Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 628.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
troszkę tego naorałeś graty top i złomuj ile będzie chęci
-
doleciały do mnie słuch że moje farmy mnie miło wspominają a sorka lameriadę odstawił nikers to chyba już omamy masz z przegrzania no ale cóż taka pogoda wspominaj mnie cieplutko zawsze wiedziałem że lubiłeś jak cie pakowałem do wora widać ci tego brakuje zbrójcie się, pushujcie i jak będzie chociaż mała szansa na przechylenie szali na waszą stronę albo floty i jaja wam urosną to być może wrócę no ale jeszcze będziecie musieli pokazać jakąś klase i ze się na uni nie zanudzę obrońcy graty co by n…
-
Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] & SzalonyIwan [S-E] vs. Malack [WINTER] ~ 1 009 756.64%
Arkadius - - Hall of Fame
Posthehehehe piękny widok i jeszcze piękniejszy %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% ładnie żeście zaorali trzeba przyznać zysk w takich starciach to drugorzędna sprawa no ale ci co poza liczeniem surki z pushy nic nie potrafią to wydaje im się ze bilans ma jakieś znaczenie ST powala i zostanie na długo w pamieć i topce ogame.pl graty jeszcze raz a obrońcy szybkiej odbudowy co by miał szanse znowu trafić na nagłówek
-
widać sok z gumijagud służy ci trzymaj dalej ten pozimo i morduj uni
-
chciało by się powiedzieć fiu fiu fiu fajne starcie no i widzę starych ulubieńców z doświadczenia wiem ze takich starć nie da się zaplanować a o wyniku decyduje to ile kto ma pomysłów a raczej o tym kto się jak przygotował i jak zgrana paczkę ma fajnie się ogląda takie ST ale jak zacząłem czytać poniższy syf to po drugim poście mi się niedobrze zrobiło [ciach] st na pewno przejdzie do historii tego uni i długo się o nim będzie mówiło więc graty dla obu stron atakierom za lot do końca a obrońcom …
-
no się doczekałem graty mordki takie tłuste st zawszę cieszy topcie nie obijajcie się bo jest co i ganiamy dalej no i po raz drugi SZO ziomuś
-
taaa jest czym orać to i nie można się opitalać graty i top na pance
-
Largo [GUMISIE] & TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] & ramek [GUMISIE] vs. Bonnie [HNNI] - 31560,39% TOP 1 ACS
Posteee no tu sie skitrałeś lamko grat ładnie ciśniesz i kolejnych gumisiowych soczków