Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 308.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pan PANDA
PostTak sobie czytam, czytam i jakoś tak dziwnie. Pan czy też Pani Panda to faktycznie dziwne konto. Oczywiste jest, żeby zebrać tyle surki i tyle dużych trampków, to zbierać na to trzeba pół roku. Nawet jeśli to zostałoby zrzucone przez kogoś większego, to Pan/Pani Panda wykorzystałby to bez ochyby. Ale pamiętam tę sytuację. Widziałem ten skan po kilku minutach od zrobienia. I po następnych kilku minutach, dziwnym trafem, zrobił się tam złom i pustka, a złom zebrany w ciągu kilku minut. Poza tym, j…
-
18-03-2019 21:34:14 - Conradus Ars Humana [Temeria] - 555.08% Dnia 18-03-2019 21:34:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [GT_HP] ________________________________________________ Krążownik 43.135 _________________________________________ Obrońca Vpony [W-S] ________________________________________________ Mały transporter 1.500 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 100 Sonda szpiegowska 100 Satelita słoneczny 494 Wyrzutnia rakiet 297 Lekkie działo laserowe 27.979 Ciężk…
-
Stało sobie 115M floty od rana nie ruszane, a że siedziałem w poradni więc tylko na telefonie mogłem to widzieć, to żal serduszko ściskał (a byłem w poradni kardiologicznej). Ale jak wróciłem, to nadal sobie to tam stało, więc poleciałem. Czcigodnemu Rolusowi szybkiego odbudowania tego tysiąca pancków no i oczywiście pozdrowienia dla sojuszu, drużyny, buddych i wszystkich szanownych naszego uniwersum. Dnia 18-03-2019 16:35:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [G…
-
18-03-2019 16:35:41 - Conradus Ars Humana [Temeria] - 1906.37% Dnia 18-03-2019 16:35:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [GT_HP] ________________________________________________ Bombowiec 7.345 Niszczyciel 3.561 Okręt wojenny 25.324 Pancernik 15.180 Krążownik 43.270 Ciężki myśliwiec 101.356 Lekki myśliwiec 219.101 _________________________________________ Obrońca Rolus Skunototeles ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.115 Satelita …
-
No to prosta sprawa. Nie robić satelitów. Ale akurat z satek to zysk jest marny. Ileż to tych lotów na satki musiałoby być. Na Zibalu natomiast jest jeszcze jeden aspekt, który !nie ucieka! Bardziej natomiast zastanawia mnie coś innego. Czy idlaki będą brane pod uwagę. Bo w takim przypadku, to może jakieś tam destroy może i jest, ale z seek to już niewiele będzie miało wspólnego.
-
No i super. Prób 150 jest całkiem rozsądny. Padło pytanie, czy taki jak do ST, no to szczerze mówiąc przy progu ST niewiele by się działo, mimo tego, że nie jest to aż tak strasznie "tytanicznie" wysoki próg. Ale mimo wszystko nie tak prosto jest ustrzelić ST. Natomiast próg 150 bardziej promuje systematyczność i aktywność.
-
Conradus Ars Humana Hope for the Galaxy [GT_HP] GG 66486799 Dokładna ilość jednostek bojowych: 404489 Flota: Lekkie Myśliwce: 218383 Ciężkie myśliwce: 101356 Krążowniki: 33330 Okręty Wojenne: 25324 Bombowce: 7345 Niszczyciele: 3561 Gwiazdy Śmierci: 10 Pancerniki: 15180 No i można dodać coś od siebie smile.png Zapisuję się przez szacunek dla wspaniałego towarzystwa Zibala i niepowtarzalności tego uniwersum. Co prawda zawsze byłem bardziej dyplomatą niż flociarzem, niemniej zobaczymy: albo coś zys…
-
Nie brałem udziału w takiej zabawie jeszcze. Mam pytanie o realne możliwości. Otóż, pracuję sporo, ale też mam czas zaglądać i doglądać. Tyle tylko, na ile realnie pełnej aktywności taka zabawa wymaga, żeby na przykład nie być ogonem drużyny. Bo jeżeli faktycznie miałoby to się opierać na nolifie, to nie dałbym rady. Ale jeżeli wymaganie byłoby jakieś sensownie rozsądne, to chętnie bym spróbował. Co prawda nie mam takiej floty jak absolutna topka, ale co tam, może coś się ożywi na uniwersum, cho…
-
A ja będę sobie skrommy. Prędkość flot x1, żeby były szachy a nie mordobicie. Eko x 10, żeby jakoś w miarę to szło. Badania x 12, żeby nie trzeba było czekać na badania przez miesiąc albo i dłużej. Złom 90%, żeby złomowanie było wyraźnie bardziej opłacalne od farmienia. Złom z obrony 90%, bo realnie dawałby około 27%, więc nad robienie bunkrów musiałoby być przemyślane. 4 galaktyki w zupełności by wystarczyły. 40 dodatkowych pól Brak antymaterii (dobra jestem utopistą, to chociażby bonusów skrac…
-
Cytat od DwK: „ale jak to mowia lepszy kanarek w garsci niz golab na dachu Atakinierowi szybkiej odbudowy i pchamy ten wozek dalej ” DwK, toś mnie boleśnie dotknął tym kanarkiem. Normalnie obelga. Bardziej boli niż strata tych krążków. However, dzięki za zachętę, bo wszakże pcham dalej.
-
Cytat od .xXx.: „ Obrońcy Szybkiego szoo ” Chyba agresorowi... niedoszłemu.
-
Cóż... jak to się mówi, złom pod dom. Jakom rzekł, ze wszech miar szczere gratulacje doskonałego wyczekania i timingu na sekundy, bo mimo sprawdzania nie znalazłem pułapki. Krążki się odbuduje... w miesiąc (liczyłem), grać oczywiście gram dalej, bo to jest moje ulubione uni, obrońcy zatem życzę owocnego przetopu zysku.
-
I znów nie cud miód, ale kawałek po kawałeczku zysk się zbiera. Żal było nie polecieć. Obrońcy szybkiej odbudowy, jak to wcześniej leciało, tych 10 pancerników, ale zapewne reszty też, bo strata niewielka. Ale zawsze kilkadzisiąt banieczek do przodu. Pozdrowienia dla sojuszników i buddy. Uprzedzając pytania, dlaczego wklejam starcia, które w zasadzie przy tym rozwoju uni na pewno już nie są tytaniczne, odpowiadam: otóż, po pierwsze próg jest niski, więc mogę, po drugie natomiast, co ważniejsze, …
-
Może nie jakiś cud miód, ale skusiło mnie te 60 baniek latajek. No i zysk może być. Pozdrawiam obrońcę i życzę szybkiego odrestaurowania tych trampków. No i oczywiście pozdrawiam wszystkich sojuszników i buddy. Dopóki jesteśmy, jest "Nadzieja dla Galaktyki". Dnia 25-02-2019 14:50:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [GT_HP] ________________________________________________ Pancernik 13.326 Okręt wojenny 22.845 Krążownik 50.112 Ciężki myśliwiec 81.052 ____________…
-
No pięknie. Takiego wlociku wypada jedynie pogratulować. Szkoda, że nie mam nic w wysokich galach, ale jak zaczynałem po bardzo długiej przerwie, to nie pomyślałem o tym zawczasu. W każdym razie tyle da się odbudować, więc obrońcy jak najbardziej szybkiego odklepania tych latajek, a Wielkiemu Pełzaczowi Pustki wielkie uszanowanko.
-
Cytat od LoleXXX: „Niby trafiłeś same śmieci, a tu taki przyjemny zysk:-) ” No właśnie sam się trochę dziwiłem. Zastanawiałem się nad zrobieniem samymi krążkami, ale poszłyby na remis.
-
Po dłuższym czasie mało owocnych prób, wreszcie udało się chociaż nieco złapać. Próbowałem zasadzić się na dublecik, ale Lady Gwen elegancko się pilnuje. Życzę szybkiego odbudowania tych latajek i dalszej owocnej gry. Pozdrawiam oczywiście wszystkich sojuszników i buddy. Dnia 23-01-2019 14:33:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [GT_HP] ________________________________________________ Bombowiec 7.300 Niszczyciel 3.575 Okręt wojenny 22.996 Pancernik 11.036 Krążow…
-
Pogratulować wypada, jak najbardziej, co też z uszanowankiem czynię. Gratuluję obrońcom zgrania i ładnej akcji. Chociaż oczywiście boli, że Ryba, jakby to określić, połknął haczyk, ale trudno taka gra. Rybę odbudujemy, a może i kiedyś nam przyjdzie się spotkać w bardziej sprzyjających warunkach.