Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 722.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
rw w sumie bez większej historii wyskanowane na * kalkulacja lot tym co było pod ręką wolne w między czasie ktoś z sojuszu zeskanował cel i minutki nie weszły ale flota poszła to trzeba lecieć po drodze * na matuli prawdopodobnie coś wróciło... na szczęście udało sie trafić i zebrać pozdro dla SITHów PS kupie tanio dex PS2 pozazdrościłem Ci rannego steka Raven Obrońcy SZOPrzez atak na Księżyc powstało pole wrakowe. Następujące statki zostaną przetransportowane do twojego doku kosmicznego w Księż…
-
lop [SITH] vs. Krillin [ACC] ~ 5638.45% + lop [SITH] vs. Krillin [ACC] ~ 1594.27%
pvo - - Starcia Leda
Postkolejny spontan najpierw był farming na surce i jakichś śmieciach a później raven rzucił skana że było tam coś więcej więc ruszyłem z nadzieją że wróci i wróciło (do wora) dedy sojusz i Raven Dnia 21-11-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Krillin [ACC] ________________________________________________ Mały transporter 2.625 Duży transporter 18.272 Lekki …
-
takie coś sie trafiło polowałem nie tylko ja na obrońce były już plany bicia kulek a wyszło najtaniej z możliwych opcji dedy dla SITH osobne dla Xboxa i Ravena lot całkiem na spontanie bez żadnych przeszkód Dnia 19-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Krążownik 400.000 Pancernik 236.290 _________________________________________ Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Sonda szpieg…
-
kolejny zawodnik pochłonięty przez morfeusza dedy sojusz Dnia 16-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca TekBar ________________________________________________ Mały transporter 7.217 Duży transporter 6.000 Lekki myśliwiec 12.115 Ciężki myśliwiec 3.371 Krążownik 2.090 Okręt wojenny 736 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 178 Sonda szpiegowska 36.757 …
-
lop [SITH] vs. Pieniadz4 ~ 18173.81% + lop [SITH] vs. Pieniadz4 ~ 2748.02%
pvo - - Starcia Leda
Postcuż tu dużo pisać niefart obrońca po raz kolejny zasilił moje wiosła dedy sojusz Obrońcy SZO (ale nie bunkra na planecie) Dnia 15-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Pieniadz4 ________________________________________________ Lekki myśliwiec 42.156 Ciężki myśliwiec 20.289 Krążownik 5.296 Okręt wojenny 7.674 Bombowiec 4.753 Niszczyciel 3.917 G…
-
stop bunkrownikom CD... na przystawke może być.. dedy sith Dnia 15-11-2020 po powolnym ekolocie następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.500.000 Okręt wojenny 1.000 _________________________________________ Obrońca dolotto [ACC] ________________________________________________ Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 7.661 Ciężki myśliwiec 805 Krążownik 788 Okręt wojenny 3.590 Recykler 10 Sonda szpiegowska 60 Sateli…
-
wszyscy mają kredki mam i ja + jakieś 2 inne jego moony drobne dedy sojusz Dnia 15-11-2020 o wczesnej porze następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca KoloroweKredki ________________________________________________ Duży transporter 7.300 Lekki myśliwiec 1.930 Ciężki myśliwiec 547 Okręt wojenny 59 Recykler 24.441 Sonda szpiegowska 10.001 Niszczyciel 3 Gwiazda Śmierci…
-
lop [SITH] vs. bebas [ACC] ~ 12709.58% + lop [SITH] vs. bebas [ACC] ~ 4196.87%
pvo - - Starcia Leda
PostCytat od Pionier: „No nie wiem czy jest co gratulowac. Tak wyszlo ze obserwowalem bebasa dluzszy czas! I zawsze zawracal a tu nagle bojowa sie pojawila na radarach i sobie zerkalem nie zawraca, mysle no niezle jaja bebas celowo wystawil ta flo do zdiecia i szczeze stawialem na Ciebie Lop, nie pomylilem sie Ciekawe co? ” hahahahahaha a Tobie nie zdażyło sie popełnić błędu? chyba każdemu sie zdarza tylko niektóre łatwiej wykorzystać od innych a jak nie pamiętasz to przejrzyj sobie dział że tez kol…
-
lop [SITH] vs. bebas [ACC] ~ 12709.58% + lop [SITH] vs. bebas [ACC] ~ 4196.87%
pvo - - Starcia Leda
Postniektórzy sie już dopominali o te rw ale nie ma o co bo to grosze ale jak expów nie ma to trzeba sobie radzić inaczejtakie tam rozbijanie tym co pod ręką + bonusik troche później ogólnie na + pozdro dla sojuszu Dnia 13-11-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Krążownik 60.000 _________________________________________ Obrońca bebas [ACC] ________________________________________________ Mały transporter 12…
-
mareczekz20 [SITH] & lop [SITH] vs. Quetzalcoatl_Oddam [CHAOS] ~ 19121.57%
pvo - - Starcia Leda
Postnajlepsze to pw obrońcy lodzikowi sie spodoba graty rw obrońcy SZo bo pilnował sie od dłuższego czasu porządnie
-
Ecco ten złom z piratów to fakt z braku podjazdu na początku wymysliłem jak życie uprzykrzyć ale z moich doniesieńkilka osób wspomogłeś.. :)) Fakt złom na mnie troche farta i wykorzystania mojej nieuwagi ( myślałem jednak że częściej odświeżałem hehehe) Odbudowany już w 70% więc ganiamy sie dalej ale moglibyście wrócić Od siebie nominuje ravena przeliczając %%% z rw na jego czas poświęcany grze i dopieszczenie szczegułów każdej akcji godne pozazdroszczenia Edit: nie nominuje webbera choć coś tam…
-
aleś sie uwzieli ochłapy ochłapy Poprzedniej nocki zrobilem na tatomija 2 rw na jednym skasowalem 10k dt =72kk zysku Na drugim sfarmilem 170kk blachy Ochłapy? Myśle ze kazdy flociarz by sie przeleciał Aktywnym graczom staram sie nie latać po satkach ( bo i u mnie po kilka stoi i nawet na zysk pokroju 30kk z samych satek raczej nie lece) Co do poranka cóż wiedziałem na co sie pisze toteż posłałem rekiny a strata żadna Graty agresorowi coby nie było jest rw Ravenowi szo gsów i jedziemy dalej