Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 73.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
draco uni x2 eko x2 xlaynt uni x 2 flot x4 eko za 2 lata prze to eko , to was nie bedzie z kim łaczyć mowisz o 4.5 roku przez wasze eko skróć ten czas przez 2 widze ze sie za przeproszeniem obsrałeś bo pare grajków którzy siedzą na urlopie mogą do was przyjsc i czasem zdjac urlop pociesze sie flociarze na draco rzadko to robią ostatnio
-
nie było łączeń wam zle było , są propozycje łączeń też wam źle ogarnijcie się na chłopski rozum Edit 1 0 74.468.643 Agent Brown - * 2 + 35.227 56.145.041 jufcia oddam N_Z 3 + 1.504.823 54.849.104 Immortal UzS 4 + 2.068.847 48.315.429 Misiek UzS 5 -35.846 46.725.225 Crion UzS 6 + 829.885 36.440.954 THEIAN UzS jak dla mnie ta 5 pakuje kazdego z nas z osobna , do tego dochodzą jeszcze konta nam przeciwne na draco... naprawde sie doszukujecie bo nie wierze ze ktoś z draco nie poleci z kims z xalynt…
-
Cytat od Immortal: „Art ja jeszcze raz prosze o rozważenie nie łączenia Draco z Xalynth. Jestem za łączeniem unii ale spójrzmy realnie Top 1 i top 2 flot Draco to prawie tyle co ma największy sojusz flotowy na Xalynth Doskonale rozumiem entuzjazm kolegów flociarzy z Draco Też bym chciał otrzymać taki "fresh meat" Za duża dysproporcja żeby nas wrzucać do jednego wora.” uhm tu sie z Tobą nie zgodze Winer , Cichy , Ja , inkwizytor , rufin strona wipowska % najwiekszych flot Markus,Goku, strzelec, m…
-
Cytat od Art: „Cytat od Zoonk: „Art, weźcie proszę pod uwagę Wasat. Niektóre z wymienionych przez Ciebie uni są o wiele aktywniejsze niż W. Nas tam gra z 50 osób tak faktycznie. A szkoda by było, bo uni ma super konfigurację. Zwykłe, proste x2.” Zobaczymy co da się zrobić. Cytat od Marcus: „ja do draco i oriona , wstawił bym jeszcze Xalynth gdyż w moim mniemaniu połecznie draco i oriona znacząco nic nie zmieni” Xalynth ma inną konfigurację docelową. D i O musiały by pogodzić się z nowymi paramet…
-
Marcus [WIP] & Ja Inkwizytor [WIP] & WinneR [WIP] & cichyPL [WIP] & Full_Contakt [WIP] vs. ESB193782 [KAC] ~ 457.476,72% Nowe TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl !
Marcus - - Hall of Fame
Postyoutube.com/watch?v=sFvQOc4xS2k Witam wszystkich , czas najwyższy abym zleciał z piedestału top 1 acs uni draco oraz x2 , teraz mam TOP 1 i TOP 2 ESB życzę odbudowy bądz powodzenia w realu , nie wiem co wybierze , w trakcie starcia oraz po , zachował sie bardzo kulturalnie. Powodzenia niezależnie od tego jaką decyzję podejmiesz Akcja prosta , stado Esbeka było namierzane od rw na slincerze , pozniej bunkier na 2 gali , ktoś tam jeszcze na 4 sie w międzyczasie znalazł , nigdy nie było czasu i był…
-
ACS; i am legend [ZLY SEN] vs. Ruda [DSP] & Sky is Over [ZSP] & Ira [DOLAR] ~ 469.379,91% - TOP 1 ACS - OBRONA
Marcus - - Hall of Fame
PostGratulacja , akcja ładnie zaplanowana , zysk obrońców kosmiczny. Dawajcie dalej Legend cos tam na odbudowe skubnął złomu , padłeś w ataku , żaden wstyd.
-
WinneR i cichyPL i Ruda i Marcus i Full_Contakt [WIP] vs jmj computer [PESTYCYD] - 158048,71% + zbiórka
Marcus - - Hall of Fame
Postpamietam , pamiętam małpko fajnie mi się spało bo jakby mi się nie smiało to jedyne co możesz to sondke puścić , najbardziej mnie cieszy to że sam nic nie mogłeś bez marka i setha , taki z Ciebie pro elo kozak , który na bfs sie czasem porwie , albo na wyliczone pz jak Ci obrońca czas poda , chyba domyślasz się o kogo mi chodzi widzisz ja w przeciwieństwie do Cb , mimo braku czasu n gre , mimo tego że Go z [ciach] mi kazali odesłać 5 kkk sury , potrafie przeprowadzić akcje gaszenia 10 moonów i w…
-
ACS; Schan i obibok i Kobra [WarriorS], artb33 [SENATE] vs Kupie_DEX [CAZADOR] - 95431,99% + zbiórka TOP 2 ACS
Marcus - - Hall of Fame
Postgraty , piękny % i zysk dzięki Kobra za linka , życzę powodzenia na tym uni
-
WinneR i cichyPL i Ruda i Marcus i Full_Contakt [WIP] vs jmj computer [PESTYCYD] - 158048,71% + zbiórka
Marcus - - Hall of Fame
PostWitam was drodzy gracze uni draco. Przypadł mi zaszczyt wystawić nasze lamerskie starcie top xxx acs Opis akcji ??? niszczenie moonów obrońcy pół nocy i cała niedziela , padło łacznie 10 moonów a flota pokazała sie przy 10 , później 16 h powrotu floty i klikania fali i ogrom paliwa na to poswięcony. Ze swojej strony chciałbym podziekować wszystkim uczestniczącym w akcji wojownikowi za niszczenie moonów , wujowi cichemu za czuwanie nad lamami , winowi za odebranie chęci do działania mgkom , i rud…
-
ACS; Schan i obibok i Kobra [WarriorS], artb33 [SENATE] vs Kupie_DEX [CAZADOR] - 95431,99% + zbiórka TOP 2 ACS
Marcus - - Hall of Fame
Postgraty dla agresorów macie co przetapiać a i ładnie to uni sprzątacie Dzięki Kobra za linka , i czekam na następne.
-
PIsze to z jednego [ciach] Takie wiadomości dostali wszyscy którzy wyfarmili choć 1 kk sury z konta guardian. Obudziłem pare osób z sojuszu , dzwoniłem za reckim , zdecydowałem sie na kosztowny lot przez prawie 70 us , gdzie nie miałem paliwa na recki , z tym że cichy pomógł a team jak zawsze musi coś odwalić Najpierw ban za podejrzenia na ST za domestosa oraz akcja z Gokiem teraz im się uwaliła odsyłka... stało to spory kawał czasu , każdy w tym czasie mogł na to polecieć ja poleciałem po 3 h ?…
-
Takie tam starcie z wieczora...nie z tego w czwartek zszedłem sobie z urlopu porobić porządek na koncie , dexy porozsyłać po galach i te sprawy podobone. no i trochę poskanowac. Flota obrońcy wyskanowana jakies 20-30 min po zdjeciu urlopu no i mi się o niej zapomniało , skanowałem dalej , pare nieudanych lotów po górnikach , pare skanów do stasia..pozniej telefon że guardianowi stoi paliwo na 2 moonach , szybki skan no faktycznie , no i zaczeło sie poszukuwanie głownej floty , aktywnosci zero , …
-
SOLO; Fisher i sta111siu i markus [MG42] vs SANDERisBACK [WIP] - 346963,44% Top 1 solo speed x2
Marcus - - Hall of Fame
PostPanie szturman akurat na Twoim szacunku to mi zależy najmniej. Natomiast ja o Tobie myślę w taki sposób że nie masz własnego zdania , jesteś jak chorągiewka która zmienia strony zależnie od tego z której strony wiatr wieje. Nie mam zamiaru się z wami kłócić. Podtrzymuje gratulacje tylko decyzji za start , dla mnie to po porostu rozbicie sie i tyle , jakby sander zebrał złom to by fishu nie miał za co floty odklepac ( ahh tak zapomniałem konta ekowe ), więc to tylko takie pieprzenie ze to planowa…
-
SOLO; Fisher i sta111siu i markus [MG42] vs SANDERisBACK [WIP] - 346963,44% Top 1 solo speed x2
Marcus - - Hall of Fame
Postto się markus uśmiałem gram na jakim koncie chcę może i siedzę na banie , ale nie złomuje tylko bfs jak kochane MG bo nic innego nie potraficie MG 42 nie pokazało nic ani na uni 60 ani tutaj oprócz latania na bfs. I gdyby nie parę flot z uni 50 po UF oraz konta eko dalej byli by farmami a tak to kozaczą Tyle ode mnie pro gracze i najbardziej uczciwi na universum. Z resztą z kim ja sie kłócę i po co pogratuluje jak zrobicie coś więcej niż bfs. A jak się markus chcesz o to kłócić , przypomnij sobi…
-
Marcus - - Hall of Fame
Postciekawe , aż sie dopytam
-
Marcus - - Hall of Fame
PostCytat od szturman: „Graty Ryba konkret % Zysk a na co Ci zysk ważne,że flota Sandera spakowana Wipy no nie mówcie, że wasze floty sa krystalicznie postawione i w żadnej nie ma ani srubki z pushów bo chyba nikt wam w to nie uwierzy Nawet jeśli to co z tego, że flota z przesyłania surki ? to wtedy wychodzi, że Sander mniej oberwał ? Zamulił i dostał proste i nie pocieszajcie się jakimiś fantazjami, że flota z pushów bo wasze zapewne tak powstały Graty jeszcze raz i odbudowy obu Panom ;)” oj szturm…
-
Marcus - - Hall of Fame
PostJedyne czego mogę pogratulować to decyzje o starcie. % wyszedł bardzo ładny , ale dla mnie bez szału bo większą część tego % jest z rozbicia swojej floty , wystarczyło ze Sander by złom pozbierał i bilans byłby inny. Sanderowi cóż niezależnie co postanowi wybierze dobrze Bedze chciał odejdzie , zechce wrócić , wspomogę odbudowę. Tak więc odbudowy wam obu.
-
129) SOLO; Goku [IRON] vs Ruda [WIP] - 118223,79% TOP 4 SOLO uDraco + PB SOLO
Marcus - - Hall of Fame
PostTo teraz ja dodam coś od siebie w tym starciu. Wydaje mi się że Ci się upiecze Goku Tym razem , nie ze względu na Ciebie tylko z tego powodu że w sprawę zamieszany jest Wims , który nałożył blokadę by odpowiadała Tobie nikomu innemu , bo wybrałem flotę rudej a miałeś też moją do wyboru , tylko pomyślmy ?? za duże straty tak ??? aa i jak tu tyle recków załatwić by podejrzeń nie wzbudzić i nie mieszać osób trzecich by o niczym nie wiedziały no tak racja... , doskonale wiedziałeś ze ban zostanie na…