Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 228.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Technik [Pac-Man] vs. Pusia & HiszpanskiInkwizytor [MRUCZKI] & york [MRUCZKI] -3182.21% + 3945.23%
PostOhooo Gęsina Super obrona chłopaki. Zastanawiam się czy wielkim zaskoczeniem dla agresora były czerwone raporty No nic podano do stołu. Brawo i rośnijcie ]:-D
-
Graty za wspólną akcję i poświęcony czas nie liczy się zysk lecz chęci i motywacja. Ruda pozdrowionka, Amstel dobra robota :b natomiast obrońcy szczere SzO szkoda , że Ci się nie udało upilnowac były Sojuszniku. Ja zawsze jestem skory do pomocy w odbudowie lecz jak widać plany miałeś inne. A teraz pozostaje mi tylko rozłożyć ręce
-
york [MRUCZKI] & Poochacz [MRUCZKI] & WujO [MRUCZKI] vs. Balagan [VETO] ~ 23.222%; TOP3 ACS; KONTRA
PostWylot taka ilością gwiazd jest bardzo niebezpieczne właśnie zważywszy na kontrę, która można dostać. Większej ilości gwiazd zezłomowanych na tym Uni jeszcze nie widziałem. Piękna akcja mruki tak trzymać
-
W pierwszej kolejności serdeczne gratulacje agresorom bo wynik rewelacyjny. Pierwszy raz na tym uniwersum moje oczy widza taki % i podejrzewam, że długo Ale to długo nie zobaczą. W 2 kolejności gratuluję postawy Yorka bo porządny był z niego flotowiec. Potrafil mi już nie raz życie uprzykszyc. Trampkow nie mogłem zostawić choć na chwilę samopas bo zaraz szły skany a o zostawieniu czegokolwiek na moonach już wgl w rachubę nie wchodziło Podsumowując York mimo, że podkuliles ogon wracaj do zabawy p…
-
Top 3 ACS: Aladyn [WINTER] & markus [WINTER] vs Akrobata [Pac-Man] ~ 17.780%; całe podium dla WINTER
PostOczywiscie Winterom gratki się należą, za zgranie, piękną akcję, zysk no i fajnego wykonania ST. Jeszcze to klikanie reckow komornika Ale sie porobiło. Szkoda mi, że atak w Pac Man wymierzony No nic. Obroncy szczerego SzO! :glaszcze: