Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od O.Ch.: „Pozdrawiam Pingwiny i Kojaków ” Cytat od P: „ Pamiętam jak w technikum byłem wielkim fanem Tomasza Hajty. Oglądałem wszystkie mecze Schalke w sezonach 2000-2004. Cały pokój miałem w jego plakatach. Chciałem być taki jak on, wyglądać jak on i mówić jak on. Pewnego dnia zobaczyłem go jak jadł hamburgera w jednym z zabrzańskich maków. Wyrwałem kartkę z zeszytu i podszedłem do niego. Dukając poprosiłem o autograf, a on odwrócił się, popatrzył na mnie i żując bułkę odpowiedział tylko…
-
Cytat od O.Ch.: „Pozdrawiam Kojaków i Pingwinki ” Cytat od P: „Wyciągam rower. Przednie koło flak. Ok, wymieniam dętkę. Wracam po klucze, rozkręcam, wymieniam. Nie da się napompować. Pewnie zagięta. Wyjmuję, sprawdzam - da się pompować. Zakładam - nie da się pompować. Inna sprawa że wentyl jest krótki. Wyjmuję, sprawdzam. Nie da się pompować. WTF? W pompce zniszczył się dynks wciskający blokadę wentyla. Ehhhh. Niedaleko jest stacja naprawy rowerów. Biorę samo koło i idę. Na stacji w pompce nie m…
-
Cytat od O.Ch.: „Raz uciekł drugi raz już nie dał rady. Pozdrowienia dla Pingwinów i Kojaków ” Cytat od P: „ przebudziwszy się pewnego sobotniego poranka, nie wychodząc jeszcze spod kordły, odpaliłem sobie tindera przeglądałem dziewczyny. niektóre przesuwałem w lewo, inne w prawo. w końcu natrafiłem na taką, która miała tak radiową urodę, że nie mogąc nadziwić się temu jak bardzo jest brzydka, postanowiłem przysunąć telefon bliżej oczu. leżałem na plecach, telefon przysunąłem nad głowę i pach- t…
-
Cytat od O.Ch.: „Pozdrawiam Pingwiny i Kojaków oraz wszystkich fanów ” Cytat od P: „ Sklep w którym pracuję oferuje karty podarunkowe z paskiem magnetycznym, takim jak normalne karty z banku. Wczoraj do sklepu przyszła dziewczyna z ojcem , nie wiem dokładnie. Miała taką właśnie kartę podarunkową. Sporo czasu jej zabrało wybranie zakupów. Ale była cały czas uśmiechnięta i bardzo zadowolona. W końcu przyszli do kasy, gdzie skasowałem ich zakupy. Dziewczyna chciała sama przeciągnąć kartę w terminal…
-
Cytat od O.Ch.: „Pozdrowienia dla Pingwinków i Kojaków ” Cytat od P: „Kiedyś ojciec dał mi hajs żebym opłacił rachunek za prąd, ale zamiast tego kupiłem bilet na loterii, w której główną wygraną był samochód. Ojciec spuścił mi za to łomot. Ale następnego dnia gdy się obudził przed drzwiami stal nowy samochód. Wszyscy płakali, zwłaszcza ja, bo to był samochód elektryków, którzy przyjechali odłączyć prąd. Ojciec spuścił mi łomot jeszcze raz. ” Dnia 27-04-2019 01:36:50 następujące floty spotkały si…
-
Cytat od O.Ch.: „Pozdrowienia dla Pingwinków i Kojaków ” Cytat od P: „Mam nadzieję że nikt nie ważył się pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień robi w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie spróbuje serniczka bo on trzyma formę i będzie żarł styropian z sosem 0kcal. Chociażbyście mieli kolejny dzień robić martwe ciągi aby zrzucić te makowce, serniki, jajka i galarety, to macie się zajadać aby matce przykro nie było i jeszcze po…
-
Cytat od O.Ch.: „Pozdrowienia dla Pingwinów i Kojakow ” Cytat od P: „idziesz ulicą jakaś laska 9/10 ci macha nie wiesz skąd ją znasz, ale jest ładna więc odmachujesz za kilka sekund ogarniasz, że macha typowi, który stoi za tobą aby jakoś wyjść z niezręcznej sytuacji nadal machasz możesz udawać, że łapiesz taksówkę taksówka podjeżdża, więc wsiadasz kierowca pyta gdzie jedziemy pierwsze co ci przychodzi do głowy lotnisko taksówkarz wiezie cię na lotnisko wysiada razem z tobą, bo chce zapalić musi…
-
Cytat od O.Ch.: „Pozdrowienia dla Pingwinków, Kojaków Z tym panem spotkałem sie poraz drugi ” Cytat od P: „ Od ponad tygodnia miałem problem z mrówkami w mieszkaniu. Urządziły sobie autostradę relacji gdzieś koło lodówki i...hak od wieszaka na zasłonę, a raczej dziura na hak. Raz wziąłem odkurzacz i przez 10min zebrałem ich z 400 lekką ręką. Sumienie nawet nie drgnęło, w końcu to JA płacę czynsz. Wczoraj kupiłem środek przeciw tym bandytom. Moc? Coś jak Kundlozol 1000. Psiknąłem raz w stronę ich…
-
Cytat od O.Ch.: „Pozdrawiam Pingwinki, Kojaki i wszystkich fanów Co do starcia, ostatnie dni kolega sie strasznie pilnował, raz już przepaliłem niepotrzebnie dex, ale koniec końców troche przytył a ja go odchudziłem ” Cytat od P: „Czeka mnie niedługo remont prawie całej chaty, pod sprzedaż. Co się da będę robił sam bez doświadczenia ale w miarę zdolny manualnie jestem Jak czytam to aż się boję przyszłości Remont. Niektórzy chcą, niektórzy robią, niektórzy utknęli. Samemu, z ekipą, ze śwagrem. Ró…