Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
kupie deuter 2.6/1.6
2+2 - - Handel Wezn
PostJak w temacie, poszukiwani stali dostawcy smile.png
-
Osobiście dla początkującego ekowca polecam ogame UI++ chrome
-
Wymarzone uniwersa
PostCytat od chemikos: „Wszystkie opcje premium dostępne, ale bez możliwości zakupu antymaterii. Można ją zdobyć na ekspedycjach i eventach. eko x1 flota x5 minimum badania x20 derbis 50% minimum brak złomu z obrony ACS spalanie 0,5 5 galaktyk wszystkie planety o identycznych parametrach: 150 pól, 0 stopni ” eko x1i flo x5, to by był dopiero bój o surowiec
-
Mam przyjemność wstawić za Artura i jako pierwszy pogratulować Dobra robota! Cytat od Arthur Morgan: „Spontan który zakończył się powodzeniem przy odrobinie szczęścia. Obrońca zalogował po 1 wlocie ale nie mógł zbyt wiele zrobić i na moje szczęście dofarmy weszły. Oczywiście życzę mu SzO bo kulturalny facet z niego.Pozdrawiam cały sojusz N-D ;)” youtube.com/watch?v=gbFfhhbBbZE Dnia 09-03-2019 20:05:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Arthur Morgan [N-D] ___________________________…
-
AntiGameReborn
Postwpadłem przypadkiem i kogo widze @luszek maupo odezwij się, jestem tam gdzie ostatnio Za spam przepraszam
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
2+2 - - DiD Xanthus
Postkopalnia krisu 36 elektrownia słoneczna 32 Arthur Morgan
-
El Marek [KNR] vs. dex [OLD] ~ 61985.23% - TOP 3 SOLO - tak mnie skrusz.....
2+2 - - Starcia Wezn
PostPamiętam dzień w którym miałem zaszczyt cie poznać... to był dobry dzień Załuje tylko że nie było mi dane poznać cie jeszcze na Barymie, Mareczku człowiek chciał by tyle napisać ale jak patrze co ty wyczyniasz na tym weznie to aż braknie mi słów na opisanie tego wszystkiego, dziś pije twoje zdrowie Co do dexa... nie wiem cz ktoś kto nie ma chęci na gre lata w środku nocy po 3h gsami po marne 5kk zarobku i jednego czego cz życzę to zapięcie kasacji. Pozdro! Ps: Teraz puściłem sobie to co wstawiłe…
-
Rekordy Uniwersum Xanthus
2+2 - - DiD Xanthus
PostOpancerzenie Poziom 23 - Arthur Morgan
-
21 Ilusioon [Heheheee] & mad max [Heheheee] vs. WylogujSIEdoZYCIA ~ 56590.21%
2+2 - - Starcia Xanthus
PostCiekawe ile sury było w tych transach, bo przyrostów na tak mocnym koncie nie było od dawna ale to wiecie tylko wy Super Moderator Ruda:offtop
-
Konkurs WHO IS WHO
PostCytat od Darth_Yoda: „Cytat od Cztery: „dexPL pewnie polecą mi za to saty w nocy ale w sumie [beep]tam ” Podbijam latająca świnia to dex ” Ale jak co do tej flaszki to ja byłem pierwszy
-
TOP 1 SOLO : Tyrael [Misfits] vs. SzczurekApst [JANUSZE] ---------> 380470%
2+2 - - Starcia Virgo
PostJuż wiem skąd to podcienienie w środku nocy Pierdolnięcie solidne a jakbyś nie mógł się zdecydować na co przetopisz tyle sury to śmiało możesz słać na Dziobaka Chwila odpoczynku dawaj następnego!
-
Konkurs WHO IS WHO
PostdexPL pewnie polecą mi za to saty w nocy ale w sumie (ciach!) tam Moderator mntek:Upominam za słownictwo wulgarne
-
Ładowność sond po fuzji
2+2 - - Zadawanie pytań
Post@OldRiddick w kolejności od najmłodszych Bellatrix Aquarius Zibal Yildun Xanthus
-
kupie deuter 2.6/1.6
2+2 - - Handel Wezn
PostOferta nadal aktualna
-
#31 Ilusioon [Heheheee] & Shade [Sprite] vs. Dziobak Splendoru [N-D] ~ 63810.13%
2+2 - - Starcia Xanthus
PostWypadało by pogratulować i tak też uczynię, prawdą było że sporo osób czaiło sie na tą flotę spadło też przy okazji kilka moonów i pewnie działo by się tak aż do dziś. Konto oddałem dwa dni temu, wiem ze zona nie była by zadowolona ale kto jak kto ale ona zrozumie dlaczego tak postąpiłem szkoda tylko że nowy właściciel tak szybko wylądował po tej gorszej stronie raportu Spory %, kupa sury do przetopienia, parę życzeń do wykorzystania