Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 308.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 7
PostPancernik. Było to mniej więcej wtedy, kiedy koszt owcy został zmieniony z 20k metalu + 20k krisu na obecny koszt. Około tego czasu wszedł Pancernik, jako łamacz owiec. Tak więc tak. Najpóźniej ze wszystkich został wprowadzony Pancernik.
-
Cóż... może po to jest ten konkurs, żeby trochę pogadać, popisać, pośmiać się, powspominać i takie tam. Ta gra jest piękna, pod warunkiem, że jest finezyja, a nie fs, falanga, atak i tak w kółko. Jest w tym o wiele więcej. Tu mamy grę na forum i jakże prymitywne byłoby skrajne ograniczanie się do suchych faktów. I na litość, iksdek, idsdeka, iksdekowi, iksdek, iksdekiem, iksdeku, iksdeku.... Widzisz i nie grzmisz. W liczbie mnogiej też potrafię odmienić przez przypadki. XD.
-
OKA: Dzień 6
Post(45+37+42)*8+0,1*[(45+37+42)*8]=992+99=1091 Na planecie z takimi ustawieniami kopalni może pracować 1091 pełzaczy. A tak przy okazji, to nie ma kopalni deuteru tylko ekstraktor deuteru.
-
OKA: Dzień 5
Postzapodaj.net/14c5e48d90d74.jpg.html ale ten chyba nie działa imgur.com/a/87KPwND ten powinien działać A jednak oba działają. 87KPwNDimgur.com/a/87KPwND
-
Ziomeczki, sprawa jest pilna. Czy ktoś jest w stanie poradzić, jak wstawić zdjęcie w odpowiedzi na pytanie na forum? No bo jeszcze w grę wchodzi, że zadanie mogę wstawić na swojego na przykład fejsa albo instagrama, a na forum tylko link, ale to trochę lipa. A jak wybieram "wstaw obraz" to pojawia się jakaś dzika ramka "odnośnik obrazka", ale ni w ząb nie jarzę, jak wstawić obrazek.
-
OKA: Dzień 4
PostUniwersum 50.
-
OKA: Dzień 3
PostObecnie na 8. W pierwszych uniwersach, cyferkowych, była to pozycja 4.
-
OKA: Dzień 2
PostModerator działu "Pierwsza pomoc, FAQ".
-
OKA: Dzień 1
Post3 października 2002 20 stycznia 2005 polska edycja
-
Eragon wyczaił cel. Avarcal zaopatrzył w paliwo. Przy takich sojusznikach, to grzech byłby nie lecieć. Ja nie miałem planety w tej gali, więc kroił się lot przez galaktykę. Długo, bo długo, ale obrońca widocznie nie liczył, że na tym odległym zaułku ktoś się pokusi. W każdym razie ogromne podziękowania dla sojuszników za wspólny lot i zaopatrzenie. Pozdrowienia dla wszystkich szlachetnych graczy tego uniwersum, którzy wciąż jeszcze grają. Obrońcy oczywiście szybkiej odbudowy i dalszej udanej gry…
-
Dzięki. Faktycznie długo mnie nie było. Galatea mi się nawet skasowała. Ale Zibal to mój dom, więc gram dalej.