Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Manchester United
PostAguero osobiście jego gra mi sie podobała ale to bardzo bardzo. Scholes no cóź jeszcze do zyczenia zostanie
-
Czad
-
jest to związane z archipelagiem Wielkich Wysp Sundajskich?
-
ya zadajesz
-
zgadza się to ja dalej korzystam Państwo te uzyskało niepodległość w 1962r. miała miejsce tam rzeź z powodu przeludnienia i braku ziemi uprawnej
-
II wojna światowa
PostCyrk Richthofena
-
II wojna światowa
PostRiese
-
nie do końca jest to republika autonomiczna
-
ok V i VI w. tereny te stanowiły część królestwa Kolchidy, w XVIIw. tereny te zostały podbite przez turków jakie to państwo
-
Skoki narciarskie
Postwarunki jak warunki niby wszystko ma wynagradzac wszechpotęzna punktacja która idize zastosowac na wszyretkie warunki
-
Skoki narciarskie
Post9 miejsce szkoda a było by tak pieknie trudno sie mowi trzeba wierzyc że dogoni kiedys naszego mistrza
-
Skoki narciarskie
Postno dziś Stoch w formie ładny skok zobaczymy co będzie dalej mam nadzieję na 1 miejsce:)
-
Skoki narciarskie
Postwy sie cieście że jeden z skoczków rdzenia nie przerwał bo wtedy lipa do konca życia;/
-
dokładnie tak zadajesz
-
trochę podpwiem bo nie oto mi chodziło ok 1935 roku król tego państwa poprosił o nazwy tego kraju przez dyplomację innych państw
-
Państwo te zostało zdobyte przez Aleksandra Wielkiego a po jego śmierci tereny te dostały się pod władzę Seleucydów? kaj to jest?