Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Partie polityczne tego kraju były represjonowane od 1986
-
państwo w afryce
-
buleon zaspał to ja zadam.... prawie zgadłem ost odpowiedź:) w XX konstytucja przywróciła podział południowej części tego kraju.
-
libia edit// to się nie liczy:D
-
zgadza się zadajesz mistrzu
-
Państwo znajdujące się w Afryce, władze ustawodawczą tego kraju stanowi jak i rząd tak i zgromadzenie narodowe liczące ok 160os. dodatkowo rząd ma władze wykonawczą. A władza sądownicza jest uzależniona od wykonawczej i ustawodawczej.
-
Palau
-
Mariany
-
a myślałem że kasujesz ale zgadłeś :)zadawaj Twoja kolej
-
no koń jest ale brak kłosów zboża podpowiedź w 2006 zmarł prezydent tego kraju który wprowadził tam rządy dyktatorskie myślę że będzie łatwiej
-
niet. podpowiem w godle maja konia, klosy -kolorystyka godla zielono niebiesko czerwona glownie moglem cos pokrecic jak cos sorry:D
-
nie. Podpowiem w XIX próbowała podbić ten kraj Rosja ale nie wyszło to tak jak Rosjanie chcieli
-
Ustrojem tego kraju jest republika prezydencka. w średniowieczu kraj ten został podbity przez arabów i związał go z kultura bliskiego wschodu. Co to za państwo.
-
Sudan Poł.
-
tak jest gratuluje zadawaj nastepne
-
Państwo nie uznawane ale niepodległe znajdujące się na terenie Azji w paleolicie pionier rolnictwa i obróbki metali.
-
Tajwan
-
Polska lub Dania