Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 722.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• na jaki start ;D w międzyczasie podczas planowania sojusznicy podeslali 2 inne skany i tego nie dopilnowałem jak trzeba więc gratuluję szczerze lot na paliwko a wyszło jak trzeba czyli ściana !

• tempic boty nawet bez zysku byle one były w plecy

• nr 13 lot nr 2 na obrońce dzisiaj lot ow bo pancy mi szkoda na gsach tracić pozdro dla sithów Dnia 10-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Okręt wojenny 36.541 _________________________________________ Obrońca Przemek_34 [i-G] ________________________________________________ Mały transporter 2.876 Duży transporter 2.880 Lekki myśliwiec 4.058 Ciężki myśliwiec 989 Krążownik 567 Okręt wojenny 2.270 Recykler 790 Sonda szp…

• widze ze na tego pana mamy wyłączność !:D dobrze że w sojuszu zostało graty

• nr 12 obrońcy szo zebrał pare recków po wlocie Dnia 08-06-2020 21:45:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca glutek ________________________________________________ Mały transporter 3.957 Duży transporter 11.954 Lekki myśliwiec 4.700 Ciężki myśliwiec 2.000 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 600 Recykler 1.156 Sonda szpiegowska 1.424 Niszczyciel 69 Gwiazda Śmierci 2…

• nr 11 stało to od rana ale obrońca świecił sie na innym moonie aż tu nagle minutki i szybki locik Dedy sojusz Dnia 07-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 12.000 _________________________________________ Obrońca 300plus [HLiPHLaP] ________________________________________________ Bombowiec 4.219 _________________________________________ Po bitwie... Agresor lop [SITH] ________________________________…

• skład agresorów nie do końca taki jak by sie chciało ale nie można mieć wszystkiego obrońcy (i armii jego mulciaków) wiecznego urlopu ! graty ubicia kolejnego bota

• nie ma to jak sojuszowe gangbang jak by to lodzik powiedział szo pancy obrońcy czego sobie życzy

• nr 10 bez histori skanując gale natknołem się niedaleko na taki rodzynek ale się paliło więc poczekałem w pewnym momęcie wszędzie minutki to skan i lece efekt poniżej dedy Raven i SITH obrońca skubnął pare recków bo zalogował kilka sekund po starciu albo jeszcze przed? Dnia 06-06-2020 13:53:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.002 Pancernik 24.399 _________________________________________ Obrońca Lady Roth…

• st nr 9 bez finezji zwykły bfs ale trzeba było sie przelecieć dedy sojusz i wszyscy święci z napinkami ... Dnia 04-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________________________________________ Pancernik 5.000 Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 400.000 _________________________________________ Obrońca Turborizer [RENTA] ________________________________________________ Mały transporter 13.607 Duży transporter 6.888 Lekki myśliwiec 10.482 Ciężki myśliwiec …

• ostatnio jak tam wpadałem było znacznie mniej towaru graty

• st nr 7 i 8 starcie w sumie DJtka (to on odwalił robote) ja tylko wykonałem wyrok Dzięki DJ za konto na pewno nie zmarnuje:) dedy sith Dnia 03-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Djek [SITH] ________________________________________________ Duży transporter 1 Krążownik 50.315 Okręt wojenny 17.589 Reaper 1.187 Pancernik 17.222 Lekki myśliwiec 500.000 _________________________________________ Obrońca glutek [SnS] ________________________________________________ Mały transporter …

• acs nr 2 + st solo nr 5 i 6 historia lotu krótka wyskanowałem cel około 1 czy 2 ale wiedziałem że może siedzieć na lotce więc egzekucje rozpocząłem po godzinie 3 obrońca zalogował po ostatnim wlocie i nawet podebrał pare recków więc SZO cała akcja na wariata z uwagi na duże odległości i to spalanie DJ pozdrawia wszystkich znajomych a w szczególności LORDA - SISAJ thumbsup.png ja również pozdrawiam naszą ekipe SITH danie główne acs Dnia 01-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor l…

• Leia [SITH] vs. WsS ~ 2077.61%

pvo - - Starcia Leda

jest i LADY sith gratuluje

• St nr 4 solo tym razem ofiarą padł lasero ale bez historii poprostu impreza była dobra, jak się okazało po krótkiej wymianie zdań na PW Obrońcy odbudowy bo pełna kulturka Dedykacje standardowo dla SITH !! oraz oddzielnie dla naszego kibica bdddbfd20d7c8ccfdc275a4b65dbde89.png ofiara może inna ale stek to stek PS wygrałem konkurs na lot na oparach 294278da0b1ccf746058325e795028a8-png.jpg do rzeczy Dnia 31-05-2020 04:55:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lop [SITH] ________________…

• witam st nr 3 solo obrońca wczoraj świecił się dość namiętnie, ale był blisko więc obserwowałem bacznie. Dzisiaj skan kontrolny gdzie jest flotka i zapomniałem o nim po jakimś czasie sprawdzanie aktów cisza więc lecimy ! braki w reckach uzupełnił sojusz za co dziękuje najlepszej ekipie na tym uni ! obrońca coś tam skubnął pzta i pz z drugiego moona /brak turbo dał o sobie znać.... Obrońcy szczere Szo pogratulował jak wszedł (jak sie okazało prawdopodobnie historia z barym sie powtórzyła czyli te…

• a czy ubogi i biedny to nie to samo?? przynajmniej fs z zyskiem hehe

• Raven [SITH] vs. DARK ~ 63237.59%

pvo - - Starcia Leda

takiemu to dobrze chociaz pewnie jak sam mówisz czasu na obserwacje poszło masa i mamy efekt Gratulacje agresorowi za wykonanie i obrońcy za zdrowe i honorowe podejście

• hehe jest i wodzu z konkretnym rw graty:)

• ładne stado bombowców ! szo agresorowi obrońcy tylko floty bez bunkra