Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 604.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Wszystkich po małej przerwie Mało czasu ostatnio by przysiąść do gry ale akurat dziś miałem chwilkę. Cel wyskanowałem z rana i puściłem recki po szybkim wyliczeniu i czekałem. Oczywiście nie mogłem się powstrzymać jak zobaczyłem, że szykuje się złodziejska akacja w siedzibie COMA. Nie można było przejść obok tego zwłaszcza, że niedzwiadki lubią miodzik z ula Pewnie niektórym może podskoczyć gul ale co to dla nich, jak to jedna z wielu pszczelich osad Pozdrawiam Wszystkich i łapki do góry D…
-
Witam Coś dla mnie udało się uskubać - choć puste dt ale i tak cieszą Tradycyjnie pozdrawiam wszystkich Dnia 04-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Canaan [BOSS] ________________________________________________ Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca Chester_pl [Darkness] ________________________________________________ Mały transporter 59 Duży transporter 20.322 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 30 Wyrzutnia rakiet 11 _______________…