Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
El Cuatro Niskie Domki [N-D] Kontakt - discord Ilość jednostek bojowych Flota Lekki Myśliwiec: 474232 Ciężki Myśliwiec: 64 Krążownik: 30820 Okręt Wojenny: Bombowiec: Niszczyciel: Gwiazda Śmierci: 56 Pancernik: 85902 Rozpruwacz: 5094 Pionier: 129 Liczba statków może ulec zmianie. Tak szybko się dublują...
-
Gdy znalazłem tego pana stał na długich minutach, w dodatku byłem bez możliwość telepnięcia pancy więc musiałem radzić sobie tym co było pod ręką ale i tak wyszło tłustodevilish.gif devilish.gif devilish.gif Z dedykacją dla całej ekipy domków [url]https://www.youtube.com/watch?v=W89_lwnql_M&t=52s[/url] For the Horde!!! Dnia 18-01-2020 14:03:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor El Cuatro [N-D] ________________________________________________ Krążownik 31.034 Reaper 4.993 Lekki myśli…
-
All zażyczył sobie wczoraj wieczorem grubego ST i w sumie dostał do czego pragnął Gratulacje @Shade miałeś wczoraj swoją noc a już nudno się robiło, tylko domki i domki... . Szkoda że cała reszta woli robić rw na ekspach a jak widać można jeszcze coś ustrzelić tradycyjną metodą Moderator Neferet:Wulgaryzm
-
Scofield - pożegnanie
2+2 - - DiD Xanthus
PostNie za bardzo sie znamy ale jak najbardziej gratuluję podjętej decyzji, wielu z nas pewnie chciało by tak poprostu pożegnać sie i odejść ale każdy wie że nie tak łatwo to przychodzi, oby tobie się udało w rl dzieją sie o wiele ciekawsze rzeczy niż tu na ogame przed komputerem. Gorąco pozdrawiam i z całego serca kibicuje!!!
-
TOP 1 ACS Ogame.pl : Hellmond [N-D] & xKamikaze [G_P] & ALF [N-D] & Bob Lee Swagger & Gargamel [N-D] vs. AEZAKMI & Mihuszowo & Scofield & Shade [Sprite] & Bylo minelo & Emperor Explorer & trampek & Piort & pavciosz [Minionki] ~ 3.684.306,44%
2+2 - - Starcia Xanthus
PostPif Paf mój komentarz pewnie zniknie w tej lawinie ale jak największe gratuluję dla wszystkich z was i każdego z osobna a przede wszystkim Domką i sojusznika pokazaliscie jajca, aż strach pomyśleć co by kazdy zrobił dla takiego %, solo z za kuluarow doszły mnie słuchy że obrońcy dalej klucą sie o to kto zawinoł brakujący złom, dla ułatwienia przyznam się ze to byłem ja xd
-
Nie sądziłem że wpadnie a jednak Pozdrowienia dla Niskich Domków,oraz @souris I came back my frend Obrońca przyjął utratę transów jak na górnika przystało, czyli na kilof. SzO życzę, wporzo chłopina [url]https://www.youtube.com/watch?v=5tk8J50MFrI[/url] For The Horde!!! Dnia 02-11-2019 23:31:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor El Cuatro [N-D] ________________________________________________ Pancernik 35.000 Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Obrońca dani…
-
#144 Scofield [Sprite] & Shade [Sprite] & trampek [Minionki] vs. sileence [N-D] ~ 742675.24% TOP1 ACS
2+2 - - Starcia Xanthus
PostA to ponoć ja padłem jak lama xd Gratulacje panowie, przy takich starciach najważniejsze to mieć odrobinę szczęścia i stalowe zwieracze, nie wiem jak było z tym drugim ale farta na pewno wam nie zabrakło Wierzę że nasz silence wróci silniejszy i bogatszy o nowe doświadczenia
-
Najszcze gratulacje, alkohol, 2h snu w dodatku brak możliwości jakiego kolwiek ruch pod czas gdy flo i niszcze siadały pod czas lotu samolotu zrobiły swoje... Again Jak najszczersze gratulacje kto jak kto ale pavcioszowi się należało czarodziej nie powiedział jeszcze ostatniego słowa uni xan jeszcze zawyje!
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=v3cpguutW8U[/url]