Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 264.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Biologiczny
s.df[;-.9r=kl;^ - - Nauka
PostW sam środek tarczy, Panie Toadie, w sam środek tarczy...
-
Geograficzny!
PostTak, to trójkąt bermudzki. Przepraszam za wolny zapłon, Hrabio Monte Mati. Coś przedobrzyłem z klikaniem i nie podświetliło jak cza.
-
O jakim państwie mowa?
PostNie chodzi o Angolę. Jednak Angola z tym krajem ma wiele wspólnego. Na przykład też zaczyna się na samogłoskę. ;)
-
O jakim państwie mowa?
PostAfrykański kraj, ustawicznie łamiący podstawowe prawo człowieka do wolności sumienia, myśli i wyznania.
-
O jakim państwie mowa?
PostNo to tak jakby powiedzmy, że Gwinea.
-
Geograficzny!
PostCo znajduje się na kordach 25N,-71W? Podpowiem, że kilku ludziom zginęło tam parę rzeczy.
-
Geograficzny!
PostAha, ona jest podzielona między trzy kraje, ale one nie muszą sobie w całości na niej siedzieć, ta? No to Borneo.
-
Geograficzny!
PostTo może być podchwytliwe, ale walnijmy, że kraje Wielkiej Brytanii.
-
Geograficzny!
PostTak, chef!
-
Art
PostCytat od Art: „Najlepiej stosować soczewki antyrefleksyjne” Ło, pierwsze moje skojarzenie, to szkła kontaktowe z AR. Się wystraszyłem, że już takie szmery-bajery zrobili. Ale po oględzinach na Google wychodzi, że jednak nie. Cytat od Art: „oraz dać odpoczywać oczom co kilka h.” Jeszcze mi zaraz powiesz, że masz sposób, żeby o tym pamiętać?
-
Art
PostAle na szczęście nie przekłada się to chyba na krótkowzroczność, jaką wypomniałeś tam koledze wyżej, yea? Wysoka korekcja gamma na monitorze sprawia, że później wszystko staje się jakieś takie niejasne.
-
Art
PostA Ty Art po awatarze też widzę, że nosisz okularki. Jaka wada? Tysz krótkowidz?
-
Biologiczny
PostWewnątrz podgromady diapsydów znajduje się pewien podrząd, którego przedstawiciele posiadają tylko jedno płuco, choć jedna z rodzin tego podrzędu posiada dwa. O jaki podrząd chodzi?
-
Chemiczny
PostPropen --> Polipropylen
-
Cytat od Indestructible: „Myślę, że jeśli mowa o samym forum/internecie, to człowiek nie może człowieka zranić, tzn. nie ma 'tejże broni', by przebić się do serca.” Niekoniecznie właśnie mi chodzi o to negatywne "trafianie do serca". A propos muzyki, to schabowe serwowane w nieznany mi sposób też lubię. Ten podany przez Ciebie brzmi dobrze. Daj piosenkę, która będzie analogicznie jak on. Może być dużo sera. Tradycyjny schabowy też nie jest zły, ale fajniejsze są nowe eksperymenty muzyczno/kulina…
-
O jakim państwie mowa?
PostTajezd.
-
Biologiczny
PostMantis Religiosa.
-
Cytat od Indestructible: „Czy oceniasz mnie tylko jako moda?” Jako człowieka/tygrysa nie mogę. Za mało informacji. Zresztą w ogóle nikogo nie oceniam, bo nie czytam w myślach i nie chcę. Cytat od Indestructible: „nie postępuję wbrew sobie działając na forum , nie kreuję innej osoby” Żebyśmy się dobrze zrozumieli... Nie mowa o teatrze masek. Chodzi o swego rodzaju mentalny "pancerz". Dużo ludzi może do nas "strzelać", ale niewielu posiada "broń", potrafiącą przebić się do serca. Taka skorupa, to …
-
Geograficzny!
PostPotoczna nazwa ditlenku krzemu, to oczywiście krzemionka, a sinice, to nic innego jak cyjanobakterie. Łatwiej już nie będzie.