Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
trzęsiesz tymi zyskami zaczynaj w końcu przetapiać nie odpuszczaj i morduj dalej
-
no cóż nie można było sobie wyśnić lepszego zakończenia sezonu ogejmowego śmiem sądzić że Szymek wrócił na uni po to tylko żeby zawisnąć na shitowej ścianie jak to się mówi morfeusz zrobił swoje za to nocne pilnowanie oludowych moonów wystarczyło obserwować dzisiaj Szymka między swoimi drzemkami i czekać kiedy i jego dopadnie senność cierpliwość się opłaciła Szymkowi lepszego wykorzystania urlopu a nie spania całymi dniami pewno to moje ostatnie st na tym uni puki co więc chciałem podziękować ca…
-
taki tam maluch pozdro dla owieczek i spamerów Dnia 09-03-2018 19:46:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor do oddania [B-S] ________________________________________________ Pancernik 9.999 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca pkowal ________________________________________________ Mały transporter 3.670 Duży transporter 1.046 Lekki myśliwiec 867 Krążownik 1.327 Okręt wojenny 700 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 2.151 Bombowiec 357 Niszczyciel 10 Pance…
-
takie tam malusie obrońcy/czyni SZO może jednak bo zapowiadywał/a kasacje pozdroski dla kobitek które się z nami bawią a w szczególności naszej słodziutkiej Asiuni Szymek powrócił może i ciebie namówi poganiała byś go z pejczem on to lubi no i jeszcze chciałem pozdrowić naszego oludka samolubka który chyba wpadł nam w depresje i się zaczął przetapiać na elektrownie fuzyjne jeszcze jestem chopie i jak się uśmiechniesz to pozwolę ci zdjąć mi jeszcze satelitki no i oczywiście dla owieczek Dnia 08-0…
-
takie tam ale ze wszyscy wystawiają to i ja dorzucę cegiełkę puki jeszcze jestem pozdro dla łowieczek Dnia 04-03-2018 21:16:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor obi [B-S] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca vonblaskowitz [J4F] ________________________________________________ Duży transporter 28.700 Recykler 263 Sonda szpiegowska 400 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie..…