Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 809.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Ecc0: „Czas na aktualizację rankingu Dawida o puszówkach Sithów 1. @19dawid45 2. @19dawid45 3. @19dawid45 4. @19dawid45 5. @19dawid45 Gratulacje, zdeklasowałeś konkurencję I gratki dla Uszata za czujność, chociaż takie okno było że ja to bym zdążył się wyspać ” Chyba się zapomniałeś że Angel 1 strzałem przebija mnie kilkukrotnie nawet liczyć nie potrafisz ale spoko nauczę Cię jutro

• Gratuluję i tutaj Zysk masz dosyć przedni nakład sił średni więc u Ciebie sie wszystko zgadza. U mnie Real wygrał z grą i nie zgadza się i tu i tam ale cóż tak to jest. Chłopaki coś mi tam w soju próbują pocisnąć ale marny ich efekt Do naSTępnego

• Graty atakującemu (odezwij się na pw ) Szo dla Sojusznika GS to tylko cyfra a życie jest życiem odbudujesz szybko

• Graty zysk jest Stek jest więc wszystko wporządku. Lmy odbudujesz szybko Aktywna niedziela ale czy będzie hattrick??

• Starcie jest zysk jest więc wszystko na + Przetopu życzę Pokonanemu Szo

• Graty Tatko odebrałeś kolejną produkcję Przetapiaj i rośnij Pokonanemu Szo nie życzę bo i tak już pewnie odbudowane

• GZ Webski!! Każde starcie na czysto jest spoko. Jakby tak jeszcze w transach był deuter za wykonany lot to już byłby kozak no ale z PZ zakupisz Deuterku więc też jest git. Cieszy to że wróciłeś i walczysz nadal w tą głupią gierkę z nami. Czekam na większe % Szo oczywiście

• Przyznam grube zarzuty baardzo grube Co do Teamu to tu sie zgodzę w 100% od dawna jest tak że każdy oszust może wszystko a uczciwemu wiatr w oczy wieje

• A gdzie buziaczki dla naszego Romeo?? Cichy dzień ? Fido dla Ciebie strata żadna odrobisz w moment pamiętaj ranking istnieje i masz w nim 2 zaszczytne miejsce Także Szo i ogarnij się Starcia nie Gratuluję bo stoje po stronie Romeo którego krzywdzisz

• Cytat od .Smyk.: „Cytat od Bad.Whisky: „Cytat od edes: „Już myślałem że to smyk kupił bo staty na to wskazywały a tu jednak nie Przetapiać i do czarnej dziury bo coś dawno nie było ” z tego co WIEMY konto Cerber jest smyka jak i konto kinoe na ktorym ostatnio sie smyku pushnoł szkoda ze GO/SGO ma klapki na oczach..no ale widocznie tak ma byc ” Właśnie się zastanawiałem jak to rozegracie z tym pushem Kupione konto, trochę floty wystawili na rynku za minimum, potem ja zoferowalem ze wezmę hurtem t…

• Przyznam że starcie piękne!! Zysk kosmiczny. Oboje dorobiliście się ogromnych flot. Gratulację Szo Cerberowi choć pewnie nie będzie @Bad.Whisky można więcej info o akcji? kulisy itd ?

• Graty chłopaki akcja genialna % boski zysk przepiękny!! Topcie i rośnijcie nam tutaj w oczach! Leda jeszcze jednak żyje! Dzięki za specjalne wyróżnienie @Ecc0 i za pomszczenie mnie i Angela myślę że wczorajsza nasza rozmowa z @Rayleigh pomogła Ci w motywacji. Tatko podwójne graty za akcje i koordynacje mimo reala zawsze wiedziałem że Ty kozak jesteś Webber fajnie że takim pierdyknięciem witasz w naszych progach życzę więcej takich @..Raven.. troszkę więcej spokoju nie ma sensu robić zadymy w tak…

• AntiGameReborn

19dawid45 - - Porozmawiajmy o OGame

I co teraz? będzie coś w zamian? czy wrócimy do epoki kamienia łupanego?

• Cytat od Mroczny2611: „Napisze krótko. ZEMSTA BEDZIE SŁODKA Obrończy życze SZO. ” Już pływam w słodyczach Juz DT odbudowane hehe

• Cytat od buleon: „Cytat od cokolwiek: „- wysyłanie na więcej godzin daje lepszy zysk (teoretycznie, w długim okresie - także praktycznie), kosztem problemów w przypadku trafienia na opóźnienie ” Lepszy zysk? Nie sądzę. Zmniejsza się szansa na neutralny event, więc zwiększa się całą reszta, w tym również czarna dziura. ” A nie zmniejsza się szansa na dziurę?? Gdzie jest opis tego co wyżej piszesz?

• Cytat od Leia: „Gratuluję Uszat, narozrabiałeś z rana niuch niuch masz nosa do tych flotek Dawidek SzO ” Dziękuję Skarbie a nie wróć.... bo mnie Damian zabije

• Cytat od Prince^: „Powinieneś Dejwid mieć jeszcze wincyj uni do ogarnięcia, bo 62826288 to za mało Szo farmo nasza ” spokojnie ogarniam wszystko tylko sen mi dziś przeszkodził. FArma jest tylko jedna Arcadio

• Pogratulowałem w pw to i tutaj. Winna żona nie obudziła budzik nie nastawiony i wyszło jak wyszło - kara będzie sroga @Eomures dziwisz się że milion pytań? Budzisz ,mnie i mówisz majster ogarnij ogame ale które konto ? Grunt że nie Quantum @pvo zbędna czy też nie to sie okaże z czasem

• Póki co to ja widzę jedynie 2x tyle czarnych co zawsze widzę także częste wylogowania. Trafiło mi sie ostatnio że dt wróciły z eksp wysyłam fsa a część Dt została na moonie . Przy szybkiej wysyłce floty potrafi mi jej nie wysłać z komunikatem że nie udało sie wystartować. Wczoraj korzystałem z przenosin planety za 120 k anty nie przeniosło mi jej ale anty też nie pobrało. Tak o w skrócie Od 1go Troll wraca i nadal będzie swoje teorie szerzył mimo iż odbiegają od rzeczywistości

• [ciach] CZy wy też macie więcej wylogowań z gry?? Super Moderator Ruda:offtop