Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ban zabawa na całego :D
Ojciec Chrzestny - - Spam
Post@ackra odwiedza Cie dwaj smutni panowie dawanie blokad na forum i w grze jest mało skuteczne
-
Post@ackra udowodnij albo przeproś
-
Post@Adanio ja mam prawo do wszystkiego
-
X czy Y
Postwybieram tego zawodnika Czy zapewne gra lepiej niż Ci obaj @ciap czy @Superman
-
Co w tej chwili pijecie
Postoaza - ta zbiedronki
-
ostatnia litera
Postanakonda
-
Skojarzenia v. 0.3
Postyoutube
-
PostBan dla was wszystkich bo nikt nie zbanował mnie
-
Słowo w słowie
Postbrzuch skierowanie
-
Cytat od O.Ch.: „Do ST urody Tyriona brakuje wiele, ale na pocieszenie zawsze coś, pozdrowienia dla Pingwinów i Kojaków ” Cytat od P: „ Moja robota jest zartem. Moze zaczne od powiedzenia wam z kim musze codziennie pracowac. Na pierwszy ogien idzie laska uwazajaca sie za supermodelke, to prawda, jest z niej calkiem niezla loszka ale jest calkowicie bezuzyteczna. Caly czas spedza na poprawianiu wlosow, albo nakladaniu tapety na twarz, uwaza sie za pepek swiata, nigdy nie troszczyla sie o potrzeby…
-
Cytat od O.Ch.: „W sumie nie miałem na co lecieć więc poleciałem się trochę rozbić pozdrowienia dla Pingwinów i Kojaków oraz dla fanaów ” Cytat od P: „ Takie tam wspominki Parę lat temu mój wujek dwa bloki obok (nie taki stary w sumie miał może 41 lat wtedy) kupił sobie pierwszy komputer i internet Orange i poprosił mnie żebym wpadł podłączyć mu kompa, modem i pokazać te internety za flaszkę. No to wpadłem, wszystko pięknie podłączyłem, założyłem maila, facebooka, pokazałem stronki o samochodach…