Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 190.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Smoczus: „Przepraszam ale o jakiej wy super grze City mówicie ? Bo jeśliby takowa była to zespół nie zajmował by w lidze 4 miejsca a był na szczycie ;)” a wpadłeś na pomysł, że na sytuację w tabeli składa się forma przez cały sezon (póki co przez jego część) a nie obecna forma? w tym momencie City jest lepiej dysponowane niż Barcelona.. takie wyniki jak z Tottenhamem albo Arsenalem robią wrażenie- ich siła rażenia w ataku jest fenomenalna a Barcelona obecnie dołuje z obroną.. na ten mom…
-
w tym momencie City rozniosłoby Barcelonę, jeśli do czasu starcia Barca nie zainwestuje w obronę to źle to widzę choć na wiosnę Barca zazwyczaj cieniutko przędzie więc na tym etapie gra z City może być sporym problemem Atletico zdecydowanym faworytem (jeśli nie zgubi formy a Milan cudownie jej nie złapie) podobnie jak Bayern ale liczę na powtórkę z zeszłego roku i niespodziankę Arsenalu ps nie ma to jak fart United- już lepiej wylosować nie mogli i w taki oto sposób słaba w tym sezonie drużyna b…
-
przy takich procentach to zysk nieważny graty Sander i czekamy na więcej stasiowi SZO
-
a co miało nie pójść po mojej myśli? nie gram tu od 1,5 roku.. liczę tylko, że prędzej czy później ci mniej nieuczciwi w końcu dopadną oszusta (zanim dostanie bana całkowitego) graty cerber raz jeszcze potężnego procenta- byłby w czołówce topki każdego uni w tym momencie ps wypowie się ktoś z SHEN? ps 2 może ma ktoś jakieś w miarę ciekawe konto do oddania w dobre ręce? chętnie pomogę w spakowaniu pewnego typa
-
muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem.. w przypadku takich lotów zysk nie ma znaczenia.. nie spodziewałem się na naszym uni na sam koniec takiego pierdzielnięcia ale teraz nie będzie komu kibicować po uf.. obawiam się, że ludzie z Andromedy i top one z Capelli was zjedzą ale mam nadzieję, że na sam początek skonsumują pusherka cerber- graliśmy troszkę kiedyś razem w toxycznych- Tobie gratuluję udziału w tym pięknym locie, a riddickowi jak powszechnie wiadomo- triumfu sprawiedliwości zaktualizu…
-
gratsy Mili mimo wszystko jakoś szkoda Aro bo nadawał kolorytu tej uni- szczerze to liczę, że wrócisz jeszcze raz graty dla wszystkich X-ów
-
procent robi wrażenie, zysk tak samo- ogromne gratulacje, ale zainwestuj trochę w lmki Alexowi (czy tam Bartkowi) ogromne SZO- miałem okazję z nim troszkę grać w toxycznych- złego słowa o nim powiedzieć nie można, wydaje się być na wskroś uczciwą osobą więc w tym ST nie powinno być żadnych podejrzeń o push, przynajmniej tutaj ps zaktualizowałem całą topkę, aż przyjemnie się to robiło
-
Cytat od ••gibon••: „a w tym starciu widać umiejętności graczy a co za tym idzie potwierdzenie że bez kasy nadal jesteście marnotą w tej grze” rzadko się z Tobą Gibciu zgadzałem, ale tu masz 100% racji.. szkoda Twojej pracy i czasu włożonego w tą grę, ale to tylko głupie cyferki- ja tam się cieszę, że się już od tego uwolniłem oczywiście gratuluję procentu i starcia bo jednak polecieliście i pushu w tym nie widać top1 i top6 zaktualizuję w najbliższej wolnej chwili- pamiętam
-
Cytat od Thorgoth: „Moim typem jest zagraniczny manager (nie coach, boss) starszy rocznikiem, z autorytetem i dorobkiem, który nie da sobie wejść na głowę leśnym dziadkom z PZPN typu Piechniczek.” Ferguson? obawiam się, że zagraniczny manager, starszy rocznikiem może nie mieć motywacji.. poza tym kto? nie ma wielu interesujących kandydatur- no bo kto.. Eriksson? no chyba, że udało by się wyciągnąć jakimś CUDEM kogoś w stylu Heynckes'a ale to tylko pobożne życzenie...
-
Macie jakieś typy kto by się najlepiej nadawał na selekcjonera naszej mizernej reprezentacji? Tylko rozróżnijmy dobrego trenera od selekcjonera.. Bardziej opcja krajowa czy jednak zagraniczna i dlaczego? Ja osobiście widziałbym dwie kandydatury: 1) polska- Piotr Nowak 2) zagraniczna- Dan Petrescu Obydwaj spełniają wymagania o których mówi Boniek- młodzi, ambitni z dobrym warsztatem. Nie wydaje mi się, żeby faworyt mediów Adam N. był dobrym kandydatem- już poprzedni selekcjonerzy pokazali, że wyb…
-
To tylko świadczy o klasie (a raczej jej braku) naszego selekcjonera. Niestety potwierdza się, że nawet najlepszy trener klubowy nie musi być dobrym selekcjonerem. Czytałem dziś wywiad z Bońkiem, gdzie stwierdził, że PZPN stać nawet na zatrudnienie Mourinho- co prawda wiadomo, że taka kandydatura odpada, ale czemu nie zatrudnić fachowca z prawdziwego zdarzenia? Jakiegoś młodego, ale już doświadczonego trenejra. Ci zawodnicy nie widzą autorytetu w Fornaliku i nic tego nie zmieni- oprócz zmiany se…