Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 355.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rekordy Uni68
PostDanek, Terraformer 14 i Grawitony 4.
-
Co jest??!!!
Danek - - Zadawanie pytań
PostZamiast rzucać wyzwiskami na lewo i prawo zrób screen i pokaż.
-
Sortowanie Planet
PostTeż tak szukałem, tylko na początku coś się wykrzaczyło i znalazło jakiś badziew, więc przeleciałem pierwszą stronę z tematami, a potem jeszcze raz odpaliłem szukaj i wtedy znalazło.
-
Sortowanie Planet
PostTyle tylko, że w wersji 6.3.5 nie ma takiego wpisu :). Chyba, że mamy inne źródła - patrzyłem na forum i tego nie ma (Wersja 6.3.5). Po zalogowaniu w grze ostatnie patch notes to 5.7. Edit: Przeleciałem kilkanaście tematów na forum i faktycznie wprowadzili to, ale w 5.0 (Wersja 5.0) :D. Tak czy siak, z komandora nie korzystam, więc nie miałem o takim czymś pojęcia, a w 2012 nie miałem problemu z nadmiarem planet, to i pewnie ta funkcja mi umknęła :). Szkoda, że nie ma tego w "podstawowej" wersji…
-
Sortowanie Planet
PostLata leniwie płyną, a w ogame dalej tego nie ma - sortowanie planet według dowolnej kolejności. Wiem wiem - mogę sobie ułożyć alfabetyczne i będę miał ustaloną kolejność, ale fajną opcją byłaby możliwość dowolnego sortowania planet. A tak mnie jakoś naszło weekendowo :P.
-
[ciach] Tego jeszcze nie grali... Rozumiem, że ukrywanie raportów było dla estetyki, a nie po to "żeby nikt się nie skapnął". Takie rzeczy psują zabawę i tyle. Słabo, słabo. No chyba, że to trolling. Ze swojej strony dziękuję mojej drużynie i przepraszam za mały %, ale starałem się ile mogłem, takie to latanie małą ilością GS'ów :P. A na rozbijanie floty z ekspedycji nie miałem zbyt wiele czasu, wszak taką ładną pogodę w czerwcu mieliśmy :). Moderator Ruda:Wulgarny skrót.
-
03-07-2017 20:40:39 - Danek [Elfy] - 66.59% Dnia 03-07-2017 20:40:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Danek [COMA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 365 _________________________________________ Obrońca Szatan [D_P] ________________________________________________ Duży transporter 1.766 Satelita słoneczny 503 Wyrzutnia rakiet 50.224 Lekkie działo laserowe 24.306 Ciężkie działo laserowe 17 Działo Gaussa 3 Działo jonowe 3 Wyrzutnia plazmy 939 Mała powł…
-
30-06-2017 08:22:44 - Danek [Elfy] - 40.9% Dnia 30-06-2017 08:22:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Danek [COMA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 130 Lekki myśliwiec 400 _________________________________________ Obrońca moherek ________________________________________________ Mały transporter 2.200 Krążownik 2 Statek kolonizacyjny 6 Sonda szpiegowska 214 Satelita słoneczny 1.393 Wyrzutnia rakiet 21.422 Lekkie działo laserowe 7.024 Ciężkie działo la…
-
27-06-2017 07:47:21 - Danek [Elfy] - 112.8% Dnia 27-06-2017 07:47:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Danek [COMA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 135 _________________________________________ Obrońca sniper7 [GROM] ________________________________________________ Mały transporter 119 Duży transporter 2.265 Lekki myśliwiec 397 Ciężki myśliwiec 216 Krążownik 36 Okręt wojenny 17 Sonda szpiegowska 980 Bombowiec 3 Satelita słoneczny 900 Niszczyciel 2 P…
-
Rekordy Uni68
PostCytat od 19dawid45: „Z powodu wakacji aktualizacja dopiero teraz Danek nie dopisuje Twojego rekordu dlatego iż Dagusia osiagnela go jako pierwsza.. przebij go a zapiszemy:) ” Myślałem, że tu jest też tak, jak w rekordach pl - trzy pierwsze osoby^^.
-
Rekordy Uni68
PostZa to Twoje badania to jakiś kosmos :). To dopiero ładny wynik :D.
-
Rekordy Uni68
PostW sumie tu się jeszcze nie wpisałem, a widzę że te rekordy ogarniają różne osoby, więc: Danek, Astrofizyka 25.