Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 116.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• To już wiadomo dlaczego rynek zniknął. Już sobie wyobrażam jakby te zadania robiły zaprzyjaźnione konta. A potem te same konta zbierały nagrody i transferowały przypadkiem na jedno.

• Cytat od edes: „A ile dostaniesz z pełnego pakietu na nowym unii? Tam to najlepiej cmy brać ” u mnie na librze 190 kk mety 66 kk krychy 78 kk paliwa przelicz sobie ile można z tego CM wybudować bo mi się nie chce

• 4 ranga i możliwe nagrody: a - Geolog na 3 dni b - Pełny pakiet surowców c - .... 500 ciężkich myśliwców pińcet !!! może 5 milionów ? patrzę dokładnie licząc zera i pińcet ! ile milionów pz dostanę z tych 500 CM ? Pan wybierze sobie samochód: a seat leon 3 za 50k b opel astra k za 50k c trabant bez dachu za 300 zł - dostawa w siatkach - sam sobie Pan złoży

• Cytat od Avinashi: „w momencie wybrania jednej z trzech nagród z pierwszego rzędu, automatycznie dostajesz WSZYSTKIE nagrody z drugiego rzędu, oczywiście mając kupiony cały sztab dowodzenia ” automatycznie dostajesz WSZYSTKIE nagrody tymczasem z postu smoki Wersja 7.6.0 - Można wybrać tylko jedną nagrodę na każdym poziomie - Podczas wyboru nagrody, posiadając WSZYSTKICH oficerów, oferowana jest dodatkowa nagroda na stronie z forum board eng board.en.ogame.gameforge.com/i…2299-30-11-version-7-6-0…

• Cytat od PacSzaman: „Cytat od El Baaboollo: „Ten +1 do kopalni to ile czasu działa ? ” Bez sztabu 24h ze sztabem 90 dni a moze i na stałe kto wie? ” Dzięki za przydatne informacje Dajcie adres tego testowego serwera to sam sobie wszystko posprawdzam bez łaski.

• Ten +1 do kopalni to ile czasu działa ?

• Fajny był ten rynek. Kumpel zakłada konto na Twoim uni, dostaje 8k anty, kupuje booster 20% za 7.5k i przesyła go do Ciebie przez rynek. I tak 50 razy. Szkoda, że go zamknęli

• Cytat od Smell my Farts: „zmiany zmiany... kiedy przejdziemy z gry przeglądarkowej na mobilna apke ??? tam to dopiero bedzie GF kosic eurasy i inne dongi, sombrero i tlukana pay to win pelna gemba, kiedy bedzie doplacz do predkosci floty??? kiedy czar spowolnienia dla przeciwnika ??? kiedy bonus + 10% do sily ataku floty ??? kiedy wkoncu bedzie dostepny lotniskowiec ??? kiedy bedzie mozna sie spodziewac nowej pozycji w obronie - brzozy ??? kiedy bedzie mozna miec wiecej niz 1-en ksiezyc przy pla…

• Tymczasem wszyscy GO na uni Libra we-approve-of-your-bubbles

• Cytat od erAse: „babuu Ty artysto nie chcę się czepiać ale... zabrakło miejsca dla Rudej ” Widocznie Ruda grzebie w innym śmietniku Cytat od Kuciapski8: „Ja bym jeszcze tam gdzie są te śmieci wysypane dopisał Kamil ” Eghem ghem

• Cytat od I am back: „Cytat od El Baaboollo: „Obłowiłeś się jak cygan w stawie z karpiami ” Wbiles w uklad do Hipka to trzeba bylo szukac dalej i sie znalazlo u Starrka w ukladzie wyskanowane pare dni wczesniej, dzis sie udalo strzelic ” Nie znam człowieka ! Pomyliłem kordy ! Kombinuj kombinuj może kiedyś stukniesz kogoś na miliardy jak ja

• Aby nie zakładać oddzielnego tematu, Chciałbym serdecznie pogratulować ciamajdkowi zdobycia tytułu Najlepszego Gracza Uniwersum Libra ano ciamajdini 2020 Z tej okazji przygotowałem nowe logo dla najlepszego, najczystszego i miłościwie panującego nam sojuszu Wynter winter.jpg

• Obłowiłeś się jak cygan w stawie z karpiami Wreszcie pokazał coś nocny łowca, mroczny zawadiaka, pomroczny mściciel Graty

• 21 wiek, tablety, podmianka IP, łączenie zdalne itd a wy dalej wierzycie w uczciwość tej gry Problemem jest bierność tych GO Jeśli ktoś myślał, że sytuacja na uni jest na bieżąco monitorowana, że raz na 2 tyg GO sprawdza konta, logowania i starcia to jest w błędzie. GO na co dzień pierdzi w fotel i dostaje za to kupony.

• Cytat od AmstelL: „Cytat od ackra: „Czy ktoś mi wytłumaczy jaki to ma sens? ” eby-si-pyta.jpg ” Przebijam Mema ciamajdek.jpg A tak na poważnie to SMK - syndrom małej kuśki. Przekładając to na ruch uliczny Gdy jedziesz w mieście i widzisz najnowszego merca, który wlecze się lewym pasem 35 km/h i ma wgniecioną tylną klapę od cofania w słupek. A za kierownicą jest typowy Janusz z wąsem z komórką w ręce i papierosem między wąsem a resztą dolnych zębów. To możesz być pewny że to ktoś pokroju WINTERów…

• Cytat od AmstelL: „Koniec końców, więcej z tą akcją było roboty, niż zysku. Nie była może jakoś niesamowicie trudna, ale za to wyczerpująca. To tyle jeśli chodzi o nasze wloty na pewniaka w kupione konto ” Najśmieszniejsze jest to, że jesteś w tak śmierdzącym sojuszu, że nawet z prawdopodobnie uczciwej akcji tłumaczysz się wszystkim wklejając jakieś rw, zrzuty ekranów - to wszystko w niedzielę o 6 rano Jeśli rzeczywiście uczciwe to gratulacje bo dobrze zaorane i przyszpilone na wszystkie możliwo…

• A Pan [ciach] dalej po idlerach śmiga Moderator Neferet:Obraza

• Pan [ciach] trochę wtopił ? To tak nabił te 12 miliardów w zniszczonych flotach ? Gratulacje wybronienia się Widzę [ciach] z flotą TOP 1 już odrabia latając po idlerach Auuuuu Moderator Neferet:Obraza

• Zamiast biadolić o łączeniu można by pomyśleć o lepszej ochronie nowych słabszych graczy. Albo jeśli się zarejestrujesz na starym uni gdzie jest mało graczy to od razu dostajesz eko 15-12-10 i astro na 5 lvl żebyś mógł się rozwijać. Albo zróbmy 100 kont idlerów z dobrym eko tak aby każdy mógł podlecieć i coś zarobić.

• Nie no świetnie o najlepszym graczu danego uni będą decydować wszyscy gracze z całego forum. Wszystko logiczne No świnki wybierajta najlepszą świnkę