Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
kupie deuter 2.6/1.6
2+2 - - Handel Wezn
Postoferta nadal aktualna
-
Cytat od Guderian: „Cytat od Cztery: „Cytat od Poka_Bydlaka: „Tak głosują ułomy. ” sam tak głosuje z nastawieniem że nowe uni szybko zdechnie a ci co pośli z mojego serwera szybko wrócą Ułomy zaczynąją co miesiąc na nowym uni i grają do pierwszego wpierdolu albo do momentu aż nie otworzą nowego serwera ” Każdy gra tak jak lubi i pisząc, że tylko ułomy grają na nowych uni obrażasz sporą część graczy. Miałem ochotę zagrać na x3 - grałem na x3, mam ochotę grać na x6 - gram na x6 ” Równie dobrze móg…
-
kupie deuter 2.6/1.6
2+2 - - Handel Wezn
PostSkup znów otwarty
-
Rasea [Ferajna] & ZurekIV [Ferajna] & konsument [Ferajna] & Barry [Ferajna] & Vegi [Ferajna] vs. Luther [PUSH_1] ~1 483 524% TOP 1 ACS, TOP 2 ACS POLSKA
2+2 - - Starcia Virgo
PostGratulacje ekipa, nie chce wiedzieć ile wody poszło na ten lot ale chodzą słuchy że u barrego na moonach po 25kkk leży odłogiem wiec przynajmniej sponsora znamy Cz to uliss był Za dedy podziękuje Żałuje że akurat dziś nie mogłem potrzymać was za rączki ale tym bardziej sie ciesze że siadło. % miazga gruzu kupa spokojnego przetopu
-
kupie deuter 2.6/1.6
2+2 - - Handel Wezn
PostZ racji wymuszonego urlopu handel zawieszam do wyjaśnienia sprawy, wszystkich dostawców bardzo przepraszam
-
satelity sloneczne
Posta po co cokolwiek zmieniać stawiasz energetyczną do 21 lvl fuzyjna tak samo na 21 i prądu masz do końca gry...
-
Gra o Tron
2+2 - - Muzyka i Film
Post@Starrk gdyby wszystko miało być takie proste jak to opisałeś wyżej serial zakończył by się po 1 sezonie Nie mogę doczekać się co przyniesie nam kolejny odcinek
-
Cytat od Art: „Eco x7 jest maksimum. DF przy zmianie konfiguracji w Waszym przypadku to maks 70-80%, ładowność sond odpada na starych Universach. Przy obecnej konfiguracji Universum, szanse na ankietę są mizerne. ” O ile się nie myle na Oberonie było 80% pz z flo aż dziw bierze że panowie z oberonu tak sie przed typ bronią @Art nie rozumiem co chcesz powiedzieć że nasze uniwesum jest stare i przez to z góry przekreślasz nasze szanse na ładowność sond zamiast dać nam możliwość wypowiedzenia sie n…
-
Cytat od Safar: „Ładowność sond niby dobre niby nie dobre ładowność sond znowu daje wielkie pole do manewru do farmienia, transportu surowców na budowy itp ale przede wszystkim w dojechaniu kogoś. Mniej niż godzine, ba moze nawet 30 min powstac kolonia,księzyc i teleport i po sąsiedzku flota dojechana ” Pewnie nie zauważyłeś ale na tym etapie gry mało kto już korzysta z lamek aby na szybko ulepić kulke Cytat od Safar: „@Cztery jakiś tam argument podałem. Druga sprawa farmienie sondami nie każdy …
-
Zjechałeś na temat nowego uni to podałem ci dalej swój przykład odnośnie wezna z grzeczności najbliżej ci do galatea cz jakoś tak :p mody i tak wykasują. A już na temat, nikogo tu nie zachęcam do zakładania nowego konta na takim uni jak wezn bo sam bym tego nie robił :p Chodzi bardziej o zatrzymanie tych co jeszcze grają
-
Zacząłem przygote na weznie jakoś 2 miesiące po starcie i będąc daleko do tyłu zjechali mnie nie raz nie dwa kuzwa nawet nie trzy myślę że to kwesta samo zaparcia oraz tego że męntalność obecnie grających jest najprościej mówiąc zje**na, dostałem w****rdol na jednym uni, pójde na drugie do momentu aż znowu mi nie wpi***olą...
-
@Safar oczywiście wypowiedziałeś ale cz mógłbyś chociaż rozwinąć swoje wypowiedzi Cytat od Safar: „Jak dla mnie Wezn ma bardzo dobre parametry i nie trzeba nic zmieniać, no może najmniej szkodliwe było by podniesienie eko ale i to nie koniecznie. Wszystkie inne zmiany zwiększą tylko przepaść miedzy graczami. Szczególność szkodliwym będzie podniesienie % pola zniszczeń, każdy jeden lot dla agresora będzie opłacalny bez żadnych wielkich kosztów nawet gdy będzie wtopa a sie pozbiera to raz, a dwa @…
-
@czubulus napisałeś o spalaniu 0,3 i eko x9 podejrzewam że ty, tak jak ja nie do końca wierzysz aby te dwie opcje były możliwe, niby było by to dla każdego bardzo duży + i jak najbardziej jestem za tym aby tak też było ale bądzmy realistami i skupmy się na dwóch opcjach podniesienie % złomu do 80 ładowność sond szpiegowskich