Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 228.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Winter Is Coming [WINTER] (+5.889.909,9k) vs. (-9.397.982,8k) 18 Roninow [Ronin] Zakończona
Hell.Boy - - Wojny Libra
PostMiałem nadzieję, że wojna będzie wyrównana a to chyba już po wszystkim Szkoda.
-
Cytat od *Chard*: „Jestem młodym miłym człowiekiem Amstell, zgłosiłem basha fakt! Ale po fakcie dowiedziałem się że w wojnie on nie działa. Biorę to na klatę, z urlopu wrócę a co będzie to będzie. Błąd popełni GO, ja zgłosiłem moim zdaniem przewinienie a GO jest od jego rozpatrzenia. Groźby na PW itd są moim zdaniem nie na miejscu i to GO powinien za to odpowiadać a nie ja :)” Mnie się wydaje, że skoro Chard wyznał winy to i kara się nie należy Trzeba chyba zrobić zbiórkę pieniędzy i trochę dopł…
-
Ala ad-Din Starrk [WINTER] & Malack [WINTER] & kefi666 [WINTER] & AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] - czyli złe WINTERY vs Selene & Robin Hood [Ronin] - 65612.21% + knowania + cycki :)
Hell.Boy - - Hall of Fame
PostNie ukrywam, że z pogardą patrzę na to co się tu dzisiaj dzieje. A wyjaśniając krótko: czy Robin to Bejot? - Puki nie ma dowodów nie można tak twierdzić Czy ta akcja jest godna pochwały? NIE, ponieważ niezależnie od tego czy Robin był oszustem czy nim nie był te kwestie trzeba zostawić GO. Oni zdecydują czy trzeba kogoś zablokować czy nie. Więc uważam, że dokonywanie samosądu na graczach jest nie fair play. Podszywanie się pod Selene i aranżowanie starcia to zwykłe oszustwo. Oczy mnie bolą i prz…
-
Cytat od Mienso: „Push pusher ustawka bejot” Wrasasasasasaa!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaa!!!
-
No to się zadziało. Graty bo % zacny. Piękny zysk. Mam nadzieje, że chociaż to starcie obędzie się bez słów "push" "pusher" "ustawka" no i najważniejsze "bejot".
-
Nowej ekipie oczywiście szybkiego zgrania tym bardziej teraz w obliczu wojny. Starcie sympatyczne zysk niczego sobie. Yoda klep klep może kiedyś coś siądzie większego
-
Cytat od Darth Malack: „Po pierwsze primo proszę nie wpędzać moich sojuszników w dezorientację i nie wypisywać takich głupot. Zasiałeś w nich ziarno niepewności i przez chwilę powątpiewali w to czy jestem najlepszy. Na szczęście szybko się opamiętali. Po drugie primo ultimo. Jesteś świadomy, że za wypisywanie takich herezji możesz dostać bana na forum? Każdy wie, że jestem najlepszy. Proszę sobie odpuścić takie uszczypliwości. Bez uszanowanka i pozdrówków.” haha No przyszedł czas abym i ja coś t…
-
Graty St. ćwierć banki całkiem ładnie. Bejoty zmieńcie te nicki wreszcie bo ja sam zacząłem się już gubić kto jest kto.
-
Winter Is Coming [WINTER] (+5.889.909,9k) vs. (-9.397.982,8k) 18 Roninow [Ronin] Zakończona
Hell.Boy - - Wojny Libra
PostCytat od Starrk: „Myślę, że Hell stawiałby większy opór niż wszystkich osiemnastu roninów razem wziętych :quasi:” Grrrrr... Ja jestem sam jak i 36 Roninów Nie no suche...
-
Cytat od Starrk: „Dlaczego za dobrych znajomych uważasz kogoś, z kim tylko wymieniasz wiadomości? Moi dobrzy znajomi to sojusz i buddy. Jeśli ktoś nie znajduje się ani na jednej, ani na drugiej liście, to jest potencjalnym celem” Stark... To są twoje wyznaczniki znajomych. Ja mam inne podejście i inne rozumowanie znaczenia "kolega" "przyjaciel" Dla mnie to prosta matematyka niemalże tak prosta jak cyferki w ogame. Albo się lubimy na 100% albo wcale. I tyle w temacie. Cytat od Starrk: „Cytat za "…
-
A więc małe wyjaśnienie dla osób wiecznie wypytujących co tam się stało otóż: Jakiś czas temu postanowiłem zacząć używać antigame. Bardzo fajny program muszę przyznać lecz nie pojmuję dlaczego przy wysyłaniu f-s z moona na moona zawsze od razu program narzucał mi planetę. Generalnie resztę to można sobie dopisać samemu. Zmęczony po pracy wszedłem z rana aby wysłać fs. Po południu wchodzę patrzę a tu Malack ze swoimi zabawkami chce mi zrobić krzywdę wiec flota została zawrócona. Nie sądziłem, że …
-
Amstel niezła robota widzę, że nie dacie spokoju biednemu obrońcy. A to może i dobrze. xD Na koniec pozdro również dla żartownisia Starka Grrrr ;)
-
Nieźle Amstel, dwa fajne starcia. Teraz sura w stocznie i jedziemy dalej A obrońcom, niech następnym razem pamiętaja o swoich latawcach. ;]
-
Dzięki za pozdrowienia Yoda starcie starciem ale bardzo się zdziwiłem te dwa Sojusze razem... Dziwne... Piękny wlot w srogi bunkier i jeszcze z przyzwoitym zyskiem. Jeszcze raz graty chlopaki Stark jeszcze raz zobaczę twoje pancki w liście latających flot to.... To.... To zobaczysz!