Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 355.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od gardze wami: „Czy ja gdziekolwiek napisałem, że chciałbym mieć w grze taki system? Zapytałem się tylko, kiedy była taka prośba przedstawiona wyżej, aby realnie określić ile czasu ewentualnie by moglo to zajac, dlatego aby moze caly proceder przyspieszyc nie lepiej jest zasugerowac zmiane w mozliwych relokacjach? ” Którą pod kątem kodu jest o wiele łatwiej wprowadzić. Pozycji 15 też jest ograniczona ilość i wątpię, żeby nagle każdy się na nie rzucił^^. A jeśli nawet, to co?
-
Cytat od bartek89: „Czytam temat regularnie ale nie widziałem odpowiedzi, kiedy uni68 (czyli docelowe) przyśpieszy? mamy x5, według rozpiski ma być x7, ale kiedy faktycznie zostanie włączone x7? Chcę odpalić badanie i wolałbym już na x7 ” Dzisiaj ok. 11:30 - Uniwersum 68: ekonomia x7, 40% złomu 50% zużycia deuteru.
-
Cytat od kruszynka: „Jeżeli ktoś nie logował się na konto przez i po wprowadzeniu Lobby aby móc przypomnieć swój mail. ” Ok, to już wszystko jasne. A w takim razie, czy jest jakaś możliwość, żeby ktoś, kto grał kiedyś i pamięta tylko nazwę konta i hasło, ale nie pamięta z jakiego e-maila się rejestrował, może go w jakiś sposób przypomnieć, żeby móc się zalogować?
-
Niewinny temat, a taką burzę rozpętał. To i ja zgłoszę kilka kandydatur, wszystkie są poważne i proszę nie podejrzewać mnie o sarkazm :). - Zgłaszam siebie (Danek), gram na uni od początku, praktycznie nie urlopuję, pokojowo farmię, dostałem tylko jednego dzwona, nie dostałem żadnego bana, w jednej edycji S&D wygrałem drużynówkę, mam kilka bezużytecznych rekordów, nie mam wrogów i wszystkich lubię :D. Dodatkowo tytuł będzie pasował do mojego zdjęcia profilowego, a z moimi wyborcami podzielę się …
-
Tak patrzę i widzę, że tu jakieś nieaktualne rzeczy widnieją :P. Danek [COMA] Magazyn metalu sumarycznie - 215 Magazyn kryształu sumarycznie - 188 Zbiornik deuteru sumarycznie - 186 Laboratorium sumarycznie - 221 MSBN - 12
-
Lobby- problemy kto ma ?
Danek - - Błędy w grze
PostCytat od Dziuba: „Cytat od Qnick: „Cytat od FILU: „pracownik który może coś zrobić ( programista GF) zaczyna pracę powiedzmy o 9:00 rano i wtedy będzie podjęta praca pamiętam jak pracowałem w TP- sie nikt nic nie robił po za godzinami pracy i to trzeba uszanować robimy kiedy nam płacą . ” Dziwna polityka firmy, u mnie działa to tak (profil firmy coś na zasadzie outsourcing IT), że klienci wykupują pakiety zależne od czasów reakcji i w niektórych przypadkach mamy reakcje 1h od zgłoszenia 24/7. oz…
-
Lobby- problemy kto ma ?
Danek - - Błędy w grze
PostNie ma to jak zamiast wprowadzić jakieś nowe funkcje do SAMEJ GRY, do której od dawna nic nie dodano, wprowadzić bezużyteczny badziew, który na dodatek "po chwili" się zepsuje :). GG.
-
A wrzucę coś, żeby nie było że nic nie wrzuciłem :P. W tym S&D nie miałem jakoś motywacji do skrobania... 19-06-2018 08:06:13 - Danek [Filippa] - 59.44% Dnia 19-06-2018 08:06:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Danek [COMA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 260 _________________________________________ Obrońca sniper7 [GROM] ________________________________________________ Duży transporter 1.501 Satelita słoneczny 900 Wyrzutnia rakiet 11.000 Lekkie d…
-
MUNDIAL 2018 - typowanie
Danek - - Piłka Nożna
Post1. Belgia - Portugalia 3:1. 2. Romelu Lukaku, 9. 3. 1/4, 1 miejsce w grupie, 11 bramek. A co tam :D.