Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 190.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Manchester United
Geologist - - Piłka Nożna
PostCytat od Mort: „Cytat od dragonartur: „Funt Persie” Hehe podoba mi się, dołączy do elitarnej jednostki na czele z Na$rim i Cash'leyem Colem :bicz1:” takich kibiców jak dwóch panów powyżej nie zrozumiem.. obrażacie obcego, kompletnie wam nie znanego osobiście człowieka tylko dlatego, że zmienił klub.. jak dzieciaki, którym zabrano zabawkę.. trzeba zrozumieć, że piłka nożna to biznes- idziesz tam gdzie lepiej zarobisz.. który z was zostałby w starej pracy, w firmie która nie osiąga sukcesów- mając…
-
Arsenal Londyn
PostSłaby początek ligi w wykonaniu Arsenalu. Męczyli się niemiłosiernie, a Sunderland grał tak jak umiał. Na cenny 1pkt z Emirates wystarczyło Giroud już widać, że lepszym transferem niż Poldi, ale setkę schrzanił wręcz niemiłosiernie Cytat od dragonartur: „niby się coś mówi o transferze Songa do Farsy ale jakoś w to nie wierzę ;)” a jednak stało się no to mamy nastepcę Keity
-
Arsenal Londyn
PostByło coś co go ewidentnie ciągnęło do MU. Być może widmo pracy bądź co bądź z legendą trenerską? Choć jedna wypowiedź mi się nie spodobała: "To wielki honor podpisać kontrakt z Manchesterem United." Mimo wszystko jako były kapitan wrogiego zespołu mógłby sobie darować takie wstawki. A tak nawiasem mówiąc: Cytat od dragonartur: „Geologist -> Wypraszam sobie nazywanie mnie chłopczykiem, bo już ten okres mam za sobą, a słowa Farselona używam nawet w obecności moich znajomych, którzy są kibicami FCB…
-
Manchester United
PostPrzyznam, że na pewno nie jestem choć w części takim specjalistą w dziedzinie United jak Ty, ale czy któryś z tych młodzieniaszków zapowiada się na prawdziwą gwiazdę? Nie mówię tu o następnym Cristiano, ale kogoś pokroju Giggsa? Bo póki co z tych spotkań co widziałem, to szału nie było- owszem kilka dobrych spotkań, ale to mimo wszystko od MU oczekuje się więcej. De Gea to mimo wszystko dalej melodia przyszłości- trochę krzywdę mu zrobili tworząc go nr 1 tak wcześnie- chłopak ma niesamowite możl…
-
Arsenal Londyn
PostCytat od Igła: „ Geologist równie dobrze można stwierdzic, że Barca nie powinna walczyc o żadne trofeum bo ma obronę dziurawą jak sito i bramkarza na poziomie średniaków silnych lig europejskich.” Albo to jest ironia, albo ja nie rozumiem. Obrona dziurawa jak sito? Przecież Barcelona to zespół, który traci najmniej bramek. Fakt- żeby stworzyć jakąś akcję przeciw Barcie trzeba im najpierw wogóle piłkę zabrać, ale nie powiedziałbym, że mają dziurawą obronę, a na dodatek teraz jeszcze zrobili dosko…
-
Manchester United
PostPozwoliłem sobie tu przenieść, żeby spamu w dziale Kanonierów nie robić Cytat od ^Zaborca63^: „ United to nie jest zespół, do którego przychodzą gwiazdy i dopiero wtedy zespół jest silny na potęgę(przykład: Real, City, Chelsea). Przypominam, że prawdziwy zespół składa się z 11 zawodników, a nie gwiazd i kilku grajków. W Manchesterze głównie robi się gwiazdy z młodych piłkarzy, szuka się talentów za granicą lub wychowuje w szkółce w Anglii. Takie są priorytety tego zespołu. Jak widać wychodzi im …
-
Arsenal Londyn
Post@dragonartur- ty chłopczyku masz chyba jakieś kompleksy na punkcie Barcelony. Czy wszędzie trzeba wciskać słowa typu: farsa, looserpool, sreal itp? żenujący poziom niczym w przedszkolu- choć i ten nie wiem czy nie jest wyższy... @^Zaborca63^ moje słowa przede wszystkim zweryfikuje ten sezon. Życzę im jak najlepiej- w końcu liga będzie ciekawsza, ale ten zespół do mnie nie przemawia. MU to nie jest drużyna sprzed lat, gdzie na samą nazwę przeciwnikom kolana się uginały. Teraz to dobry zespół, ale…
-
Arsenal Londyn
PostJak to żadnej gwiazdy nie ma? A Wojtuś? gwiazdeczka nasza jedyna Większe prawdopodobieństwo sukcesów to chyba jednak w MC by miał.. albo w Chelsea.. MU zaczyna się staczać po równi pochyłej i wróżę im los Liverpoolu w ostatnich latach... A co do Arsenalu to mam przeczucie, że odkryciem będzie Giroud i z powodzeniem zastąpi RvP ale czas zweryfikuje moje przypuszczenia
-
Arsenal Londyn
PostArsene Wenger: "On już jest w Manchesterze United. Niestety dla nas. Transfer został sfinalizowany w środowe popołudnie. Nigdy nie jest łatwo pożegnać się z piłkarzem o takich umiejętnościach, ale Robin miał jeszcze tylko rok kontraktu i nie zdecydował się na jego przedłużenie". Czyli chyba pozostaje już tylko czekać na oficjalne potwierdzenie. Myślałem, że do szejków trafi, a tu zaskoczenie. Jeżeli news okaże się prawdą, to Wenger zrobił dobry interes. Sprzedał kontuzjogennego zawodnika, którem…
-
konkretnie przywaliliście a tyle mu swego czasu dexu sprzedawałem powodzenia w realnym życiu
-
graty top 4 echh będę musiał znowu aktualizować życze kolejnych wysokich lotów
-
to jest spory liść graty atakierze obrońcy SZO bo jest za co
-
TS Wisła Kraków.
Postremis w meczu przyjaźni, wygrana Ruchu i największa niespodzianka tego sezonu w postaci mistrza dla chorzowian mistrz i tak będzie wyjątkowo słaby w tym roku- więc jeśli nie Legia to już lepiej Ruch liczę, że Biała Gwiazda zmobilizuje się na ten sotatni mecz w nieudanym sezonie- zwłaszcza, że przed własną publicznością
-
Legia Warszawa
PostZła gra, zły wynik- sytuacja w tabeli coraz bardziej się komplikuje i z taką grą to wychodzi na to, że mistrz w tym roku będzie wyjątkowo słaby... a z punktu widzenia zwykłego kibica wygląda to tak, jakby żadna z drużyn tego mistrza zdobyć nie chciała
-
Real Madryt
Posta miały być kolejne GD w finale- tymczasem taki psikus to jest piękne w piłce nożnej- ta nieprzewidywalność co do meczu- mimo, że w regulaminowym czasie Bayern przegrał, to uważam, że był lepszą drużyną a Real mimo gry u siebie nie miał tak dużo z gry jak Monachium- więc końcowy wynik sprawiedliwy a karne- niby loteria, jednak kolejny raz Krystyna się nie popisała- cóż z tego, że tak pewnie wykonuje jedenastki skoro w najważniejszym karnym sezonu nie trafił? Ramos- wogóle brak słów ps to co robi…