Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-30 z 30.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cześć i czołem Sojusz o niewdzięcznej nazwie knury [knury] zaprasza wszystkich zainteresowanych do podjęcia wspólnych działań na naszym nowym uni zwanym Libra. Prowadzimy szeroko zakrojoną aktywność wywrotową połączoną z dużą dawką alkoholu i wszelakich takie takie. smile.png Jesteśmy grupą dobrych kumpli z jednej zapyziałej miejscowości w środku nic nie znaczącego województwa, kto zechce dołączyć, przyjmiemy z otwartymi ramionami. Knury, łączcie się!! smile.png Jak ktoś coś to pm do hlynur, alb…
-
ja to raczej ekowa lama jestem, ale z racji tego, że w sumie od kasopei przez oriona do wasat jakoś dotrwałem to miałem okazje zobaczyć kilka ciekawych starć w historii tychże uni pomimo wszelakiej antypatii do lżejszego czy mocniejszego pompowania kont w 100 procentach wybrałbym Fabiano, kroił wszystkich jak złoto, w zasadzie dalej nikt nie miał do niego podejścia, także na pewno skill w łapkach jest pozdro dla wszystkich, widzimy się niedługo na librze pany
-
chłopaki, od knurów wara, ile można nas jechać?
-
koval - ban?
Postcześć, koval za co ban i na jak długo? ogniter kuleje w tej materii niestety co tam się zadziało?
-
brawo Jufcia!! to jest jednak piękne jak kobieta Cię złoi i nie musisz wczytywać się w wykreowaną historię napinającego się pacjenta jaki to z niego kozak, że tylllle gwiazd to on ściąga także, super, Jufcia, nie znam Cię ale już Cię lubię za zachętę do odbycia długo oczekiwanego urlopu człowieka godzinkę na koncie nie ma by ratować prepaid w swojej śmiesznej korporacji i masz tu top 1! (bo ciemnej stronie mocy niestety :)) pozdrawiam wszystkim knurów jak i znajomych ze starej kassio do zobaczen…