Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 190.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• co by tu nie napisać to już wszystko zostało napisane krótko- ogromne gratulacje zasłużyłeś na taki procent- i to jeszcze z zyskiem- kosmos

• Real Madryt

Geologist - - Piłka Nożna

Cytat od ToJaRevan: „Real może wygrać LM , z drugiej strony Barca też :?” podobnie jak Chelsea albo Bayern mega odkrycie- rozbrajają mnie takie komentarze szykują się nam arcyciekawe półfinały... i liczę, że Bayern wespnie się na wyżyny umiejętności i powalczy jak równy z Realem forma jest- byle tylko im sie nogi nie poplątały... choć finał Real-Barca na pięknym stadionie w Monachium...

• Real Madryt

ciekawy mecz... szkoda APOELu Real praktycznie pewny awansu- teraz będzie czekał na rywala- oby Bayern

• mnie nie trzeba dwa razy powtarzać wpadnę na pewno w najbliższym czasie jak lata to gdzie steki? a z taką szefową to go nie spakują

• Cytat od Chocolate: „Pytanieee... elfi pamięta wszystkie swoje lamcie. Dawnom Cię nie widziałam, mam nadzieję, że wciąż na barymowym posterunku. :>” Oczywiście, że na posterunku latam kopalniami /me tęskni za Rejectsami

• pamiętasz lamcie? przyszedłem temat Ci podbić

• Ale i tak najprawdopodobniej w finale zmierzą się hiszpańskie zespoły Mimo szacunku jakim darzę Milan, Chelsea czy Bayern w konfontacji z gigantami na pewno nie stoją w roli faworyta... Cytat od Yamato Damashi: „Milan za to chyba najbardziej ze wszystkich drużyn zasługuje na ten finał a nawet zwycięstwo. Grali konsekwentnie, potrafili stoczyć piękny bój z Barceloną w grupie oraz to co pokazali w pierwszym meczu z Arsenalem zmusza mnie do oklasków (co prawda trochę te oklaski ucichły po rewanżu, …

• Arsenal Londyn

proszę proszę jaka miła niespodzianka- wygrana z Newcastle i już tylko punkt straty do Tottenhamu- czuję, że będzie dobrze Wojtek sie nie popisał wczoraj przy bramce dla rywali ciekawa końcówka PL sie zapowiada

• Manchester United

najbardziej ten doping mnie zaskoczył- na old traford zawsze fani przyjezdnych drużyn są tłamszeni- a teraz? ciężko widzę sytuację MU przed rewanżem- zwłaszcza, że baskowie u siebie są bardzo mocni nieudany rok dla angielskich drużyn...

• Arsenal Londyn

A ja mam takie dziwne przeczucie, że w końcu w tym roku Wenger nikogo nie puści i W KOŃCU Arsenal będzie miał pakę na miarę wielkościu klubu RvP to nie Fabregas, który chciał wrócić do ukochanego klubu, tak samo mi się wydaje, że nie jest to typ Nasriego, który odejdzie do szejków dla kasy... RvP jeśli się gdzieś ruszy to tylko Madryt albo Barcelona- ale jako kibic Barcelony mam nadzieję, że zostanie w Arsenalu i tam coś ugra

• Arsenal Londyn

Arsenal- Milan 3:0 świetne spotkanie- szkoda, że brakło sił na całe spotkanie, żeby wykonywać taki pressing jak w pierwszej połowie ale i tak wielkie brawa za walkę do końca gdyby grali tak cały sezon to walczyliby o coś więcej niż 3 miejsce w PL ps mam nadzieję, że w następnej rundzie ktoś pokaże miejsce w szyku gwiazdce Ibrahimoviciowi

• ale flota padła procent wymiata gratulacje

• zaktualizowane- myślę, że teraz aktualki będą na bieżąco jeśli kogoś pominąłem to piszcie pozdrawiam

• Arsenal Londyn

dawno żadnego meczu Arsenalu nie oglądałem aż do dzisiaj- w końcu spotkanie z Milanem warto obejrzeć srogo się zawiodłem jeśli Arsenal ma więcej takich pojedynków w sezonie jak dzisiaj to współczuję kibicom tej drużyny... Oni wyglądali jak zlepek przypadkowych ludzi, którzy pierwszy raz w życiu się spotkali na boisku- a na dodatek ktoś kazał im współpracować... Obrona? Jaka obrona- fatalnie... Ech chyba czas na zmiany- trenera, oraz przewietrzenie składu bo jak nie to fanom kanonierów na pociesz…

• procent konkret taką flotę wtopić- aua gratulacje dla ekipy obronnej- a agresorowi? hmm... czego sobie życzy, choć z odbudową może być ciężko no ale dla tradycji

• Manchester United

A jak to inaczej nazwać? W większości swoich postów wspominasz o Barcelonie... teraz był temat o derbach z Liverpoolem a mimo to dalej "na siłę" wplotłeś tu temat Barcy... Rozumiem, że nie przepadasz za Blaugraną- co widać po postach Cieszą Cię jej porażki- no cóż taki sport- raz się wygrywa a raz nie- za to Kanonierzy ostatnimi laty często dają d*py Ale jakoś nie trzeba o tym wspominać w każdym możliwym temacie i wątku Trochę obiektywności ale wracając do właściwego wątku- Man of the Match- Roo…

• Manchester United

Cytat od dragonartur: „ Tymczasem Barcelona przegrywa 2:0. ojej :D” kompleksy? a to co sedzia wyprawia na boisku woła o pomste do nieba ale to nie temat o Barcelonie bez offtopu- Suarez robi z siebie idiotę Evra też święty nie jest- aczkolwiek bardziej normalny niż proelo z Looserpoolu a przeczucie mam, że ligę i tak wygrają szejkowie- choć liczę jeszcze na niedoceniany Tottenham

• Manchester United

słaby ten mecz rozochocony po ostatnim pojedynku z Chelsea liczyłem na podobne emocje- a tu było ich jak na lekarstwo mecz z przewagę Manchesteru- mogli i powinni byli wygrać wyżej szkoda, że to nie ten Liverpool sprzed lat zachowanie Suareza podczas przywitania godne politowania- żałosny gość

• Manchester United

Niesamowite spotkanie Mimo, że nie przepadam za obydwoma zespołami to dzisiejszy mecz to klasa sama w sobie... Takie pojedynki można oglądać bez końca Mocny początek Manchesteru- wg mnie w pierwszych minutach Chelsea była trochę stłamszona ale to oni strzelili 3 brameczki potem odrodzenie Czerwonych Diabłów (choć karne trochę wątpliwe) i emocje do samego końca I ta kapitalna parada de Gea po strzale Maty- palce lizać- choć sam strzał też wyśmienity Podsumowując... Tak powinien wyglądać mecz pełe…

• @up owszem przyznaję się do wiadomości... pewnie nieudolnie, ale próbowałem ratować skórę kumpla wiedziałem, że jak wam się uda to wkleisz moje pw... trudno nie udało się-> ale próbowałem i tego mi nikt nie wypomni... a że zrzut był nieudolny? czasu było mało następnym razem postaram się bardziej no cóż- tak jak napisałem w pw- umiejętności macie nieprzeciętne trochę mniej buty i może by Cię nawet ludzie lubieli gratulacje ładnego wyliczenia i rw EOT