Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Najlepszy z ND z takimi fs-ami to aż strach pomyśleć jak inni je robią Surowce, flota Sumiego(Minionka) i wielu innych wraz z odsetkami we właściwych rękach. Gratuluję Panowie.
Pogratuluje kolejny raz pod starciem... Pav masz niesamowitego skila i cieszę się, że jesteś w naszym teamie latanie wychodzi Ci idealnie, Kosmiczny zysk i to PZ które przez chwile widniało w podglądzie Obrońcy odbudowy. Koledzy pomogą.
Piękne starcie ten top1 Ci się po prostu należy za całokształt Twojej twórczości Trampek masz smykałkę do złomowania potrafisz to robić. Szczere gratulacje kosmicznego % oraz ilości Pancerników. Franc zapewne się nie gniewa bo i tak to znajdzie się na Pz-cie
Tom Gratuluję udanego wlotu. Cieszy mnie to, że w końcu w coś udało się wlecieć. Deko niestety do systematycznych nie należy... wstrzeliłeś się. Przetapiaj i lataj dalej
Cóż można powiedzieć czekać cierpliwie na sprawiedliwy wymiar kary... Baldi dziękuję i również pozdrawiam Szybko zareagowaliście to się chwali... Niestety nieporadność życiową trzeba jakoś odbijać w virtualu... Baroni ładną sobie wizytówke sprawiacie trzymając go
Gratuluję. Piękne stracie w doborowej oprawie graficznej ilość Pancerników robi wrażenie. PZ jak wiadomo przyciągnął innych graczy trzeba było uważać Szerszeniowi odbudowy, zapału oraz dalszej chęci do gry
Po profesorsku pozamiatałeś Gratuluję starcia. Masz dar i cieszy Nas to, że potrafisz go wykorzystać. Ilość Pancerników robi wrażenie i czekam na top 1
Gratuluję wyczucia czasu i pięknego ST. Zysk jest rewelacyjny. Dużo szczęścia które podobno sprzyja lepszym. Rozumiem gorycz LGN którą muszą przełknąć ale taka jest gra... Obrońcy SzO.
Trampek Gratulacje fajnie, że latasz i to z takim efektem super zysk, ciekawe farmienie Przetapiaj na kolejne pixele i czerp radość z tego co robisz najlepiej
Kruciak czemu tak późno wstawiasz?:D chyba żeś dex chomikował na tą astro ale gratuluje starcia to jest to co złomiarze lubią najbardziej krążki odbuduj to taką flotke niepełną masz:)
Gratuluję Starcia... nie często tyle gwiazdek pada:) super zysk i tankowanie ,,inni'' będą zawiedzeni bo na tego Pana sporo dexu poszło Tobie się udało :). Avatar SzO i powodzenia
Nie tak to miało wyglądać ale tak jak już pisałem cieszy mnie fakt twojego pozytywnego nastawienia na dalszą grę to odróżnia nas od jedno-strzałowców których już z nami nie ma ich 3 minuty sławy dawno minęły. Rotfl gratuluję nerwów ST i zysku na pewno się przyda :). KRucjo szybkiej odbudowy
ehhh Deko... nie wiem jak to się dzieje, że każdy Cie zasiada i jak widzę dosiada ze sporym zyskiem. Nie wiem czy będziesz grał dalej jednak powodzenia Ci życzę. Pilnowałeś się zdecydowanie lepiej niż kiedyś... jednak to ST.... Widzę Panowie już na pręgierzu... zły podział Pushu czy udowodniony włam? jestem ciekaw na jak długo