Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie sądziłem ze tak szybko tu zawitam, biorąc pod uwagę fakt że samoloty które brały udział w tym rw rano na gorąco wyciągnąłem ze stoczni Obrońca przy farcił za pierwszym razem ale już przy drugim podejściu nie miał już tyle szczęścia. Szo dla niego Specjalne pozdrowienia dla mojej Xanthus'owej miłości Maszki oraz Niskich domków Dnia 02-11-2020 19:28:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hszonszcz [N-D] ________________________________________________ Pancernik 77.024 Sonda szpiego…
-
Restart / refresh serwerów
2+2 - - Zadawanie pytań
Postdopóki nie zniknie nie możesz puścić kolonka
-
2+2 - - Zadawanie pytań
PostCytat od prepare ur anus: „Cytat od 2+2: „co dziennie o 3, z tym że aby znikła muszą minąć 24h od porzucenia i przy następnym restarcie dopiero znika ” nope, wprowadzili zmiane i teraz planety znikają w widełkach między 3:00 a 4:30 ” dzięki za doinformowanie
-
2+2 - - Zadawanie pytań
Postco dziennie o 3, z tym że aby znikła muszą minąć 24h od porzucenia i przy następnym restarcie dopiero znika
-
Kolejny raz mam przyjemność wstawić rw za Demeter i jako pierwszy pogratulować Dobra passa trwa Cytat od @Demeter: „standardowo pozdrawiam Niskie Domki ” Ave N-D!!! Dnia 03-05-2020 14:31:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Demeter [N-D] ________________________________________________ Pancernik 36.000 _________________________________________ Obrońca TrumpToK [PIRACI] ________________________________________________ Mały transporter 674 Duży transporter 29.362 Lekki myśliwiec 233 …
-
Cytat od @Demeter: „Coś Kusha ma ostatnio do mnie pecha, SzO. Pozdrawiam Niskie Domki heart.png ” Mi zostało tylko pogratulować, robisz robotę i czyścisz wszystko w koło Ave N-D Dnia 02-05-2020 19:59:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Demeter [N-D] ________________________________________________ Krążownik 40.000 _________________________________________ Obrońca KUSHA [SMURFS] ________________________________________________ Duży transporter 49.879 Recykler 5 Wyrzutnia rakiet 1.2…
-
[Minionki] Minionki 514 555,2% vs. [N-D] Niskie Domki 68 742,94% Zakończona
2+2 - - Wojny Xanthus
PostCytat od pavciosz: „@wakat Termin zakończenia wojny minął więc temat można zamknąć Wynik końcowy : Minionki [Minionki] 514 555,2 % vs. Niskie Domki [N-D] 68 742,9 ” aż dziw bierze źe nie byłeś taki ochoczy do podliczeń przez cały miesiąc tyle z szydery i tak wszyscy zdechniecie
-
[Minionki] Minionki 514 555,2% vs. [N-D] Niskie Domki 68 742,94% Zakończona
2+2 - - Wojny Xanthus
Post@pavciosz cz mógłbym prosić o jakieś podliczenie? Nie chce już męczyć hellmunda, dość sie przy nas na męczy za dnia. Nie chce mu dokładać roboty
-
Witam z rana Rw bez historii, krążki wypatrzone wczorajszego poranka i ustrzelone pod wieczór. Taki mały pstryczek w nos dla obrońcy ;p [url]https://www.youtube.com/w…mfNt8&start_radio=1[/url] Ave N-D bicz.gif Dnia 30-03-2020 23:47:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor El Cuatro [N-D] ________________________________________________ Pancernik 86.465 _________________________________________ Obrońca nomada [Sprite] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10 K…
-
El Cuatro [N-D] vs. Zbuku [Sprite] ~ 18011.92%+El Cuatro [N-D] vs. elninio-09 ~ 10993.16%
2+2 - - Starcia Xanthus
PostIle nalatałem sie na ciastka, to wie tylko on sam ale cierpliwość po płaciła Miłego odpoczynku Pozdrowienia dla @Rasea Ave N-D!!! Dnia 23-03-2020 10:24:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor El Cuatro [N-D] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Okręt wojenny 19.990 Pancernik 85.321 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Zbuku [Sprite] ________________________________________________ Mały transporter 10.705 Duży transporter 68…