Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 308.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Przydałoby się to, chociaż z drugiej strony daje to możliwość potencjalnemu agresorowi ustawienia ataku w taki sposób, że niemożliwe byłoby odebranie niesprzedanego zlecenia. Ergo, czy nie lepiej byłoby, gdyby pojawiało się powiadomienie, że surowce lub statki zostały wycofane z rynku i powróciły na miejsce startowe. Otóż, zdarzyło mi się tak jakoś kilka razy, że zupełnie zapomniałem od na przykład stu bańkach deuteru, które ktoś mi zwyczajnie wyfarmił.
-
Czy istnieje możliwość rozszerzenia tagów na forum o oferty sprzedaży statków na rynku. Na przykład coś w stylu "tylko u mnie pionierki po okazjnej cenie (tu cena za sztukę)" itp. Chodzi bowiem o to, że przy istnieniu rynku w grze, dział na forum najzwyczajniej w świecie, kolokwialnie rzecz ujmując, zdechnie.
-
Grajcie dalej. Powodzenia. Szkoda tylko, że próg został ustawiony już w trakcie zapisów na poziomi 250%. Takie floty nie tak łatwo znaleźć, a w praktyce oznacza to rozwalanie bunkrów o wartości co najmniej 400M, a realnie 500M. A podobno próg miał temu zapobiec. Może i pierwotnie planowane 95% to za mało, ale 150 byłoby realne, a też trochę wyrównałoby szanse. Przy progu 250% latanie robi się trochę puste, bo nie jest łatwo znaleźć taką flotę, której nikt by nie pilnował. Może taka lekcja na prz…
-
Wyszło mi, że skoro jeden pełzacz daje 0.02% bonusu, to żeby zdobyć maksymalne 50%, to powinienem ich mieć 2500. Ok. Wybudowałem ich tyle i jest ich tyle w zakładce surowców, ale jak wejdę w !ustawienia! surowców, to jest ich tylko 800 z haczykiem, a bonus do produkcji też jest liczony z tych 800 a nie z tylu ile faktycznie wybudowałem. Stąd pytanie: dlaczego?
-
Jakom rzekł, gratulacje atakierowi. Strącenia praktycznie wszystkich trampków się nie spodziewałem, ale też lekcja dopingująca do większej czujności. Straty spore, bo w sumie około 500M, ale jako że flota sobie lata ostrożnie, być może to nie jest ostatnie zdarzenie między nami. W każdym razie, moje strata, Twój zysk. Powodzenia.
-
Eeee tam, ja zdążyłem stracić 2k krążków, bo się nadziałem przy ataku nie chciało mi się rozwijać skanu i nie zauważyłem, że się nadziałam na JEDNĄ gęś. Lama. I musiałem odpuścić kolejny, bo pod krążkami i panckami padła, ale dofarmu już nie zrobiłem, bo o dziwo, zostałem wybadany, więc wolałem uniknąć wtopy na powrocie. W każdym razie z 12k krążków zrobiło się 10k, a to jest mój główny atut, bo są szybkie.
-
Ejno, Panowie, wyzywacie się wzajemnie w moim wątku, w moim z trudem złapanym pierwszym ST na tym uni. Rzucacie coś o botach i innych. W moim starciu. Przy mojej statystyce 134 miejsca w rankingu. Przy tym, że na każdym uni, na jakim gram mam ten sam nick. Przy tym, że loguję się praktycznie z dwóch IP, jeden laptop i jeden telefon. Jak macie sobie coś do powiedzenia, to pogadajcie sobie w dyplomacji, albo gdzieś jeszcze. Albo idźcie "za garaże".
-
Flota za 170 banieczek stała sobie na planecie. Wyglądało smakowicie, więc trzeba było skorzystać. Dnia 30-11-2019 17:11:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [ZLY SEN] ________________________________________________ Bombowiec 229 Niszczyciel 255 Okręt wojenny 2.544 Pancernik 1.433 Krążownik 12.581 Lekki myśliwiec 317 Ciężki myśliwiec 940 _________________________________________ Obrońca Engineer Callisto ________________________________________________ Duży tra…
-
No właśnie nie wiemy. Przynajmniej ja nie wiem. Skąd założenie, że "nie powiem, bo nie i już, bo nie". Właśnie dlatego, że ja daleki jestem od pomawiania, posądzania i plotkowania, to jeszcze sugerujesz, że i tak miałbym wszystko wiedzieć. Ale wiedzieć co? Jesteś topowym graczem tego uniwersum, nie wiem, ale gdybym ja miał to szczęście być tak wysoko, to nie byłoby mi tak całkiem obojętne, co pokonani jak i przeciwnicy myślą o mnie. Jakkolwiek, to właśnie pomówienia, plotki, pogłoski są jedynym,…
-
Conradus Ars Humana Zly sen [ZLY SEN] 18331 Flota: Lekkie Myśliwce: 339 Ciężkie myśliwce: 957 Krążowniki: 12854 Okręty Wojenne: 2587 Bombowce: 229 Niszczyciele: 255 Gwiazdy Śmierci: 1 Pancerniki: 1109 Zobaczymy czy drobny złodziejaszek taki jak ja poradzi sobie jakoś w miarę przyzwoicie w tej pięknej, ciekawej zabawie.