Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
czubulus [KNR] & El Marek [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Trunks ~ 278311.55%
2+2 - - Starcia Wezn
PostGratulacje panowie, cud miód malina Szkoda mi trunksa i mimo że nie za bardzo dażylem go sympatią mam nadzieje ze sie odbuduje i jeszcze na chwile z nami zostanie
-
Kto się pushnął?
2+2 - - DiD Europa
PostJak nie wiadomo kto to zrobił to wiadomo że zrobił to erka ale tym razem to nie on :) Zagadka rozwiązana
-
To znowu ja a raczej kolega, swoją drogą nieźle ci idzie Cytat od Arthur Morgan: „Wrzuć to i z pozdrowieniami dla ZIP składu ” youtube.com/watch?v=W22shY3A0S…W22shY3A0Sk&start_radio=1 Dnia 17-02-2019 14:00:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Arthur Morgan ________________________________________________ Okręt wojenny 17.302 _________________________________________ Obrońca Jonasz ________________________________________________ Duży transporter 23.102 Recykler 10 Gwiazda Śmierci 1…
-
Wstawiam za kolegę i jako pierwszy mam przyjemność pogratulować i powitać pod naszymi niskimi sufitami, dobra robota! Cytat od Arthur Morgan: „Witam, prawie od tygodnia jestem tu nowy niestety po tych kilku dobrych latach nie wchodzenia na forum konto zostało usunięte dlatego proszę @4 o wstawienie. Raiden dzięki za konto, dołożę wszelkich starań aby się nie zmarnowało. Pozdrawiam całe u20 o ile ktoś się tu trafił z tego uni oraz nowo poznanych kilka osób z N-D. ” youtube.com/watch?v=MZDAohTIBqc…
-
kupie deuter 2.6/1.6
2+2 - - Handel Wezn
Postupsik
-
Zurekiv_KupieDEX [KoJaK] & Tyrion [KoJaK] vs. Kermit [PENERY] ~ 19163.09% TOP 1 ACS
2+2 - - Starcia Bellatrix
PostZa pozdrówki podziękuje Gratsy ekipa, co prawda % nie odzwierciedla tego ile musieliście sie napracować przy tym rw ale zysk już macie milusi. Przetopu w eko a obrońcy SzO!
-
kupie deuter 2.6/1.6
2+2 - - Handel Wezn
PostJak w temacie, poszukiwani stali dostawcy smile.png
-
Wymarzone uniwersa
PostNazwa uniwersum: xxx Prędkość ekonomii: x7 Prędkość flot: x4 (czas lotu, czas użycia teleportu, rakiety międzyplanetarne) Debris: 70% floty (1 poziom doku: 25%, z aktualnym wykładnikiem rozwoju) z doświadczenia wiem ze większy debris prowadzi do sytuacji patologicznych gdzie osoba po złomie stawiając za raz po gongu antyrecki nie raz wychodzi na + Galaktyki: 5 Zużycie deuteru 0,5 Paczka na start: xxx + 30 pól i obowiązująca stara zasada dotycząca relokacji
-
#28 Scofield & Miikuu & Shade [Sprite] vs. Rocketman [SMURFS] ~ 17997.39%
2+2 - - Starcia Xanthus
PostCo on zawrócił, urlop? Konto schodzi z dłuższego urlopu i 4 dnia magicznie dostaje złoma Grałem na wielu serwerach ale to co sie dzieje na xanthus to po prostu ręce opadają, każdy gracz w topce ma pod sobą masę lewych z którym handluje po minimalu albo wali co jakiś czas, wystarczy porównać pnkt militarne ze zniszczonymi i odrazu wszystko widać jak na dłoni. Co by oftopu nie było to gratuluje, bo po też starcie ujrzało światło dzienne abyście mogli zebrac pochwały, a Go prosze o ogarnięcie tego …
-
kupie deuter 2.6/1.6
2+2 - - Handel Wezn
Postoferta nadal aktualna
-
#25 Shade [Sprite] & mad max [Heheheee] vs. Ryzykant_Drake [N-D] ~ 111121.65%
2+2 - - Starcia Xanthus
Postehh Drake nie ma załamki odbudowałeś raz, odbudujesz i drugi wierze w ciebie Z gratulacjami póki co sie wstrzymam zobaczymy jeszcze jaka będzie decyzja GO.[ciach] Moderator Neferet:Obraza
-
Krystian_Oddam [OLD] vs. ZurekIV [Midas] & El Marek [KNR] & ViZZioN [KNR] ~ 45008.93%+6726.34% OBRONA
2+2 - - Starcia Wezn
PostTrochę spóźnione ale jak największe gratulacje dla was, kuzwa człowiek robi sobie mały odpoczynek, zostawia waszą trójkę na pastwę samych sobie z nadzieją ze się nie pozagryzacie a tu taka niespodzianka Krystianowi szczere SzO, jak nie ty to kto Ps: Dalibyście jakiegoś linka następnym razem cz co