Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
kupie deuter 2.6/1.6
2+2 - - Handel Wezn
Postup/ El Cuatro
-
kupie deuter 2.6/1.6
2+2 - - Handel Wezn
Postoferta nadal aktualna
-
Ostatnio coś często wywołują @Migotka wołam
-
kupie deuter 2.6/1.6
2+2 - - Handel Wezn
Postup nik El Cuatro
-
Cytat od dexPL: „Dokładnie tak z ładownością. Farmienie nie ma znaczenia (widziałem gdzieś wyliczenia ile można sfarmić mt, a ile sondami - średnio na godzinę wychodziło podobnie). Sondy z ładownością przyspieszają desant moona (paliwo leci z kolonizatorem, potem kr, sondy robią moona, sondy na planete, sondy przewożą zasoby na moona, tele za anty - i desant gotowy). Dodatkowo - łatwiejsze robienie fake aktywek. Plus mnóstwo zabaw z szybką dostawą paliwa do sąsiada. W praktyce - każdy ekonom dos…
-
Cytat od Adanio: „Kolejny raz Głoda wywołujo Może teraz ktoś świeży... @Cztery ? ” już nie taki świeży Kogo by tu może @Neferet
-
Cytat od Ruda: „Mam nadzieję, ze ładowność sond nie przejdzie jak już to było kiedyś wspomniane przy takich propozycjach. Ożywienie uni przy zwiększonym pzcie i zmniejszeniu wartości dexu, dobre sobie ” wiem że było, wiem tez ze nic z tego nie było. Gralem na dwoch uni z ładownościa ss i z tego co zauważyłem 3/4 graczy na kazdym z tych uni mialo po kilka set k do miliardów sond do farmienia chociażby idlaczkow
-
A dajmy nawet i x15 eko a tak na serio to pomysł uważam za dobry ale od siebie dorzucił bym jeszcze ładowność SS czasami zdarzy się że górnik sie zagapi i wyśle kilka kk surki za mało (nie mówie tu głównie o sobie :D) a i dla flociarza, który trafi pokaźny rój sond to swego rodzaju bonus Cytat od tymotheus: „Cytat od czubulus: „ ” i jak żyć przy takim słabym popycie na paliwko ? ” Jak kolega ma za dużo to ja chętnie zapraszam
-
Za pozdrrowki i pamięć podziękuje Jak najszczersze gratulacje za akcje z pięknym finałem Zawsze powtarzałem że wytrwałość popłaca i jak widac nie myliłem się Miło patrzeć że jeszcze coś działasz w dodatku tak efektywnie Szybki przetop i dawaj następne Obroncy lizak na oslody i odbudowy coby tyrek miał dalej co zlomowac
-
kupie deuter 2.6/1.6
2+2 - - Handel Wezn
Postup nik Don Cuatro
-
Miałem rezerwacje ale modowi sie chyba nie spodobało i dał mi bloka na edycje Po starciu miałem @dexPL szepnąć pare ciepływ słów na priv ale niesty mnie zablokował Styl gry masz jaki masz, wielu doprowadzasz do (nerwów) ale nie bez powodu dorobiłeś sie tego czego osiągnąłeś i to szanuje Troche więcej rozwagi i tego rw by nie było i wiedzą o tym wszyscy bardziej rozgarnięci Ktoś tam wyżej napisał że ciężko będzie pobić taki % i jak najbardziej sie z tym zgadzam, wiele dexu zostanie przepalone zan…
-
Kogo sie mozna spodziewac?
2+2 - - DiD Galatea
PostCytat od Night King: „jestem Mam nadzieje że na dłuższą chwilę ” współczuje wam