Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 190.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Chudy- nie kompromituj się jako fan Barcy- akurat wygrana Chelsea była zasłużona- to, że optycznie lepiej wyglądała gra Barcy to nic nie znaczy.. nie potrafili rozgryźć londyńczyków i słusznie odpadli.. fakt, że Chelsea zabijała futbol swoim ultradefensywnym ustawieniem- ale skoro to był sposób na Barcelonę to czemu by go nie wykorzystać? Niesprawiedliwy awans to by był gdyby sędzie nie odgwizdał jakichś ewidentnych karnych lub nie uznał prawidłowych bramek i to by zaważyło na awansie jednej z d…

• trzeba przyznać- robi wrażenie! gratulacje nowego PB- teraz tylko czas na nowe top 1 przetapiaj bo masz co

• no Gibon, jak mówiłem żebyś ustrzelił jakieś top 1 bo mi się nie chce co chwilę aktualizować to nie myślałem, że tak szybko to sobie do serca weźmiesz gratuluję mega strzału i pokaźnego zysku- przetapiaj zanim nas połączą byłemu sojusznikowi

• jeżeli się nie mylę to największa ustrzelona ilość drobiu na Barym ogromne gratulacje znowu będę musiał uaktualniać top 10... ustrzel od razu jeszcze jakieś top 1 to będę miał za jednym zamachem

• Legia Warszawa

Geologist - - Piłka Nożna

Dzięki Chatek za rzeczową wypowiedź. Co do dorobku- może trochę przesadziłem z tym słowem- może bardziej by pasowało mienie lub własność, co jednak nie zmienia faktu, że każdorazowe zniszczenie krzesełka bądź kibelka powoduje straty dla samego klubu, cierpi na tym wszystko- od kasy po wizerunek. Rozumiem, że nerwy mogą ponieść bo to jasna sprawa, ale to nie są jednorazowe wybryki tylko to się dzieje bardzo często (nie tylko mowa o Legii ale generalnie piłce zwłaszcza w Polsce). Poza tym co da zn…

• Legia Warszawa

a ja mam pytanie do Karlika itp.. kibic ze mnie marny, na Zagłębie rzadko chodzę, Legię to najczęściej w tv- co nie zmienia faktu, że uważam się za kibica tych klubów (tak pewnie zaraz mnie zjedziecie, że to nie kibicowanie- trudno).. nie rozumiem jednego- po co niszczyć dorobek własnego klubu? Chodzi mi o wyrywanie krzesełek, niszczenie kibelków itp, jestem w stanie zrozumieć wasz protest i nie krytykuje go tak całkowicie, ale pytanie: czemu? przecież na logikę to jest bez sensu- byłoby miło ja…

• Liga typerów - dyskusje

opcja b

• jeden z najlepszych pojedynków jakie widziałem ostatnimi czasy Chelsea na mistrza? Póki co wszystko na to wskazuje czekam kiedy pojawi się zadyszka...

• ładnie się tu bawicie- tylko czekać na połączenie z Barymem

Cytat od ^Zaborca63^: „Staram się, żeby nie ominęła nas żadna ciekawa kolejka, zarówno ligowa jak i LM. Zawsze mogę zmniejszyć częstotliwość” doceniamy ale ostatnia kolejka zaczęła się dwa dni po zakończeniu poprzedniej zaraz zacznę typować jak piekarz tj po meczu

Padłem dziś wprost: Cytat od Geologist: „sobota, 29 wrzesień 2012 16:00 Valencia 1:1 Saragossa 18:00 Malaga 4:1 Betis Sevilla 20:00 Sociedad 1:2 Athletic Bilbao 22:00 Sevilla FC 0:3 Barcelona niedziela, 30 wrzesień 2012 12:00 Granada CF 0:0 Celta Vigo 16:00 Valladolid 1:0 Real Vallecano 18:00 Osasuna 2:1 Levante 19:50 Real Madryt 1:0 Deportivo 21:30 Espanyol 3:2 Atletico Madryt poniedziałek, 1 październik 2012 21:30 Getafe CF 2:1 Mallorca LM: wtorek, 2 październik 2012 20:45 Juventus Turyn 2:0 S…

• Zaktualizowane zgodnie z sugestią Asi- nieudowodnione pushe zostają wliczane do topki.. dodana nowa kategoria- nieuczciwych graczy należy piętnować- może w przyszłości nie będzie więcej dylematów na temat uczciwości STarć. Pozdrawiam

• coraz lepsi gracze padają teraz tylko czekać na kogoś z top 3 gratulacje miażdżącego procentu obrońcy czego sobie życzy- umiejętności są więc miło by było jeszcze kiedyś w jakimś ST zobaczyć

• gdyby nie fakt twoich nieprzeciętnych umiejętności to by można pomyśleć, że ustawione no ale w tym wypadku szczere gratulacje. nowe top 1 solo

• Do pełni szczęścia brakło tylko Juve zamiast Ajaxu Coś czuję, że jedna z dwóch potęg w tej grupie zawiedzie i będziemy mieć niespodziankę. Barca w grupie bez historii- nawet oglądać nie będzie czego z emocjami.. a co do MU- im łatwiejsza grupa, tym gorzej dla nich- oby nie było powtórki sprzed roku

• hmmm tak sobie czytam- myślę, ale chłopaki fajny procent odwalili no ale jesli było oszustwo to życze po baniku na główkę przynajmniej awansuje w statach

• [ciach]Gibon zbanowany nie został, podobnie jak mimo tego, ze poszły zgłoszenia z wielu stron to team mu nic nie udowodnił, więc trzeba założyć że rw czyste mimo, że sie takowym nie wydawało. A riddicka zbanowali w przeciwieństwie do Gibona. Dalej nie widzisz różnicy? [ciach] //Obraza, prowokacja. //Asiaa

• dzięki za przypomnienie pogoda nie sprzyjała robieniu aktualizacji pozostaje tylko kwestia czy wywalić dwa starcia oszusta- jedno w solo i jedno w acs...

• Manchester United

Cytat od dragonartur: „A kibice Barcelony to może lubili Luisa Figo? No właśnie....” Jak Figo przechodził do Realu to go nie obrażałem, nie paliłem jego koszulek, ani nie przekręcałem jego nazwiska. Poza tym nie ma co porównywać poziomu wrogości między Arsenalem a MU, a Real vs Barca (mocno uwarunkowanej historycznie i politycznie). Choć przyznam, że nie podobało mi się to, co wtedy wyprawiali kibice Barcy. Jednak bardziej jestem w stanie zrozumieć ludzi chodzących co tydzień na stadion na mecze…

• Arsenal Londyn

@ Neymar- transfer Giroud pomyłką? Gośc potrzebuje 2-3 kolejek, żeby się rozkręcić, jednak nie ulaga wątpliwości, że jego transfer to bardzo dobry ruch ze strony Arsenalu, wg mnie na poziomie transferu Cazorli, jesli nawet nie lepiej. Pomyłką to się raczej okaże transfer Podolskiego, ale dajmy mu jeszcze czas- może się pokaże z dobrej strony. Walcott? przereklamowany, lepszy już nie będzie, a jego gra d*py nie urywa. Przyszłością tego klubu wg mnie są Wilshere i Chamberlain, Sahin raczej nie do …