Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
28-01-2019 01:02:59 - Zgredek [Dziki] - 216.61% Dnia 28-01-2019 01:02:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zgredek [WarriorS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 222.222 Pancernik 2.222 _________________________________________ Obrońca USSARIZONA [IMG] ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Recykler 100 Sonda szpiegowska 100 Satelita słoneczny 515 Wyrzutnia rakiet 29.413 Lekkie działo laserowe 7.693 Ciężkie działo lasero…
-
ładne rw to warto wystawić z wujkiem osamą można powiedzieć ze sie znamy jak łyse konie nie jedno ST za nami szkoda ze chwile przed s&d ale były obawy ze to tylko drzemka przed upojną nocką lot daleki i kosztowny tym bardziej ze nie pierwszy dzisiaj więc tym bardziej cieszy osamie jak zawszę szybkiej odbudowy Dnia 27-01-2019 23:37:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zgredek [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 400.000 Mały transporter 200.000 Lekki…
-
Cytat od Ruda: „Byłoby też wskazane, żebyś mnie nie oczerniał i nie kłamał. Bo nie do końca było jak mówisz. Może warto wrócić i sobie przypomnieć. ” hmmm może mi powiesz gdzie tu skłamałem ? nie miałem zamiaru cie oczerniać co miałem do wytknięcia Ci to już dawno to zrobiłem i nie tylko ja bo zapewne dobrze pamiętasz tą gówno burze co była w dyskusji na forum i głównie chodziło o nie doprecyzowane zasady w których sama sie pogubiłaś Moderator Neferet:Cytujemy tylko fragment do którego się odnos…
-
Cytat od gardze wami: „Cytat od Starrk: „Entro, jeśli nie zaakceptują rezygnacji to udostępnię statków na 200% co byśmy zostali skreśleni. ” Ja nie widzę żadnego problemu w tym abyśmy wspólnie zbojkotowali ten %. Myślę, że inne teamy, które choć troche mają do siebie i do innych szacunku również powinny zrezygnować z tego eventu. Może choć taka forma "protestu" nakłoni do zmiany absurdalnie niskiego %. Cytat od Morgred: „Z tego co widzę % jest 200 a nie 20. ” czeski błąd ” nic nie wskórasz na Qu…
-
Cytat od ackra: „Cytat od Arkadius: „w sumie dzięki za wyprowadzenie z błędu bo jakoś się łudziłem że S&D jest dla graczy i sie je robi po to żeby zachęcić ich do aktywniejszej gry ale jak zawszę TEAM wie lepiej ” Grałeś na Vedze w S&D i tam też były koalicje które nikomu nie przeszkadzały bawić się wg zasad S&D. Z tego co pamiętam z wielu edycji na innych uniach często zdarzały się już w zgłoszeniach warunki graczy, że nie chcą być z tym czy innym graczem w drużynie. Zawsze drużyny były tworzon…
-
Cytat od ciap: „S&D jest po to żeby zrobić mieszane drużyny. Podział na sojusze macie w wojnach. ” wypowiadanie wojny to jakiś przeżytek i służyłby wyłącznie pozbyciu się basha za niszczenie moonów i nikt nie daje nagród za wygranie jej w sumie dzięki za wyprowadzenie z błędu bo jakoś się łudziłem że S&D jest dla graczy i sie je robi po to żeby zachęcić ich do aktywniejszej gry ale jak zawszę TEAM wie lepiej
-
pikny % a jeszcze pikniej wygląda 10k gąsek na pezecie do takiego lotu trzeba mieć spore kochonez więc duże graty się jak najbardziej należą dyskusja o lagowaniu przed czy po ataku jak tu jest tak absorbująca i bezsensowna jak wrzód na pupie jednego czytać się nie chce a drugiego oglądać dla takiego % i zysku każdy flociarz posiedzi później parę dni na przymusowym urlopie jak będzie trzeba każdy zrobi co może żeby utrudnić ucieczkę lub wiosłowanie przeciwnikowi złomu więc raczej nie o tym powinn…
-
coś moze wiadomo kto będzie naszym prowadzącym ? w początkowych postach coś pisało sie o Rudej osobiście nie miałbym nic przeciwko a nawet przychyliłbym się do tej opcji pod warunkiem stworzenia odpowiednich drużyn nie muszę tu pisać chyba ze między nami a koalicją jest zdrowa rywalizacja więc można by pomyśleć o dwóch drożynach my & wy a reszta niech sobie wybierze dowolną opcje w której drużynie chciała by się znaleźć w końcu SD robi się dla graczy a nie dla modków żeby mieli co robić dla nas …
-
takie tam ranne doglądanie koalicji bez lameriady przy dofarmie się nie obyło ale ciama mocno spał wiec na spokojnie poszło drugi raz można powiedzieć że taki tam kulturalny zwrot paliwka po nieudanej wczorajszej zabawie Dnia 19-01-2019 07:17:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zgredek [WarriorS] ________________________________________________ Krążownik 18.888 _________________________________________ Obrońca ciamajdek [WINTER] ________________________________________________ Mał…
-
taki tam farming nie pierwszy z resztą i pewnie bym go nie wystawiał jak innych ale... chłopaki z WINTERu się chyba troszkę pogubili i w trosce o nich chciałem im pokazać ze i z farmingów da się jakiś tam zysk wyciągnąć beaten.gif no i jest to ST na NAJLEPSZYM ocb.gif okazało się także że SYRENA OSP WINTER ma się dobrze i czuwa nad NAJLEPSZYM mogło być soczyście ale i ją też serdecznie pozdrawiam xtongue.gif no i oczywiście pozdro dla tych gorszych Dnia 15-01-2019 16:21:09 następujące floty spot…
-
nie ma co się rozpisywać to oddaje powagę całej sytuacji youtube.com/watch?v=-KCtmDe3AQM pozdro dla ziomków owieczek z Y i oczywiście WarriorSów no i w szczególności Złą Kobiete Rudej SZO youtube.com/watch?v=1I5gQ64fXLo zaczynamy dzień świstaka Dnia 06-01-2019 03:16:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zgredek [WarriorS] ________________________________________________ Okręt wojenny 286.427 Pancernik 712.438 Lekki myśliwiec 18.914.248 Krążownik 1.959.059 ___________________________…