Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 190.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Losowanie nienajgorsze, grupa bardzo wyrównana. Teoretycznie walka o awans powinna rozegrać się między 3 zespołami, choć mnie bliżej do opcji, że Rumunia popłynie, a walka o awans rozstrzygnie się między nami a Duńczykami. Najbardziej obawiam się wyjazdów do Kazachstanu, Czarnogóry i Armenii- tam niejedna topowa drużyna potrafiła tracić punkty i w zależności od tego jak dużo/mało punktów tam stracimy tak realna powinna być walka o I miejsce. Generalnie grupa do wygrania.

• 2 kolejka LT - 29.07-3.08.2015 Kwalifikacje LM i LE środa, 29 lipca 20:45 Lech_Poznań – FC_Basel 1-1 czwartek, 30 lipca 20:00 FK_Kukesi - Legia_Warszawa 0-2 3 kolejka Ekstraklasy piątek, 31 lipca 18:00 Piast_Gliwice - Górnik_Zabrze 1-1 20:30 Lechia_Gdańsk - Pogoń_Szczecin 2-0 sobota, 1 sierpnia 18:00 Podbeskidzie - Cracovia_Kraków 0-0 niedziela, 2 sierpnia 15:30 Śląsk_Wrocław - Termalica_B_B_Nieciecza 2-0 15:30 Jagiellonia_Białystok - Zagłębie_Lubin 2-1 18:00 Górnik_Łęczna - Legia_Warszawa 1-3 p…

• 1 kolejka LT - 24.07-27.07.2015 2 kolejka Ekstraklasy piątek, 24 lipca 18:00 Ruch_Chorzow - Piast_Gliwice 1-1 20:30 Cracovia_Kraków - Wisła_Kraków 1-1 sobota, 25 lipca 18:00 Zagłębie_Lubin - Korona_Kielce 1-0 niedziela, 26 lipca 15:30 Pogoń_Szczecin - Śląsk_Wrocław 1-2 15:30 Jagiellonia_Białystok - Termalica_B-B_Nieciecza 3-0 18:00 Legia_Warszawa - Podbeskidzie 4-1 poniedziałek, 27 lipca 18:00 Górnik_Łęczna - Górnik_Zabrze 1-0 Mecze specjalne - punktacja x2 sobota, 25 lipca 20:30 Lech_Poznań - L…

• Juventus Turyn F.C.

Mysterious - - Piłka Nożna

@ Remex Mecz zakończył się wynikiem 3-1 i to jest fakt, który będzie zapamiętany w historii. Czyżby sędzia znowu Barcelonie pomagał? Wręcz odwrotnie- nie był zbyt chętny do pokazywania żółtek, które niejednokrotnie należały się graczom Juventusu. Faul na Pogbie? Rzut wolny? A niby z czego... Podobnie jak w drugą stronę patrząc, ręka w polu karnym Juve była ewidentna i pewnym stopniu przypomina to rękę przy słusznie nieuznanej bramce Neymara. Jednak mecz sam w sobie oglądało się przyjemnie. Juve …

• Juventus Turyn F.C.

Niemożliwe stało się możliwe- zwierzyna upolowała drapieżnika, szok Oglądając mecz byłem w szoku jak Juve potrafiło się bronić, momentami wręcz rozpaczliwie, ale jednak. Były chwile gdzie Real nie tylko nie schodził z połowy Juve, ale wręcz z pola karnego. A mimo to dali radę- szacun, nikt się nie spodziewał, że aż tyle osiągną w tym sezonie. Coś jednak jest w tej włoskiej obronie A największym smaczkiem jak dla mnie jest to, że Real uwalił Morata- ten, którego tak bardzo nie chcieli Teraz finał…

• Juventus Turyn F.C.

Nie lubię włoskiej piłki.. a Juve jakoś nigdy nie wzbudzało we mnie sympatii.. Mecz z Monaco to były jedne z najbardziej zmarnowanych 90 minut w życiu, aż zęby bolały jak się to oglądało.. Jednak jak nigdy życzę wam przejścia tej starej, sprzedajnej..Tu już ocenzuruję bo znowu bana dostanę Im dłużej to wszystko obserwuję tym bardziej mam wrażenie, że te losowania są ustawiane. Tak łatwej drogi do finału jak w tym roku Real jeszcze nie miał. Barca? City, PSG i Bayern I tak jak czuję, że losowanie…

• Racja, nawet będąc największym optymistą nie spodziewałbym się takiego pogromu dzięki

• Juventus Turyn F.C.

Cytat od GamBit: „ akurat nie porównywałbym topowych klubów hiszpańskich które utrzymują się raczej bez finansowego fair play i ma ogromne długi do klubu który musi sam na siebie zarobić i wtedy dopiero może na coś wydać. ile Barca czy Real mają zadłużenia? LINK w czubie zespoły Premiership i La Liga. Juve 83 miliony zadłużenia (stadion + tereny wokół) więc tak naprawdę nic nie muszą tylko mogą :)” Tylko tu się pojawia pewien problem. Jeśli klub renomy Juve nie będzie chciał sprzedawać tych najl…

• Juventus Turyn F.C.

Cytat od GamBit: „niekoniecznie Pogba odejdzie. sprawa rozbija się o kasę jak zawsze. dobry wynik w LM,nowy sponsor od nowego sezonu. zyski ze stadiony coraz lepsze, miasteczko Juve wokół stadionu powoli powstaje. Juve wyznacza w tej chwili kierunek dla całej Serie A. jeżeli będą zyski za które będzie rozbudowywany skład to i sukcesy przyjdą. dlatego nie przesądzałbym jeszcze jego odejście. a po drugie Barca ma chyba zakaz transferowy? ” Ma ale jeszcze tylko jedno okienko Dlatego też nie pisałem…

• Juventus Turyn F.C.

Zgadzam się z Karlikiem- Juventus w lidze powinien lać każdego- serie A nie jest aktualnie żadnym wyznacznikiem siły klubów na arenie europejskiej. Szkoda Romy, że mimo niezłego potencjału nie potrafiła dotrzymać kroku Juve (ech te serie remisów). CL? Monaco wydaje się mimo wszystko bardzo łatwym przeciwnikiem- ustrzelenie Arsenalu jeszcze o niczym nie świadczy. Prawdziwa weryfikacja sił nastąpi w półfinale- tam już będą sami najwięksi i... pewnie każdy z nich będzie chciał wylosować Juve ps mar…

• Wreszcie BPL wraca jakieś typy? Osobiście największą zagadką dla mnie będzie United oraz Liverpool- pytanie czy The Reds sobie poradzą naraz w lidze i pucharach. Faworyci? Niezmiennie wielka czwórka (choć teraz chyba można o piątce mówić), nie sądzę żeby ktoś inny się włączył do walki o tytuł. Największy faworyt? Chyba Chelsea- skład robi wrażenie. Osobisty faworyt? Mam ogromną nadzieję, że w końcu (jak to brzmi naiwnie ktoryś rok z rzędu) Arsenal zdobędzie mistrzostwo

• Legia Warszawa

UEFA wykluczyła Legię z LM... przepisy przepisami ale dawno takiego [ciach] nie widziałem btw orientuje się ktoś jakby wyglądała sprawa gdyby Legia w pierwszym meczu wygrała wyżej? Dalej by się liczył wynik dwumeczu? Moderator Toadie:Upominam za pseudowulgaryzm

• Legia Warszawa

Nie powiem, żebym był specjalnie zaskoczony zwycięstwem Legii- w końcu obstawiałem wygraną 6-1 z takim rywalem oczywiście cieszy, choć nie umniejszając Legii to już nie ten Celtic co kiedyś. Teraz ostatnia przeszkoda- nie ma rywali poza zasięgiem. Generalnie chyba najbardziej bym chciał Salzburg- wtedy nie będzie wielkich oczekiwań i dużo większa szansa na korzystny wynik (brak presji podobnie jak z Glasgow). Jak trafimy na coś pokroju BATE to będzie pompowanie balonika, lekceważenie rywala i pó…

• a ja mam takie pytanie- będzie jakaś nagroda za zwycięstwo? co prawda mimo chwilowego prowadzenia i tak nie wygram, ale.. jak prowadził Zaborca to chyba była ranga do wyboru czy jakoś tak.. ps znowu dzięki za przypomnienie bo przecież znowu bym zapomniał

• Liga typerów - dyskusje

nie spodziewałem się, że tak mi dobrze pójdzie na początek zobaczymy co dalej.. wielkie ukłony dla cezara, że Ci się chce i dobrze, że robisz te przypominajki na pw

• pięknie od połączenia wiedziałem, że etap kiedy Lajt zacznie eliminować skutecznie konkurencję w końcu się zacznie- co prawda obstawiałem innego lotnika na początek ale koniec końców wyrok się zaczął bilans nieważny, szybko do odrobienia- ogromne gratulacje.. kotletowi odbudowy żeby nudno na uni nie było

• Orientuje się ktoś kto będzie mistrzem BPL przy równej ilości punktów Chelsea/Liverpool?City?

• starcie robi ogromne wrażenie- gratulacje i życzenia odbudowy dla obydwu stron ale jak dla mnie dwa minusy: 1) szkoda, że nie pękła magiczna granica jednego miliona 2) szkoda, że teraz po uf (jeśli do niego dojdzie) to już nie widzę konkurencji dla ZSów a byłem ciekawy jakby to się potoczyło z dużo większą opozycją niż na forku tak czy inaczej jeszcze raz ogromne gratulacje, jeśli to koniec dla niektórych to ciężko sobie lepszy wymarzyć

• jak to pierwszy raz zobaczyłem to myślałem, że ustrzeliłeś 8k % później się zreflektowałem i spojrzałem raz jeszcze- szczęka opada piękne starcie, ogromna flota spadła i do tego jeszcze tak ogromny zysk ogroooomne graty

• jak ta propozycja przejdzie to się skuszę na powrót po przerwie chyba że jak zwykle 'góra' zaproponuje swoją, "lepszą" wersję