Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
w. barabados?
-
Nowe Filmy
PostWyścig z czasem: film jak dla mnie ciekawy oglądałem przedpremierowo jeszcze i bardzo mi się spodobał. Film nawet dynamiczny trochę przewidywalny ale ogląda się przyjemnie trochę może zamącić w głowie : np. moj padre potem nie wiedział kto z kim i dlaczego:D ocena moja 9/10
-
Grecja?
-
ktos powiedział tam Surinam no i zgadł gratuluje zadajesz kolejne.
-
panstwo to dzieli se na 10 dystryktów panstwo na ok 90 pozycji pod wzgledem wielkosci
-
nie jeszcze jeden zły traf i dam podpowiedź która 100% pomoże.
-
Nie i Nie:) Podpowiedź: po uzyskaniu niepodległości wszyscy mieszkańcy tego oto państwa zachowali obywatelstwo jednego z europejskich krajów i w następnych latach jedna trzecia z nich wyjechała do Europy
-
kontynent Ameryka Południowa
-
słabo zadawajcie szybciej ale teraz skorzystam z tego ze Cezar nic nie zadał jesli chcesz to zadaj jakies ok 20 lat temu krja ten przeżył straszny kryzys - rzad chcial sprzedac czesc terenów na których rosła puszcza firmom drzewnym
-
nie wiem Czarnogóra to lwy a Kosowo to nie wiem co E.T jak można to kontnent chodź myślę że krąże wokól tego czego powinienem
-
państwo europejskie ? bo jak tka to chyba Norwegia - tu jakiś lew z nogami kury:D a jak Azja to Indie a tu lew z 3 głowami to tak na chłopski rozum z drzewem do lasu a jak nie to proszę o podpowiedź
-
zgadza się zadajesz
-
nikt nie zadaje to ja dam:) w 1979 roku do tego kraju wrócił przywódca polityczny jak i duchowy, do opuszczenia tegoż kraju był zmuszony. jakie to państwo i dodatkowo kim był owy przywódca
-
Skoki narciarskie
Postja oglądałem dziś skoki narciarskie. nie jestem fanem ale z nudów można zobaczyć. warunki dziś były dość trudne z tego co widziałem. upadek japońca z tego co widziałem ale bez skutków tragicznych na szczęście
-
Astronomiczny
Postszukam wertuje wujka google i powiedział mi że odnosi się to do życia systemów otwartych i przechodzenia informacji
-
Astronomiczny
Postchodzi o śmierć jednej struktury a na narodziny innej?
-
Astronomiczny
Postmetoda paralaktyczna. wykorzystanie srednicy wokolslonecznej orbity ziemi i precyzyjnympomiarze katowej gwiazdyi i rozwiazujemy powstale trojkaty - nie mozna jej stosowac w metodach pozagalaktycznych a do długich liniowe prawo hubble'a
-
Japonia?
-
iczalanga mardie omeriana i are di zgadza sie zadajesz...