Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 264.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• O jakim państwie mowa?

s.df[;-.9r=kl;^ - - Nauka

Flaga tego Państwa zawiera w tle między innymi dwa oszczepy. //edit Nie, nie ma na niej zielonego koloru.

• O jakim państwie mowa?

Było tak od razu. ; ) Nowa Zelandia - Aoraki (Góra Cooka).

• Cytat od Indestructible: „Hm, opinia może się w trakcie poznawania zmienić.” Dlatego napisałem "wydajesz się". ; ) Zapomniałem też dodać, że "jak na moda". Cytat od Indestructible: „Tak naprawdę jestem niedobrym tygrysem.” Jak my wszyscy. Ja też jestem inny jak się mnie naprawdę pozna. Ale w wielkim świecie trzeba się otoczyć pewnym polem ochronnym. I to nie znaczy, że jest się niedobrym, tylko że ma się dystans. Tak o, żeby niektórzy nie mogli wejść na głowę (a zrobiliby to bardzo szybko). Cyta…

• Wiesz, wydajesz się być w porzo. Tak mnie ujęła Twoja dyplomatyczna reakcja, na mój głupi post, że postaram się nie robić w CT dymu i wyjątkowo przestrzegać rega. Ale jeśli chodzi o to...Cytat od Indestructible: „Staram się nie poddawać i osiągnąć swój cel, nawet swoim kosztem.. ” ...to chyba musisz być wewnętrznie rozdarta. Jak jakiś młody Werter, czy inny bohater romantycznej powieści. Bo osiąganie celów swoim kosztem, jest bardziej "Selfdestructible". A żeby dochować przeznaczenia tematu... C…

• Geograficzny!

Wrzący akwen, którego charakterystyczna barwa jest spowodowana rozpraszaniem światła przez wodę zawierającą znaczne ilości osadów ditlenku krzemu o odcieniu modyfikowanym obecnością różnego rodzaju sinic.

• Geograficzny!

Apeniny.

• O jakim państwie mowa?

Dżaponia.

• Art

s.df[;-.9r=kl;^ - - Członkowie Teamu

Oby nie. Moderator Indestructible:Przeznaczeniem tematu, jak i działu, jest poznanie teamowca. posty takie jak ten - nic niewnoszące nie powinny być pisane. uczulam na przyłość, ten przypadek potraktuję jako precedens, w celu odświeżenia tematu. :)

• owen10

s.df[;-.9r=kl;^ - - Archiwum CT

+ trzecie "pytanko". Masz dystans do siebie?

• Ja też napisałem prawie identycznego posta, Majnd. Nawet trochę bardziej rozbudowanego, bo jeszcze opisałem swój stan uzębienia i barwną przygodę. Jak oboje nie wylecimy stąd na zbity pysk z naszą głupotą, to nie wiem co z nami będzie. Może spotkamy się na zakręcie.

• Ganik, taki jeden...

Mój Panie. Skąd avatar? Zdradź arkana.

• Czekam już 635 dni 16 godzin i 54 minuty, aż wyrazisz swoją niepowetowaną żałość z w/w powodu.

• Mati

I upiec kotleta na żelazku.

• Może w dziale Gry i Rozrywka wrzucimy link do FGW2 i niech się logują lamusy? ;D

• SimoHayha

Głaskałeś kiedyś bobra?

• Brakło Ci 3 dni, 3 godziny i 35 minut do pełnego roku. Biba odwołana.

• Zbliża się pierwsza rocznica Twojej nieobecności. Będzie Piccolo i oponki?

• [mniam] Cytat od Slabiak: „milo byloby 4cyfrowke z 2 z przodu zobaczyc biggrin.gif” A czterocyfrówka z 8 z przodu już nie wystarcza? Cytat od Rzeźnik drzew: „Trzon? Ja widziałem dwie osoby.” Rzeziuch - jakość, nie ilość. ;D Może i dwóch, ale walą ściemę za dwudziestu dwóch. A pgr'owi oczywiście złoma. Pozdrawiam. //Takie uwagi prosze zostawic dla siebie. //kasai

• Nie widzę możliwości, żebyś po powrocie przestał grać Its. Być zezłomowanym przez tę osobę, to wstyd, wiem Ci ja. Ale przełkniesz go. A jeśli nie, to pieprznę CIę w plecy i nim zwymiotujesz. Ad. buga, to głodnym jest niuansów niezmiernie. Może po prostu źle Ci się strona odświeżyła strona, albo przełączyłeś, zanim wczytało alert? ;p Jeśli nie, to rozważymy sprawę w gronie specjalistów, ew. odbierzemy po prostu koncesję na alkohol we wszystkich sklepach Twojej okolicy jak i sąsiadujących. [ciach]…

• O ile nikt tego wcześniej nie wyłapał, to w tabeli kolonizacyjnej jest błędna wartość minimalnego wydobycia deuteru, przy ekstraktorze na poziomie 10 i pozycji planety 7. FAQ: Planety - Kolonizacja