Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 355.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No cóż, niektórzy wolą być top 5 na pustym i słabym uni, niż top 100/200 na mocnym i dobrze zaludnionym. W ostatniej opcji (dotyczącej pierwszej grupy) dużo uniwersów będzie połączone, są dwa do wyboru i kto chce iść na mocniejsze - idzie na 68, a kto na słabsze - idzie na N. Macie wybór? Macie. Macie UF? Macie.
-
Cytat od bacie: „Witam, Nie udzielałem się tutaj chyba z 8 lat ale po tym co dzisiaj zaproponowano stwierdziłem, że trzeba w końcu przerwać milczenie. Oczywiście, że jestem za łączeniem uni ale w nie taki sposób jak tutaj zaproponowano bo zaproponowano tutaj 3x byle (byle jak, byle szybko, byle było) a straszenie jeszcze, że jak nie teraz to potem nie wiadomo kiedy traktuje jako groźbe, że jak nie teraz to już nigdy możecie się tego nie doczekać. Może napiszę jak ja bym widział łączenie uni. Two…
-
To i ja dorzucę coś od siebie - jestem za połączeniem jak największej ilości uni. 1, 67, 68 i A - jak najbardziej. Niby na A topka ma mniej punktów, ale pamiętam jak było poprzednie UF i po przejściu z u25 na 68 wywaliło mnie gdzieś daleko, i co z tego? Im więcej osób tym lepiej, a skoro następne uf będzie za kilka lat, to nie ma co płakać, że wypadnie się z TOP 10. Pamiętajcie, że gra TRACI graczy, a nie zyskuje. Ktoś już o tym pisał - lepiej zrobić nowe uni, żeby wyczyścić te wieczne urlopy, b…
-
ACS; lucky666 i Mart i Mysterious i pl1 i zla Migotka [Zly Sen] vs Louve [DREAMS] - 773703,46% TOP 1 Solo
Danek - - Hall of Fame
PostUlala, ładnie :). GZ.
-
Jakiś czas temu przeglądałem forum i nie widziałem, żeby był na nim poradnik dotyczący ekspedycji, więc miałem w planach takowy popełnić w lipcu i teraz widzę, że mnie uprzedziłeś i już nie muszę :). Gratuluję, bo zawarłeś w nim chyba wszystko, co jest potrzebne, a wszystko wygląda przejrzyście. Od kilku miesięcy zbieram dane dotyczące ekspedycji, więc, jeżeli będziesz chciał, mogę je tutaj przedstawić - są to "suche", tygodniowe podsumowania ekspedycjo.
-
malyszu [3 X], Mili [3 X], Thrall [3 X], wojtekreal [3 X] vs RasputiN [JACKASS] - 140 457,74%
Danek - - Hall of Fame
PostNo i cóż tu dużo mówić - gratulacje :).
-
Liga typerów - dyskusje
Danek - - Piłka Nożna
PostTutaj wstawiam pozostałe typu z ligi angielskiej, bo w temacie z wynikami nie mogę dodać kolejnego posta :D, a że podałem typ w ostatniej chwili, to już nie chcę tam edytować LM I LE dodam później. sobota, 06 kwietnia 2013 16:00 Norwich - Swansea 1:2 16:00 Stoke - Aston Villa 1:1 16:00 West Bromwich Albion - Arsenal Londyn 0:2 niedziela, 07 kwietnia 2013 14:30 Liverpool - West Ham United 3:1 15:05 Tottenham - Everton 2:0 16:00 Chelsea - Sunderland 3:0 16:00 Newcastle - Fulham 2:1 17:10 Queens Pa…
-
Liga typerów - dyskusje
Danek - - Piłka Nożna
PostJest błąd w rozpisce - mecz Osasuna - Atletico Madryt jest w niedzielę o 19, a Sociedad - Valladolid w sobotę o 16 :).
-
Maraton
Danek - - Archiwum CT
PostKiedy kryjówki nie będą zajmowały miejsc na planetach? Sorry, nie mogłem się powstrzymać Powodzenia.
-
Liga typerów - dyskusje
Danek - - Piłka Nożna
PostCytat od Qnick: „wow w debiucie rekord kolejki :D” Gratulacje
-
Liga typerów - dyskusje
Danek - - Piłka Nożna
PostKoko spoko. A z której stronki korzystasz?
-
Liga typerów - dyskusje
Danek - - Piłka Nożna
PostI w sumie jest błąd, bo mecze Reading - Chelsea Londyn i Norwich - Tottenham Hotspur są w środę
-
Liga typerów - dyskusje
Danek - - Piłka Nożna
PostCytat od ^Zaborca63^: „Cytat od Thorgoth: „A ja przegapiłem kolejkę. Oczywiście to moja wina, ale od x czasu nie było typowania w środku tygodnia. Gratulacje dla bardziej ogarniętych ;)” Jak przegapiłeś? Przecież żeś zdobył najwięcej punktów w 28 kolejce :D” Chyba myślał o tej, która będzie za tydzień
-
Liga typerów - dyskusje
Danek - - Piłka Nożna
PostAle robi postępy