzieć skoro Ciebie wtedy jeszcze nie było ? Ja i sprzedaż floty za hajs ? Poka przelew o wielka wyrocznio A na forum nie bazgram tego co mi się wydaje tylko przytoczyłem to co jest zawarte w regulaminie Adasiowi gratuluję fajna flota akurat taka w sam raz na Virgo prawie
-
Arek pisałeś tylko o kr nie pisałeś o mt i lm a to robi różnicę. Dla mnie mordo Ty moja nadal jesteś top 3 mojego rankingu zaraz po mnie Nic nie martw odbudujemy wszystko nie musisz sojuszu opuszczać tysięczny raz:) Dostać łomot on-line na ataku- nowy smak w LSZ jesteś moim pionierem Obrońcy no cóż... odbudowy ... troche sojusz pomoże trochę my dopushujemy i będzie GIT Atakierowi zimnej krwi i wytrwałości.. grasz tu dla ludzi odbudujemy pociśniemy nauczymy jak atakować silniejszego a aktywce wsz…
-
@Pan S jaki push gościu ?? Koala to stary wyjadacz Chaosu. Smyk to UFS a UFS robi starcia tylko jak zejdzie z urlopu to chyba logiczne. Czy każdemu UFSowi zarzuca się pushowanie? Znam Smyka już wiele lat (wirtualnie oczywiście )byliśmy w jednym soju gość zawsze jak miał czas to ubijał co się dało. W ostatnim czasie kilka osób zarzuca Smykowi Pushe a nikt nie pomyślał że Steki które wrzuca są efektem poświęcenia czasu na tą durną gierkę, @.Smyk. nie przejmuj się tym co piszą lataj kiedy masz czas…