Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 809.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Panowie nie karmcie Trolla Muniek czeka tylko na wasze odpowiedzi do jego komentarzy on tym żyje. Powtórze jeszcze raz dla klas na ogame 3.0 Generał: kozak dla aktywnych graczy siedzących dniami i nocami w poszukiwaniu flot. Nie ma lepszej klasy dla aktywnego flociarza Odkrywca: kozacka klasa dla aktywnych nie grających flotą co siedzą dnie i noce i klepia expy i farmingi ( odpowiedź pod generała ale bez użycia floty bojowej ) Zbieracz: jedyna słuszna klasa dla gracza typowo ekowego nie poświęca…

• Ludzie ogarnijcie się . To jest temat w którym zgłaszacie według was najlepszego gracza uni a nie głosowanie i wydawanie opini. Zaś robi się syf zamiast prostych zgłoszeń i uzasadnień jest pełno oskarżeń i syfu Jak wam nie pasuje czy to pl1 czy Whisky czy Strzelec czy ktokolwiek inny to spoko każdy ma swoje zdanie - wyraźcie je w głosowaniu nie tutaj. Ludzie z innych uni też czytają te tematy np taka Leda ma taki sam temat i jest pełno zgłoszeń ale z kulturką ! Mamy zniszczone uni pełne oszustów…

• Cytat od Apofis: „Zauważyliście, że każde nowe uni jest już bez rynku. Jaka jest tego przyczyna? Przecież rynek jest częścią wersji 7. Ciekawe czy po fuzji też zlikwidują rynek na starych uni? Co tu się dzieje? ” spokojnie po jakimś czasie wprowadza rynek tak samo było z handlarzem na Ledzie nie było a jest

• Cytat od ..Raven..: „gownoburzy? ja juz nie mam sily zeby tu sie szarpac, z reszta ciagle zabierane sa mi ostatnie argumenty jak widac nie trzeba specjalnie sie starac zeby spakowac topowe floty Sith, sami to ulatwiamy. wystarczy czekac a sami sie wybijemy . Pogratulowalem Webberowi na priv, pogratuluje i tutaj A Lei nie wiem co zyczyc ” Ty jej nic nie życz tylko leć po flaszkę i w trasę. Gównoburzy lepiej niech nie będie za dużo kwasu się wylało na tym uni Leia co jak co ale Ty odbudujesz... ni…

• Starcie z gatunku Szok! Leia tak aktywna a padła... Webber jak zwykle łowca okazji 21kkk piechotą nie chodzi Gratuluję Sith jak to Sith sojusz zgrany juz pewnie odbudowują ale i tak życzę Szo Webberowi przetopu Obrazki Ci się udały

• Dodałbym pajęczynę w pewnym miejscu Tak czy siak Graty starcie jest zysk jest więc wszystko spełnione Szo Sebuś

• Jarek znowu ?? Co z Tobą?? Graty Nalimko

• @_mareczekz20 pushówka nr 1? myślałem że to ja no aż się obraziłem teraz :(( Szkoda że 2 Chaosy padają jednego dnia ale co zrobić taka jest ta gra . Akurat ta dwójka się odbuduje jeden ma oświadczenia a drugi zaparcie. LSZ latajcie coś bo Sithy rosną i rosną !! Szo mordeczki

• Temat wałkowany od lat. Jeśli jesteś flociarz /ufs grasz generałem Jeśli jesteś mega aktywny spędzasz życie nad grą grasz odkrywcą Jeśli gra to dla Ciebie element rozrywki nie życia grasz zbieraczem

• Cytat od Terry: „Dawid trzyma forme, zawsze byl zawziety i zawsze bylo na co latac a konto nadal w topce. Haha powiedzieć o dawidzie ze sprzedał flote czy tam coś to jak powiedzenie ze parka gra uczciwie i nie mozna im nic przybic Standardowo Dawid odbudow, sekrtarce zycia zycz ” Odbieram Twoje słowa jako pozytyw w kierunku mojej osoby dziękuję Gra to gra raz się wygrywa raz się przegrywa. Kiedyś Ruda napisała że lubię czasami oddać to co moje Teraz oddałem bo ktos spędził na mnie 2 dni i wydał …

• Graty Widzę Chiro lubi dostać w Ciry jak ja Oraj dalej Jarku

• @Lopez- Poprostu Ciśnij dalej i nie przejmuj sie strażnikami kukurydzy niech się zajmą swoją kolbą

• Ładnie to tak obijać ciągle sojuszową pushówkę ?? Turbo dobra rzecz aż dziwi mnie że nie miałaś na takim top jak praktycznie każdy ma

• Gratulację kolejnej akcji w tak krótkim czasie. Leia wyrasta na lidera sojuszu widzę Szkoda że ponownie Ten TAG ale taka jest ta gra W przeciwieństwie do poprzedniego Steka na LSZ tutaj szkoda mi także obrońcy Cejn odbudujesz w moment jakby co pisz wspomogę. Sithy ostatnio ostro latają czekam na odpowiedź Ecco i spółki

• Gratulacje Leika 281.336.400 jednostek piechotą nie chodzi a i zabawa jakaś była. Szkoda że po drugiej stronie jest ten Tag ale taka jest ta gra Rozdziewiczony teraz z górki jak Prince wspomniał

• Ładnie widzę nałóg wygrywa Nie pierwszy i nie ostatni raz Pokonanemu Szo

• Cytat od Ecc0: „Nie zrozumiałeś Raven, ale w sumie jak jeszcze raz siebie przeczytałem to już wiem gdzie popełniłem błąd Nie miałem na myśli poprzednich sukcesów Webbera, ale gre na tym uni - mimo też długiego urlopu utrzymał się na top1. A całokształt twórczości powiedziałem odnośnie Waszych wszystkich zarzutów o jego stylu gry na Ledzie. To że Ty przewidujesz i widzisz wszystko też już wiemy. Był też okres co fsa na potrzebę robiłem bo nie wiedziałem kiedy uruchomisz kubek z fusami Cytat od 19…

• Nie zgadzam się na anulowanie mojej nominacji dla Ecco . Zasłużył na nią Na uni można znaleźć spokojnie ponad 100 mniej lub bardziej aktywnych kont.

• Cytat od Eomures: „Sojusz odbuduje ale już raczej nie flotę, tylko Eko bo ta i tak tylko rdzewiała na tych fsach Karuzela trwa w najlepsze ” Na mnie też możecie liczyć choc obrończyni odmawia pomocy Widziałem że tylko fs , mała aktywnośc flotowa

• Cytat od Eomures: „Miło się czyta Tatko konkrus wciąż trwa, kto będzie lepszy a kto gorszy, kto ma większego a kto mniejszego, ego Co do latania na ochłapy przez jednego jegomościa, aż zaplułem ekran ” Ja do teraz wycieram monitor i nie mogę dosuszyć Czyli mamy 1 oficjalny kokurs i jeden nieoficjalny