Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 722.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Raven [N-A] vs. Zuy sen [B-S] 3143.01% + Raven [N-A] vs. Zuy sen [B-S]3211.85%
pvo - - Starcia Quaoar
Postgraty sie należą może i BSy będą psioczyć prawda jest taka lameriada ze strony sorro mało że nie dali pospac to przynajmniej zwrocili za te godzine oczekiwań na efekt:)
-
mieści sie to wstawie zeby nie bylo że push:D pozdrosy dla opozycji rośnijcie szybciej niz owce trafil sie i drugi przez gale ale zlom mój więc do przodu Dnia 02-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop ________________________________________________ Okręt wojenny 2.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Xcys [PZL] ________________________________________________ Duży transporter 8.500 Recykler 2 Gwiazda Śmierci 1 ______________________…
-
adam chcial zeby zacząć wstawiać steki to wstawie ostatni:) pozdro dla Ravena i szywro (ps odpowiedz na kontre od obiego brawo on ze mu sie leciec chcialo) On 29-09-2017 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker lop ________________________________________________ Light Fighter 100.000 Battleship 10.010 _________________________________________ Defender EL Sabah Nur [B-S] ________________________________________________ Cruiser 1 Colony Ship 8 Recycler 98 Deathstar 16 Rocket Launche…
-
ależ gladiatorze inteligentny jesteś .... jak bym latał po takich sąsiadach jak myślisz to po 1 poniżej 500k pkt nie polece na nikogo a po 2 dzięki temu że dużo farmie powstał ten stejk i mogło by tych stejków powstać i po 20 dziennie bo tak jak z Remadkiem pisałem na pw jak mi sie nudzi to i po 10kk sie ruszam. tak więc złom powędruje do stoczni na lmy:D edit a w przeciwienstwie do Ciebie przynajmniej mozna mnie zeskanowac 99% czasu a nie Ufs
-
cóż jest lot farmingowy jest konterka jest zabawa co do "nielota" eko mam za slabe na takie szybkie odbudoywanie ale są sąsiedzi tak że mamy 2:2 ;D z czego 1 nie oficjalnie bo el kiedyś fsowal po moonach ale jak go spakowalem to przestal edit 10k lm w te czy w tamte dzięki dokowi źle to nie wyszło a i zakąska ogotcha.universeview.be/en/rep…e1-5207-bd4f-3f553d37d528