Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 228.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Royal Manticoran Navy [RMN] 21.181,54% vs Pack of death [POD] 0% Zakończona
Hell.Boy - - Wojny Libra
PostCytat od Starrk: „Hell zejdź z Zoyki - ona jest reliktem starego OGame, którego nie pamięta 3/4 RMN i WINTER. powiedziałbym nawet, że Zoyka jako żywa skamielina jest ponad podziałami i wojnami sojuszy. Najzwyczajniej w świecie ona tu nie gra, a wchodzi po to,żeby pogadać ze starymi znajomymi. ” A tak racja. Przyjąłem do wiadomości i zaaktualizowalem w głowie. Dzięki za info
-
Hell.Boy - - Wojny Libra
PostCytat od AITIS: „Ups biją naszych SzO chłopaki i graty atakierom:) no i powodzenia obu stronom ,będę śledziła zabawę koleżanek i kolegów :)” Nie marudź tylko ściągaj urlop i bierz się do roboty. True story. :}
-
Cytat od M.A.X.I: „Witam jestem tu nowym Graczem na Librze no to czas zezłomować cały ten WINTER co gnębi ludzi !!!!!!!!” Ja to jak się napije alkoholu to staram się nie wypowiadać na forum.
-
Winter Is Coming [WINTER] (+5.889.909,9k) vs. (-9.397.982,8k) 18 Roninow [Ronin] Zakończona
Hell.Boy - - Wojny Libra
PostMnie się wydaje, że Ronin już dawno pogrążony w rozpaczy. Ciekawe czy to przeżyją czy się rozpadna...
-
Hell.Boy - - Wojny Libra
Post% zaaktualizowany graty chłopaki szczerze żałuję, że nie mogłem się zaangażować.
-
Rmn 2:0 sasasa Pięknie chłopaki serdeczne pozdrowienia i do następnego na Ts.
-
Cytat od Starrk: „Cóż, w WINTER powstało prawidło mówiące: Tam, gdzie Bejot planetę swą przeniesie, tam WINTER się wzbogaci. Co by nie było, że mądrość ta z palca wyssana, zauważmy, że padł najpierw Arcol, a teraz Hippiasz. Cieszy nas fakt, że wzbogacimy się jeszcze na (jadąc wg kolejności koordów): 1. Avi 2. Hell 3. Bubba Oczywiście nie ma tu o czym dyskutować. Hippiasz to stary znajomy WINTER. Za pierwszym razem wystawił konto mi --> klik <--, no a teraz się dogadaliśmy i konto wystawił Malack…
-
Hell.Boy - - Wojny Libra
PostGraty Poochacz w takich przypadkach jak wojna zysk jest nie ważny. Brawo przyjacielu.
-
Takie straty dla ekonoma to nie straty. SzO Kaczor. Atakierowi graty.
-
Cez bardzo podoba mi się Twój pomysł. Jestem jak najbardziej za.
-
Hell.Boy - - Wojny Libra
Post1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Royal Manticoran Navy [RMN] wypowiada wojnę Sojuszowi Pack of death [POD] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: [brak] 3. Preferowany system liczenia: a) System procentowy. Bez niszczenia moonów. 4. Warunki zakończenia wojny: wojna będzie zakończona po upływie jednego miesiąca (tj. 11.12.2016r godz. 16:07). 5. M…