Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 308.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie jest tajemnicą, że byłem w sporach wszelakich stronnikiem Terrora. Bo na tym ta gra polega, że tworzą się stronnictwa, zawierają koalicje i tak dalej. Mi akurat wypadło być po tej stronie, bo też taki był mój wybór podyktowanymi wieloma uwarunkowaniami. Dlaczego to piszę? Bo każdemu należny jest szacunek, zarówno w grze jak i w rzeczywistości. Tutaj wszakże posługujemy się nickami, czasem bardziej czasem mniej rozpoznawalnymi, jakkolwiek jednak skupiamy się na grze. Ergo, każdej ze stron nal…
-
I znów bezowocnie jeśli chodzi o floty, no to trzeba było na otarcie łez pociągnąć jakąś obronę. Ważne, że kilkadziesiąt banieczek do przodu. Obrońcy szybkiego poskładania się z powrotem, a dla wszystkich przyjaciół i znajomych serdeczne pozdrowienia. Dnia 30-03-2019 15:13:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [GT_HP] ________________________________________________ Bombowiec 7.521 Niszczyciel 4.053 Okręt wojenny 28.980 Pancernik 15.211 Krążownik 54.523 Ciężki my…
-
Jakoś nie mam szczęścia do flot, ale bunkierki nie uciekają, z zysk jest, więc całkiem miło. Oczywiście Obrońcy spokojnego odbudowania strat, nie aż tak skrajnie wielkich, ale przede wszystkim pozdrowienia dla Sojuszników, Buddych oraz Współbraci z Drużyny, a także dla szanownego gremium Zibala. Dnia 29-03-2019 11:19:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [GT_HP] ________________________________________________ Bombowiec 7.549 Niszczyciel 3.872 Okręt wojenny 28.88…
-
W poszukiwaniu czegoś do zjedzenia... Pozdrowienia dla sojuszników, przyjaciół i szlachetnego towarzystwa Zibala. Dnia 28-03-2019 16:13:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [GT_HP] ________________________________________________ Bombowiec 7.564 Niszczyciel 3.872 Okręt wojenny 28.900 Pancernik 15.197 Krążownik 56.326 Ciężki myśliwiec 109.357 Lekki myśliwiec 201.843 _________________________________________ Obrońca Admiral Proton [Dominion] ______________________…
-
Gratulacje obu Panom, bo wszakże zwycięski obrońca to sojusznik, pechowy agresor, to członek drużyny. No i co? Znów dysonans poznawczy. Jakkolwiek, gratulacje doskonałej podstawki, jak i samego pomysłu tak odważnego ataku. Agresorowi szybkiego naprawienia strat, bo latajki w drużynie się przydadzą. Obrońcy owocnego, korzystnego przetopu.