Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 190.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ty potrafisz coś napisać nie obrażając? jak masz jakieś wątpliwości to pisz pw a nie spamuj niepotrzebnie w dziale. Co do ST- jak poleci ban to starcie zostanie przeniesione do odpowiedniego działu. Z mojej strony tyle- do twojego poziomu zniżać się nie będę.

• rok trzeba było czekać na przebicie top 1 webbera- obiektywnie to słabe troszkę to uni.. ale udało się- procent w końcu godny starego, poczciwego Baryma gratulacje panie Laska- zysk masz przedni więc przetapiaj, żeby Cię pusher nie dogonił a może uda się go zezłomować? jeszcze raz graty i bawcie się dalej ps aż miło było topkę zaktualizować

• robi wrażenie teraz to tylko na kolejne uf czekać brawo T1 i spółka obrońcy- hmm.. nawet nie wiem czego tu życzyć, ale będzie miał więcej pieniążków jak nie będzie musiał na anty wydawać

• Zagłębie Sosnowiec

Mysterious - - Piłka Nożna

pozwolę sobie jeszcze troszkę pospamować doping i oprawa- KLYK jak piłkarze dostosują się do poziomu kibiców to za dwa lata ekstraklasa

• Zagłębie Sosnowiec

0-4 - można by powiedzieć, że porażka, ale chłopaki dzielnie walczyli do ostatnich minut spotkania, nawet przegrywając czterema bramkami- za to im należą się brawa; zresztą do momentu straconej pierwszej bramki naprawdę dawali radę (ach gdyby Matusiak trafił to kto wie jakby się mecz potoczył). Na plus: zdecydowanie frekwencja i doping, pełny Ludowy to coś czego nie było od kilku lat, atmosfera lepsza niż na niejednym ekstraklapowym spotkaniu. Miejmy nadzieję, że teraz frekwencja przełoży się w …

• Zagłębie Sosnowiec

Zapomniany temat.. Dzisiaj wielkie święto w Sosnowcu- gramy w 1/16 PP z Wisłą, mam nadzieję na ciekawy, wyrównany mecz. Na trybunach na pewno będzie ciekawie- szykuje się fajna oprawa Kar(L)ik, Chatek- będzie może ktoś z was?

• ładnie zaszaleliście nic tylko gasić światło i czekać na połączenie.. obrońcy odbudowy

• Liga typerów - dyskusje

Odwaliłeś kawał dobrej roboty- za to dziękujemy! Mnie osobiście by się nie chciało liczyć tego wszystkiego więc tym większe słowa uznania. A tak przy okazji gratuluję zwycięstwa ps może w następnej edycji będę miał więcej weny i lepsze wyniki

• wow tak młode uni i takie procenty- szaleństwo gratulacje dla złego snu- w sumie po fornaxie to było do przewidzenia obrońcom szybciutkiej odbudowy, a sprawa z nagłą nieoczekiwaną 'przypadkową' zawrotką- szkoda gadać, jak widać są ludzie i parapety

• Cytat od TYR: „Graty Loki top 4 solo jak tak dalej pójdzie to wyzlomujemy cale uni 8-)” wyzłomujeMY? padłem, widzę poczucie humoru dopisuje gratulacji dla pusherów nie będzie obrońcy odbudowy, a nieuczciwym szybkiego banika ps zaktualizowano top 10 starć

• ech znowu trzeba będzie aktualizować... prośba dla zainteresowanych: zmieńcie bilans na poprawny (czyli taki jakie nastąpiły zbiórki) bo tego obecnego nie wkleję, a dla was to 3 minuty roboty co do ST- Witcher ogromne SZO- choć myślę, że z tym eko to szybciutko poleci obrońcom gratuluję- ale tylko tym z toksycznej części- graty panowie panom z sojka puszera nie

• tak się wszyscy nastawiali na Gran Derbi a tu będzie niemiecki finał fajny mecz Bvb z Realem- dobrze, że Madrytowi zabrakło tych kilku minut a dzisiaj to już tylko dokończenie wyroku

• Napastnik klasy C? Bez jaj, też uważam, że Lewy to nie poziom choćby Falcao albo Aguero- ale nazywanie go napastnikiem klasy C to wręcz obraza. Pippo Inzaghi też nie był wybitnym technikiem, ale bramki ładował jedna za drugą i był uważany momentami za gracza wybitnego. A co do Lewego- strzelenie 4 bramek w półfinale LM to wyczyn, którego nie osiągnie niejeden teoretycznie lepszy napadzior- tak więc cieszmy się, że mamy takiego gracza. Przechodząc do BvB też wielu 'znawców" wróżyło mu szybką ławę…

• Bayern - Barca -> nokaut mamy pierwszego finalistę - chyba nikt nie jest w stanie w tej formie zatrzymać Monachijczyków. Co nie zmienia faktu, że Barca zagrała fatalnie. Nasuwa mi się tylko jedna myśl- po co Bayernowi Guardiola? Poza aspektem marketingowym...

• CL- mamy hiszpańsko - niemieckie półfinały. Faworyt? Chyba Bayern, najmniejsze szanse daję niestety daję Barcelonie. Choć moim prywatnym faworytem jest Borussia- po emocjach w ostatnim meczu moga na fali roznieść wszystkich do ostatniej minuty na Wembley Miło byłoby widzieć mieszane półfinały; mam nadzieję, że nie dojdzie do Gran Derbi w 1/2 bo to juz robi się nudne ostatnimi czasy.. wymarzone półfinały- Bayern-Real i BvB-Barca

• Malaga CF - Borussia Dortmund Real Madryt - Galatasaray Stambuł Paris Saint-Germain - FC Barcelona Bayern Monachium - Juventus Turyn Czysto teoretycznie w półfinale BvB, Real, Barca i Bayern. Mile widziane niespodzianki

• Liga typerów - dyskusje

Geologist - - Piłka Nożna

Ja nie marudzę obstawianie Ekstrakasy zaraz po przerwie zimowej jest gorsze niż wróżenie z fusów- czysty przypadek za tydzień będzie można choć wstępnie ocenić formę zespołów.

• Legia Warszawa

Geologist - - Piłka Nożna

Dobrze, że wyjechał. We Włoszech na pewno się więcej nauczy- a mówimy tu o jednym z NAJwiększych talentów ostatnich lat. Poza tym fakt, że Violi tak bardzo zależało na jego transferze (mimo, że tyle czasu nie grał w piłkę) świadczy o tym, że niekoniecznie musi okupować trybuny bądź grzać ławkę. Jest młody- czasu ma dużo, a siedząc w rodzimej lidze i trzęsąc się ze strachu, że sobie poradzi nic więcej nie zwojuje. Wg mnie bardzo dobry ruch z wyjazdem. Tylko było by miło, gdyby Legia kogoś na jego…

• i po co tak marudzić? podejrzewam, że mecze BVB z Szachtarem będą ciekawsze niż MU z Realem- przynajmniej tak wynika z dotychczasowych starć w tej edycji LM. Poza tym tyle się nawypisywaliście wcześniej, że nie oglądacie w polskiej tv bo komentarz jest ble więc co za problem? Włączyć sobie jakąś transmisję na necie i po problemie. Ja osobiście wolę starcie BVB- coś czuję, że mecz Realu z MU jest mocno przereklamowany mimo, że to dwie ogromne marki