Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Ecc0: „Czas na aktualizację rankingu Dawida o puszówkach Sithów 1. @19dawid45 2. @19dawid45 3. @19dawid45 4. @19dawid45 5. @19dawid45 Gratulacje, zdeklasowałeś konkurencję I gratki dla Uszata za czujność, chociaż takie okno było że ja to bym zdążył się wyspać ” Chyba się zapomniałeś że Angel 1 strzałem przebija mnie kilkukrotnie nawet liczyć nie potrafisz ale spoko nauczę Cię jutro
-
Cytat od .Smyk.: „Cytat od Bad.Whisky: „Cytat od edes: „Już myślałem że to smyk kupił bo staty na to wskazywały a tu jednak nie Przetapiać i do czarnej dziury bo coś dawno nie było ” z tego co WIEMY konto Cerber jest smyka jak i konto kinoe na ktorym ostatnio sie smyku pushnoł szkoda ze GO/SGO ma klapki na oczach..no ale widocznie tak ma byc ” Właśnie się zastanawiałem jak to rozegracie z tym pushem Kupione konto, trochę floty wystawili na rynku za minimum, potem ja zoferowalem ze wezmę hurtem t…
-
Ecc0 [LSZ] & webber & tatomija [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & Prince [LSZ] vs. lop [SITH] ~ 1 173 187.45%
PostGraty chłopaki akcja genialna % boski zysk przepiękny!! Topcie i rośnijcie nam tutaj w oczach! Leda jeszcze jednak żyje! Dzięki za specjalne wyróżnienie @Ecc0 i za pomszczenie mnie i Angela myślę że wczorajsza nasza rozmowa z @Rayleigh pomogła Ci w motywacji. Tatko podwójne graty za akcje i koordynacje mimo reala zawsze wiedziałem że Ty kozak jesteś Webber fajnie że takim pierdyknięciem witasz w naszych progach życzę więcej takich @..Raven.. troszkę więcej spokoju nie ma sensu robić zadymy w tak…
-
AntiGameReborn
PostI co teraz? będzie coś w zamian? czy wrócimy do epoki kamienia łupanego?
-
Cytat od buleon: „Cytat od cokolwiek: „- wysyłanie na więcej godzin daje lepszy zysk (teoretycznie, w długim okresie - także praktycznie), kosztem problemów w przypadku trafienia na opóźnienie ” Lepszy zysk? Nie sądzę. Zmniejsza się szansa na neutralny event, więc zwiększa się całą reszta, w tym również czarna dziura. ” A nie zmniejsza się szansa na dziurę?? Gdzie jest opis tego co wyżej piszesz?
-
Póki co to ja widzę jedynie 2x tyle czarnych co zawsze widzę także częste wylogowania. Trafiło mi sie ostatnio że dt wróciły z eksp wysyłam fsa a część Dt została na moonie . Przy szybkiej wysyłce floty potrafi mi jej nie wysłać z komunikatem że nie udało sie wystartować. Wczoraj korzystałem z przenosin planety za 120 k anty nie przeniosło mi jej ale anty też nie pobrało. Tak o w skrócie Od 1go Troll wraca i nadal będzie swoje teorie szerzył mimo iż odbiegają od rzeczywistości